Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boyama

oozen59
04/10/2011, 18:57
Merhaba arkadaşlar. Konu başlığındanda anlaşılabileceği için araba boyamak yaklaşık ne kadar patlar ? Şimdi diyorlar ki parça sökülerek mi sadece dış boyamı vb. ? Ben pek anlamıyorum boyadanda. Yardım ederseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler :toot0000:

tiner
05/10/2011, 14:24
Bildiğim kadarıyla iki farklı türü var. Biri genelde al/sat yapanların ihtiyaç duyduğunda yaptırdığı ve piyasada fıs boya diye duyduğum parça vs. sökmeden üstten bir kat boya. Bunu700-800 tl gibi bir rakama yapıyorlar. Birde fırın boya dedikleri, pas vb. yerleri macunlayıp düzelttikleri, gerekli parçaları sökerek yaptıkları gerçek boya var.Bunun fiyatını bilmiyorum ama diğeirne oranladığında 1500-2000 tl'den aşağı olmaz herhalde.
Boyatmak yerine neden kaplama yaptırmıyorsunuz? Bu konuda birçok başlık var forumda.Sanırım herşey dahil 1500 tl2ye mâl oluyordu.hem isterseniz renk değişikliği de yapmış olursunuz.

StrawBeeRy
05/10/2011, 22:32
hangi arabayı nasıl boyatıcağına bağlı arabada vuruk kırık çürük çarık varmı eğer varsa yukarıdaki yorumda yazıldığı gibi en sağlıklı işçilikle beraber 1500-2000 arası diğerleri 700-800 olanlar taksicilerin kullandığı maksat boyansında ne olursa olsun denilen cinsten