Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo Buldum Ama...
CesSpOoL
30/09/2011, 22:28
Arkadaşlar 2008 model 65binde 1.6 Mjet Emotion buldum
26 bin TL
sol ön kapı boyalı
sol ön çamurluk değişik
kaput boyalı..
gittim gördüm içi pırıl pırıl.. motor iyi ama kaportadan pek anlamam, göze batan herhangi birşey yoktu.. Alacak gibiyim..
Aklıma takılan orjinal sustalı anahratı kayıp arabanın (eski bi galeri satıyor, yıllardır aynı yerde çalışan)
yeni anahtar için indirim yaptılar.. yeni sustalı anahtar yapıldığında kodu değişerek eskisinin işlevini kayıp ettirmem mümkün mü ? yoksa komple kontak felanda mı değişecek ?
bir de ekspertiz için medos a gitsek çok masraf eder miyiz ? saygılar
okan kardeş o paraya 1.4 active lerini zor veriyolar 1.6 multijet hele emotion hiç vermezler imkanı yok yani hemde 65 binde... O arabanın kesin pert kaydı yada çok büyük bir hasarı vardır zaten forumdan bütün arkadaşlarda aynı şeyi söyliceklerdir servis ekspertizinden ayrıca dışarda dyno ve boya kaporta ekspertizi çıkaran özel yerlerden teyit almanızı tavsiye ederim. Eğer gerçekten bişey yoksa bedava hiç düşünmeden alın derim.
Anahtar konusundada yanılmıyosam yeni anahtar yapıldığında eskisi işlevini kaybediyor.
Expertız ıcın medosa gıdılebılır foruma ozel indırım yapılıyor aracı satın almadan ve odeme yapmadan once kontak anahtarının kayıp oldugunu soyleerek medostan fıyat al aracın fıyatındanda dusur .Arc anahtarı kayıp dersenız yetkılı servıs yenı kodlu anahtar temın edecktır aracın komple kontagı degısmez sanırsam sadece kod degısır eskı kod gecersız olur yenı kod ve yenı anhtarda sende olur bu arada yedek anahtarlarıda degıstırılmesı gerekmı emın degılım sankı yedeklerde kod yok gıbı geldı yınede yetkılı servıs yedekte kod varmı daha ıyı bılır ama tavsıyem aracın anahtar olayını degıstır asıl,yedek sende olsun
tmac_fuat
30/09/2011, 22:42
Fiyat fazla ucuz geldi, dikkat edin bir sıkıntı olmasın...
yeni anahtar geldiğinde eskisi kapıları bagajı açar, marşa basar ancak araba çalışmaz.(marea marşa basıyordu belki değişmiştir ama kesin kontağı açar sadece araç çalışmaz)
slm bencede fiat biraz düşük geldi o araca gore ya km siyle oynanmıştır yada arkadaşın dedigi gibi pert kaydı olabilir servisde 99 nokta kontrolünden geciriyorlar nesi var nesi yok aracın tüm scr si cıkıyor tabiki 150 tl gibi bir üçret alıyorlar ee bukadarda olsun 150 tl ile 26 tl ni kurtaracaksın hatta istersen başka bir sevise daha gotür fark varmı anlarsın ama sakın galericinin tanıdıgı hatta burda uygundur veya benim bu serviste tanıdıgım var parabile vermeyiz gibi laflarınana kanma
bencede o araç perttir.emetion bravo sonuçta active punto veriyolar o paralara dikkat edin...
SRDR KRKC
30/09/2011, 23:51
Aracın Rengi Nedir ? Şaşmazda 2 Ay Önce Bir Kaportacı Topluyordu 1,6 O Araç Olabilir. Tabi Araç İstanbula Geçtiyse...
CesSpOoL
01/10/2011, 00:25
Bej renk.. Kum beji sanırım. Yarın şase no felan alıcam, exper bi arkadasım kayıtlardan bakıcak tabi ki haricinde serviside görücek.. Ama daha evvel evsanda bi punto baktırmıştım iki parça boya demişlerdi.. bir de sanayideki ustama gösterdim komple boyalı dedi.. ve öyle çıktı o yüzden servislere güvenemiyorum.
bir de aracın motor sesi ilk çalıştırdığımda biraz yüksek geldi ama hiç başka bravo kullanmadım o yüzden emin olamıyorum, benim multijet puntodan sesli çalışıyor ilk kontakta..
SRDR KRKC
01/10/2011, 00:27
Bej Dediğin Hafif Yeşilimsi Gibi Birşeymi ?
CesSpOoL
01/10/2011, 00:29
yok yeşilimsi olan daha koyu..
bu renk alfa 156larda da kullanılıyor..
CesSpOoL
01/10/2011, 00:30
Fiat Bravo 1.4 Turbo Active 2008 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 58338336 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bu-fiyata-bu-kalitede-bulunmayacak-bir-araba-fiat-bravo-lpg-var-58338336/detay/) bu renk.. gerçi beyaz ya da siyah olsa ne iyi ama : )
SRDR KRKC
01/10/2011, 00:34
Hım Yok Benim Dediğim Araçta Aynı Renk Ama Dizeldi. Yalnız Bence Girme Böyle Bir Araca Bak Bende En Dolusu Var Hatasız 150 HP Millete Fiyat Çekiyoruz Hemen Ağzı Burnu Eğilio FİAT Değilmi Edermi Bilmem Ne Diye, Sen Birde Gidip Hatalısını Alırsan Cidden Sana Kardeş Olur Benden Sana Söylemesi.
CesSpOoL
01/10/2011, 00:37
Hım Yok Benim Dediğim Araçta Aynı Renk Ama Dizeldi. Yalnız Bence Girme Böyle Bir Araca Bak Bende En Dolusu Var Hatasız 150 HP Millete Fiyat Çekiyoruz Hemen Ağzı Burnu Eğilio FİAT Değilmi Edermi Bilmem Ne Diye, Sen Birde Gidip Hatalısını Alırsan Cidden Sana Kardeş Olur Benden Sana Söylemesi.
Üstad sadece renk için ekledim onu araç dizel, 105 bg emotion benim bulduğum
SRDR KRKC
01/10/2011, 00:39
O Zaman İyi Araştır Kardeş Ben Bu Yaz Bir Kaportacıda Gördüm O Renk Hemde Dizel Bir Araç Pert Almıştı Aracı Sol Önden Kazalıydı + Tamponda Değiştirmişti Haberin Olsun İnş. O Değildir. Şunuda Belirteyim Hava Yastığı Açmamıştı Hiç...
CesSpOoL
01/10/2011, 00:54
Mutlaka iyi araştırıcam.. Plakasını görmüşmüydün ? istanbul dışımıydı ?
bir de çok mu kötü durumdaydı : )
SRDR KRKC
01/10/2011, 00:56
Yok Plaka Yoktu Üstünde Kötü Durumdamıydı e Biraz Ama Hava Yastıkları Açılmamıştı Şaşırmıştım Görünce Adamda Bana Sordu Bundan Ekmek Yermiyiz Diye :D Bende Yersin Neden Yenmesin Dizel Sonuçta Demiştim :D
CesSpOoL
01/10/2011, 00:58
Özellikle kontrol ettiririm o zaman : ) Kaskodan görünmez sanırım tramer vs.. Anlayanı bulmak lazım : )
SRDR KRKC
01/10/2011, 01:16
Araç Kaskoluysa Görünür Mutlaka Ayrıca Kaskoyu Kullandıysa Tabi.
CesSpOoL
01/10/2011, 14:22
Expertizden gelen resimler... halbu ki bu gün kullandığımda 10 numaraydı : (
Siz alacak olsanız maximum ne kadar fiyatı kabul edersiniz bu durumda ?
cihankardes
01/10/2011, 14:55
Abi gözünü seveyim uzak dur yani. Böyle bir darbe almış araçla mı yola çıkacaksın. Senin aracın olsa tamir ettirsen neyse de başkasından almak hiç makul değil bence.
eexelanss
01/10/2011, 16:19
Sen aracı satmamışmıydın serdar?
birşey olduğu belli zaten...
SRDR KRKC
01/10/2011, 22:38
Sen aracı satmamışmıydın serdar?
Yoo Nikahımdadır Halen :)
reddragon
01/10/2011, 23:17
Evet hiçbir satıcı o fiyata o aracı satmaz. adam ELLİ liraya aldığı aracı YİRMİ liraya satıyorsa o araçta dehşet verici bir durum var demektir...
En temizi sıfır almak her zaman....
bahadir77
02/10/2011, 15:06
Expertizden gelen resimler... halbu ki bu gün kullandığımda 10 numaraydı : (
Siz alacak olsanız maximum ne kadar fiyatı kabul edersiniz bu durumda ?
sadece sol ön kapı boyalı
sol ön çamurluk değişik
kaput boyalı.. olan arac buysa valla ınsanda hıc utanma arlanma kalmamıs. uzak durun efendım bu aractan. bıraz daha dıkkatlı bbakılsa sase bıle kaymıstır bunun.
benım paramla 10 tl bıle etmez... en ıyısı sıfır araba almak. 26.000 tl buna verene kadar 32.000 sıfır evo alısınız 2011 model. en azından ılk kocası sız olursunuz...
kesınlıkle tavsıye etmem....
CesSpOoL
02/10/2011, 15:41
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Bu araçtan geçtim artık biraz daha bekleyeceğim.. Aklım bravoda ama baktım olmuyor Evo ya kısmet artık.. Umarım yıl sonunda fiyatlar aşağı iner biraz.. Saygılar hepinize..
Bunun pert kaydı vardır bu hasarla muhtemelen.
CesSpOoL
03/10/2011, 14:58
Pert degil, ben de şaşırdım..
asukasan
03/10/2011, 15:15
bu aracın her yeri oynamıştır böyle bir kazayla, ayar bile tutmaz, yolda yengeç gibi gider. uzak durun....
Chameleon
03/10/2011, 16:32
Arabada ucuza kaçmayın. Atalarımız boşuna dememiş ucuzdur vardır bir illeti,pahalıdır vardır bir hikmeti diye. Arabaya vermediğini ustaya verirsin derler.
kara kız
03/10/2011, 16:54
maşallah iyi patlamış bee...
aman hocam uzak durun boşverin gitsinnn
CesSpOoL
03/10/2011, 18:18
unuttum gitti : )
hocam işin aslı ben olsam almam..yani bu kaza sağlam bir kazaya benziyor 26 bin lira da az değil hani..40 bin liraya sıfır astra veriyorlar dizel full...
insomnia06
05/10/2011, 12:24
ben haziranın başında bravo 1,6mjt emo aldım 27000km de.sağ ön ve arka kapıda boya var,araç 0km iken,sanırım showroom da sürtmüşler başka hiçbirşey yok.31,500tl verdim.renk senin paylaştığın fotolarla aynı,ruhsatta fildişi beyazı diye geçiyor,emsal olsun diye paylaşıyorum..ayrıca aracı almadan önce gğvendiğin bir servis yoksa dışarda bu işi hakkıyla yapanlar var onlara götürmeni tavsiye ederim.ben ankara da olduğum içn müslüme götürdüm onun lafıyla aldım.bu araçtan vazgeçmekle doğru bi karar vermişsin,inşallah aradığın aracı bulursun..
eexelanss
05/10/2011, 13:26
Yoo Nikahımdadır Halen :)
Sanki galerinin birinde gördüm senin aracı sahibinden de satıyordu. Yada başka bir arabada olabilirim.