Orijinalini görmek için tıklayınız : rahatsız eden motor sesi
arkadaşlar 1 aydır motor sesi belirgin bir şekilde içeri duyulmaya başladı. daha önce 130 la giderken içeri gelen ses şimdi 70 - 80 ile giderken gelmeye başladı. 5 vites 2500 - 3000 devir arasında giderken bile motor sesi rahatsız ediyo . bu ses için nasıl bir yalıtım yaptırmak lazım acaba?
blackhawk
29/09/2011, 20:24
Bence aracın bakım zamanı gelmiş yağı,filtreyi değiştir ses belirgin azalacaktır.Ses devam ederse yalıtım yaptır. Forumda aratırsan yalıtım yapan arkadaşlar var yazılanları görebilirsin...
Kullanıma ve kullanım yol şartlarına göre bencede yağ ve diğer unsurlara bakılması gerekir ses fazlalaşmışsa bu yalıtım ile çözülmesi gereken bir durum değildir öncelikle gösterilmesi gerekir ben bunu şöyle değerlendiriyorum; Bir köpeğin kuyruğunu iyi dursun diye keserseniz onun artık ne zaman sevinir ne zaman korkar ne zaman sinirlidir anlayamazsınız ve sonunda bir şekilde illa gelir sizi ısısrır çünkü artık davranışlarını bilemezsiniz bence araçta aynı şekilde hemen bi sevis ya da ustanıza danışın ...
phyevren
30/09/2011, 11:14
Bence aracın bakım zamanı gelmiş yağı,filtreyi değiştir ses belirgin azalacaktır.Ses devam ederse yalıtım yaptır. Forumda aratırsan yalıtım yapan arkadaşlar var yazılanları görebilirsin...
+1
triger kayışınızı kontrol ettrin ya da motor kulağı denen sarsıntıyı absorbe eden bir parça var kırılmış olabilir o yapar serviste 150 TL. sanayide çok daha ucuz orj. parçası
teşekkür ederim arkadaşlar.31 binde bakım yapıldı şimdi 40 bine yaklaştı.