Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'den Merhabalar...
OperaIIX
05/10/2011, 16:29
Herkese selamlar
Henüz aracım yok şu an araştırma safhasındayım. Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Tekrar merhabalar hepinize
Hoşgeldin...Keyifli Forumlar...
hos geldınız keyıflı forumlar ....
OperaIIX
05/10/2011, 17:48
hoşbulduk araç konusunda yardımlarınızıbekliyorum.
eexelanss
05/10/2011, 17:51
Hosgeldiniz. keyifli forumlar. Arac konusunda benim tavsiyem alabiliyorsaniz tjet alin
.
oğuzhan t-jet yakar arkadaş yaw :)
OperaIIX
05/10/2011, 18:39
ya aslına bakarsanız fiyat olarak da çok yukarı çıkamaycağım maksimum düşündüğüm 22-23 civarı
StrawBeeRy
05/10/2011, 22:31
hoşgeldiniz keyifli forumlar
Ziyaretci046
07/10/2011, 01:28
adaş hoşgeldin benzinli isitiyosan güç diyosan tjet starjet al ama dersen lpg takcam fire motor alcan o da gitmez ya da gitsin dizel olsun diyosan 1.3 multijet 75 lik alcan dersen biraz daha güçlü olsun 90 lık 1.3 multijet alcan 6 ileri lpg takcaksan starjet 1.4 16v alma
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve aktif forumlar.
hoşgeldin...
benim aracım satılık değerlendirmek istersen...
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 2008 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 60396488 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-1-3-mjet-dizel-60396488/detay/#)
blackhawk
07/10/2011, 10:53
Hoşgeldin forumumuza!
Az yakıt çok kilometre ve gidişi güzel olsun diyorsan 1.3 75 bg tavsiye ederim.
Bende İzmir'deyim bostanlı'da aracımı keyfi satıyorum istersen müsait bir gününde gel tecrübe ederiz.
krakercocuk
07/10/2011, 11:00
hoşgeldiniz..keyifli forumlar..araç hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz haftaya pazar günü olan buluşmaya gelin derim..orada daha sağlıklı bilgileri yüzyüze konuşarak alırsınız..ayrıca izmir'in kalabalık punto ailesiyle tanışmış olursunuz...;)
asukasan
07/10/2011, 11:38
aramıza hoşgeldiniz, umarım dilediğiniz aracı bulursunuz, arkadaşlar araç konusunda yardımcı olmuş sizi bilgilendirmişler, performans, hız ve güç istiyorsanız benzinli T-jet derim, ekonomik benzili olsun dersen 1.4 fire, daha ekonomik dizel istersen 1.3 multijet 75bg - 90 bg düşünebilirsin, benzinlilerin tümünde lpg takma şansın var. karar senin. keyifli forumlar. haa bu arada şunuda hatırlatayım T-jet okadarda çok yakmıyor, yakıt - performans olarak değerlendirildiğinde bence çok çok ekonomik.
OperaIIX
07/10/2011, 11:57
Hoşgeldin forumumuza!
Az yakıt çok kilometre ve gidişi güzel olsun diyorsan 1.3 75 bg tavsiye ederim.
Bende İzmir'deyim bostanlı'da aracımı keyfi satıyorum istersen müsait bir gününde gel tecrübe ederiz.
çok teşekkür ediyorum. Kısa sürede irtibata geçebilirim sizinle. Kredi oranlarındaki yükselmeden dolayı 1- 2 ay ertelemek durumunda kaldım. bu arada da forumdaki arkadaşların tecrübelerinden daha fazla faydalanmış olacağım.
hoşgeldiniz..keyifli forumlar..araç hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz haftaya pazar günü olan buluşmaya gelin derim..orada daha sağlıklı bilgileri yüzyüze konuşarak alırsınız..ayrıca izmir'in kalabalık punto ailesiyle tanışmış olursunuz...;)
Herhangi bir engel çıkmazsa katılmaya çalışacağım ben de. Teşekkür ediyorum.
hoşgeldin...
benim aracım satılık değerlendirmek istersen...
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 2008 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 60396488 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-1-3-mjet-dizel-60396488/detay/#)
yukarıda yazdığım nedenden dolayı kısa bir süre bekleyeceğim. İlanınızı inceledim aracınız çok güzel gözüküyor. Umarım istediğiniz rakama satarsınız.
adaş hoşgeldin benzinli isitiyosan güç diyosan tjet starjet al ama dersen lpg takcam fire motor alcan o da gitmez ya da gitsin dizel olsun diyosan 1.3 multijet 75 lik alcan dersen biraz daha güçlü olsun 90 lık 1.3 multijet alcan 6 ileri lpg takcaksan starjet 1.4 16v alma
çok kısa bir süre bekleyeceğim. Aracı alırken sizin görüşünüzden de yararlanmak isterim. Yeriniz nerde acaba
Teşekkür etmeyi unuttum bu arada. Hoşbuldum.. :)