Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu kumandanın ne işe yaradığını bilen var mı?

akca37
03/10/2011, 12:10
Arkadaşlar linki eklemeye çalışıyorum, puntonun blue me bölümünün orda küçük vites tarzı bir kumanda var sizce ne işe yarıyor sürüş modu falan mı ?

Abarth (Fiat) Punto Evo - Wn (https://youtu.be/wkIvRhe8ER0)

akca37
03/10/2011, 12:17
Arkadaşlar bir başka video buldum şimdi herhalde sürüş modu kumandası çünkü sport diye ibare var buyrun bayıldım bu araca

Abarth Punto EVO esseesse-kit 2011 - YouTube (https://youtu.be/DKdWGENhs4s)

Luc
03/10/2011, 17:55
Evo'nun Sport'u gelsin artık TR'ye..

aykut_1914
03/10/2011, 19:08
peki ya ben bişi sorsam,boşuna başlık alanı kaplamasam?
hani sağda trip tusu varya,aynısı solda sinyal kolunda var tusun,o ne işe yarıyor?

uraaal
03/10/2011, 21:25
peki ya ben bişi sorsam,boşuna başlık alanı kaplamasam?
hani sağda trip tusu varya,aynısı solda sinyal kolunda var tusun,o ne işe yarıyor?
yol bilgisayarının fonksiyonları arasında geçiş yapmak için trip butonu

aykut_1914
04/10/2011, 01:29
yol bilgisayarının fonksiyonları arasında geçiş yapmak için trip butonu

sağdakini demiyorum ben,sileceklerdeki degil yani.
sola saga sinyal verdigimiz koldada var bende tuş,sol tarafta yani direksiyonun :)

ZAK1980
04/10/2011, 01:44
sağdakini demiyorum ben,sileceklerdeki degil yani.
sola saga sinyal verdigimiz koldada var bende tuş,sol tarafta yani direksiyonun :)
Sol taraftakı ıse farları yakan kısımsa eger orada bır numara yok basıncada bısey olmuyor dıye hatırlıyorum ama cruise control olabılır mı dıyecem o sagdaydı galıba yok solda ıse cruise controldur ama yoksa bos orası kullanım kıtapcıgındada bısey yazmıyor .Yol bılgısayarı menusu solda hava yonetıcılerının altındadır

Luc
04/10/2011, 10:08
Sol taraftakı ıse farları yakan kısımsa eger orada bır numara yok basıncada bısey olmuyor dıye hatırlıyorum ama cruise control olabılır mı dıyecem o sagdaydı galıba yok solda ıse cruise controldur ama yoksa bos orası kullanım kıtapcıgındada bısey yazmıyor .Yol bılgısayarı menusu solda hava yonetıcılerının altındadır

Sol tarftaki Cruise Control için arkadaşlar. Her araçta yok bildiğiniz gibi.

aykut_1914
04/10/2011, 11:20

e benim aracımda Cruise Control yok ama tuşu var bassam tepkisiz mi kalır acaba :umut:
kitapçıgada baktım oradaki tuşla ilgili hiçbir şey yazmıyor

santiago
04/10/2011, 13:25
normalde o tuş far sensörü olan araçlarda far sensörünü devre dışı bırakan tuştur uzun süreli basınca far sensörü devre dışı bırakılmıştır yazar

eexelanss
04/10/2011, 14:55
O vites tarzındaki kumanda sport düğmesi. İki mod var araçta birisi normal mod diğeri sport mod. Sport moda aldığınızda aracın torku yükseliyor gaz tepkimesi artıyor yani daha çabuk hızlanıyor ve direksiyon hakimeyiti sağlamak için dreksiyon sertleşiyor yani bravo turbo sportlardaki sport tuşunu abart larda vitesin önüne koymuşlar.. Bravo sportlarda aracın seside gürleşiyor ama abarta nasıldır bilemiyorum..

akca37
04/10/2011, 18:16
Çoğu arkadaş yanlış tuşun açıklaması yapmış galiba, arkadaşlar ben vites kolunun önünde bulunan blue & me AUX girişinin yanında bulunan vites kolu misali minik bir parçadan bahsetmiştim, yinede teşekkürler açıklamalar için

eexelanss
04/10/2011, 20:36
Çoğu arkadaş yanlış tuşun açıklaması yapmış galiba, arkadaşlar ben vites kolunun önünde bulunan blue & me AUX girişinin yanında bulunan vites kolu misali minik bir parçadan bahsetmiştim, yinede teşekkürler açıklamalar için

Emrullah doğru açıklamayı yaptım bir önceki yorumumda. Evet çoğu kişi diğer arkadaşın sorduğu soruyu yanıtlamış. Senin açtığın bir konuda sana pek cevap veren olmamış :)

aykut_1914
04/10/2011, 21:15
konuyu çalmışım biraz :D

kukart
05/10/2011, 01:47
alfa romeo da D.N.A denen sürüş modlarına benziyor
sanırım alfa fiat kardeşliği burada göze çarpıyor..

izoci
05/10/2011, 14:32
sport düğmesi

sedini
05/10/2011, 14:37

cruise control kolu ayrı oluyor sol da.. küçük ikinci bir kol..