Orijinalini görmek için tıklayınız : USB SD Kart Dönüştürücü Aldım Fakat Çalışmadı
Arkadaşlar , zaman zaman forumda konusu olan şu usb sd kart modülünden (cd changer olarak gören), aldım.. fakat naptıysam çalıştıramadım. satan adamlar bana telefonda telkinlerde bulundular yönlendirdiler fakat başaramadım. takıyorum. teybi açıyorum. bir türlü görmüyor aleti, aleti görmezden geliyor. kontak kapatıp açıyorum. yine faydası yok.
bu aletten kullanan ya da montajda sorun yaşayan oldu mu ? bilgilerinizi paylaşırmısınız.
Fiat Punto Orijinal Müzik Çaları Usb Sd Çeviri - Cd / Mp3 Çalar ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 48463367 (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-fiat-punto-orijinal-muzik-calari-usb-sd-ceviri-48463367/detay/)
ürün yukarıdaki ürün
elektrik olması gerektiği gibi geliyormu(sabit +12V, kontak +12V(teyp tetiklide olabilir), şase gibi)? alet üzerinde bunu belirten herhangi bir led vs varmı? cd changer menusu geliyormu teypte?
HİÇ BİR TEPKİ VERMİYOR TEYP. Bİ LED GÖSTERGESİ VAR. AMA ONUN DA YANDIĞINI BİR KERE GÖRDÜM. bir daha da yanmadı. menü de açılmıyor
1ocak2011
04/10/2011, 11:39
Başka araçta denedinizmi? Çankaya taraflarındayım öğlen müsait olursanız benim aracımda deneyebilirsiniz...
denemedim.sizin aracınızda var mı? ben birlik mahallesindeyim
1ocak2011
04/10/2011, 12:50
Bende Atakule tarafındayım. Benim aracımda maalesef yok...
Not: 2-3 gün Ankaradayım, sonra Balıkesire geçeceğim...
Aşağıdaki linkte anlattığınıza benzer bir parçanın örneği var 100 adetini tanesi 10$ dan satmakta
Digital music changer(USB SD car mp3 interface) for Fiat Peugeot Citroen Ford Volvo Mersedes Nissan Suzuki products, buy Digital music changer(USB SD car mp3 interface) for Fiat Peugeot Citroen Ford Volvo Mersedes Nissan Suzuki products alibaba. (https://www.alibaba.com/product-gs/385543185/Digital_music_changer_USB_SD_car.html)
elektriği teyptenmi alıyor? ayrı tesisatımı var? benim bluetooth bağlantısında kontak sabit arasında bir farklılık vardı. ilk başta çalışmamıştı. öncelikle cihaza elektrik doğru şekilde gidiyormu onu kontrol edin. led yanıyorken teyp cd changer menusune girmiyorsa teyp desteklemiyordur diye düşünüyorum.
sef_1978
04/10/2011, 22:01
benım aracımda aynısı var bende bır sorun yok gayet ıyı calısıyor
SORUN cihazdaymış yenisini gönderdiler ve çalıştı. sd karttan mp3 için kesin çözüm budur arkadaşlar yer kaplamıyor. şarkı geçişleri hızlı ve kesinlikle ses kalitesi çok iyi mutlaka tavsiye ediyorum.teyp üzerinden ve direksiyon kumandasından da şarkıları değiştirebilyioruz
1ocak2011
08/10/2011, 16:19
Sorunu çözdüğünüze sevindim. Bende 2 gün belki ararsınız diye öğle tatiline çıkmamıştım.
Saygılar
ben de sizi yoğun olmam ve öğle tatiline çıkamamam sebebiylen arayamadım çok özür dilerim tekrar teşekkür ederim. saygılar.
gunaykarakas
09/10/2011, 15:25
Merhaba aldığınız cihaz güzelmiş güle güle kullanın.Bende navigasyonu aux girişine bağlamak istiyorum mecburen böyle bir cihaza ihtiyacım var.Sormak istediğim AUX/USB arası geçişleri nasıl yapıyorsunuz teypte farklı menülermi çıkıyor? birde şarkı isimleri sorunsuz şekilde teyp ekranında görebiliyor musunuz ?
shellcininabisi
09/10/2011, 16:43
Merhaba aldığınız cihaz güzelmiş güle güle kullanın.Bende navigasyonu aux girişine bağlamak istiyorum mecburen böyle bir cihaza ihtiyacım var.Sormak istediğim AUX/USB arası geçişleri nasıl yapıyorsunuz teypte farklı menülermi çıkıyor? birde şarkı isimleri sorunsuz şekilde teyp ekranında görebiliyor musunuz ?
şarkı isimleri görünmüyor malesef track olarak görünüyor teypte.
gunaykarakas
09/10/2011, 17:48
şarkı isimleri görünmüyor malesef track olarak görünüyor teypte.
Navigasyonda görünceği için sorun olmaz sanırım birde merak ettiğim teyp menusunden cd changer gibi menu çıkıp bunu seçiyorsunuz sanırım.Aynı anda aux tan navigasyon ve usb bellek bağlıysa bu cihaza hangisini çalıyor acaba bildiğim kadarıyla tek seçenek var teyp menüsünde
usb ya da kart takılı olursa aux çalışmıyor. usb ve kart okuyucuyu çıkarın aux bağlantısını takın. teypte "cd changer" menüsü çıkıyor (radyo, cd gibi...) oradan dinleyebilirsiniz
eklemeye çalıştım ama ekranda şu şekilde bir görüntü elde ediliyor
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.