Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar
Chameleon
02/10/2011, 21:51
Merhaba arkadaşlar. 2007 Model Orleans Mavisi 1.3 Multijet Grande Punto aldım. Forumunuzu araç hakkında araştırma yaparken bulmuştum. Yeni kayıt oldum. Herkese selamlar.
ozhanyozgat
02/10/2011, 21:54
Hoşgeldin punto ailesine
Chameleon
02/10/2011, 22:01
Aslına bakarsanız daha yüksek sınıf bir araba almayı düşünüyordum. Aklımda 2007 Subaru Impreza 2.0R vardı. Bu fikirden vazgeçirildim. 2007 BMW 1.16i ile başladım, içime sinmeyince vazgeçip 2009 Bravo baktım. Satıcının ilgisizliği ve tavsiyeler sonucu vazgeçtim. Peugeot 207 de karar kıldım derken hatasız denilen araç önden kazalı çıktı. Tabiki vazgeçip bu alternatife yöneldim. En az 1 aylık internet araştırması üstüne 10 günlük galeri ve pazar araştırması sonucu Ankara Kartaş Fiat bayiinden bu aracı satın aldım. Görevim nedeniyle Ağrı ilindeyim. Burada yalnızca Renault ve Fiat servisleri var vesanayisi pek gelişmiş değil diye bu aracı tercih ettim. 1000 küsür kilometrelik maceram sorunsuz geçti. Geldikten sonra bakıma sokmak için servisi aradım. Ne yazık ki servisin 1 gün önce kapandığını öğrendim. Yağ bakımını (80,000km) yaptırdım. Şimdilik araçtan memnunum.
iyi günlerde kullan arkadasım..
Aramıza hoşgeldin Emrah. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle keyifli ve aktif forumlar.