PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Meguiar's Boya Koruma Uygulaması

Ukulus
05/10/2011, 00:29
Kıymetli Arkadaşlar,
Geçen hafta C.tesi günü Meguiar's Ankara uygulama merkezinde Evo'ma boya koruma uygulandı. Fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim. Bu vesile ile uygulamayı yapan İbrahim Bey'e, yaşadığım sıkıntıyı duyup işini gücünü bırakıp benimle tanışmaya gelen Müslüm Bey'e sonsuz teşekkürlerimi bildirmek isterim. İyi ki Ankaradalar ve bizlerle ilgileniyorlar. Tüm forum üyesi dostlara selamlar.

OzzY
05/10/2011, 03:14
ben de mayısta yaptırmıştım bugunde yıkattım nerdeyse uygulama günündeki parlaklığına kavuştu :)

bugun bi arkadaşım bu araba yenimi dedi(5,5 yaşında araba) yoo eskisi dedim. çok iyi bakıyosun ozaman dedi mutlu oldum :)

ibrahim abi gerçekten çok güzel iş çıkartıyor. güle güle kullanın :)

1ocak2011
05/10/2011, 09:46
İbo iyi iş yapar, araca kendi aracı gibi muamele yapar. Müslüm kardeşin ortağı arkadaşta Eski FIAT'cı olduğundan oda işini düzgün yapar...

Budweiser
05/10/2011, 10:52
Bende gidiyorum bir kaç güne :D

Engin_T
05/10/2011, 14:06
Cumartesi günü bende ordaydım aracınızı gördüm gerçekten güzel parlıyordu :) güle güle kirletin :)

izoci
05/10/2011, 14:22
ooyyhş

Ukulus
05/10/2011, 17:03
İbo iyi iş yapar, araca kendi aracı gibi muamele yapar. Müslüm kardeşin ortağı arkadaşta Eski FIAT'cı olduğundan oda işini düzgün yapar...

Cevabınıza çok teşekkür ederim. Gerçekten çok düzgün çalışıyorlar. Bugün tekrar kontrol için gittiğimde de harikalar yaratmaya devam etti İbrahim Usta.

Puntist
10/10/2011, 23:50
Sırf boya koruma ile aracınızın boyası yenilenmez sanırırm size cila işlemi de uygulamışlar. Cila işlemi de ne olursa olsun boyayı incelten uygulamadır dikkat etmek gerekli.

SteinGP
12/10/2011, 23:10
meguiars bir numaradır,hiç bir markaya değişmem.ilk korumayı yaptırmışsınız, en kısa zamanda bir tane nxt generation 2.0 cila, bir tane quick wax sprey cila edinmenizi,toplamda 70 tl civarı ödeyeceğiniz bu ürünlerle,aracınızın boyasını korumaya kendiniz devam etmenizi öneririm :) ben şahsen nxt generation kullanıyorum,7 tane arabaya yaptık,470 ml. lik kutu daha yarısına bile gelmedi.

serkankucuk
13/10/2011, 12:21
Sırf boya koruma ile aracınızın boyası yenilenmez sanırırm size cila işlemi de uygulamışlar. Cila işlemi de ne olursa olsun boyayı incelten uygulamadır dikkat etmek gerekli.

Bu açıklama karşısında susuyorum, saygıyla eğiliyorum. Sanırım sizin boya koruma uygulamaları, aşamları, ürünleri vs.vs.vs. hakkında biraz daha araştırma yapmanız gerekiyor...

Honor COOPER
13/10/2011, 12:24
Bu açıklama karşısında susuyorum, saygıyla eğiliyorum. Sanırım sizin boya koruma uygulamaları, aşamları, ürünleri vs.vs.vs. hakkında biraz daha araştırma yapmanız gerekiyor...
Susmak aslında en doğru cevabı vermektir,bu gibi durumlarda Serkan kardeşim.

Puntist
19/10/2011, 16:12
Ben aracıma boya korumamı kendim uyguluyorum. Bunu da ilk aldığım günden beri kesinlikle cila türevi malzemelerle yapmam. 5 yaşında aracınız olur cila vurmak normaldir ama bu boya koruma işi de öyle büyük bir pasta ki maalesef bazı merkezler sanki çok yetenek isteyen bir iş yapıyormuş gibi 2 saatte 1000 lira kazaıyorlar bu işlerden. Avrupa ve Amerika'da insanlar cilasını korumasını kendisi yapıyor. Elle yapılanı da en makbulu sayılıyor.

Boya koruma ile cilanın farkını da anlamak gerekli diye düşünüyorum.

clubber_style
19/10/2011, 19:15
Meguiar's firması konusunda bence cok profesyonel

Ahmet ERDEM
06/05/2012, 12:19

+1

sebasti
06/05/2012, 14:35
Boya koruma işlemlerinde küçük çaplı çizikler de gideriliyor mu ?
Ya da genel anlamda, yapılan uygulama çiziklere yönelik bir sonuç veriyor mu ?

effect1903
06/05/2012, 21:33
Boya koruma işlemlerinde küçük çaplı çizikler de gideriliyor mu ?
Ya da genel anlamda, yapılan uygulama çiziklere yönelik bir sonuç veriyor mu ?

Kılcal çizikler boya korumanın pasta işlemi aşamasında gideriliyor ama tırnak girecek şekilde çizik varsa giderilemez ancak rötuş yapılması lazım yada boya...