PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo kauçuk paspas var mı yok mu ???

lektonstar17
28/09/2011, 15:21
Arkadaşlar bir süredir evoma orjinal kauçuk paspas arıyorum ama bir türlü sonuca ulaşamadım.iki günde biçok servisi aradım.bazıları henüz evo için kauçuk paspas üretilmediğini,gp nin paspasını verdiklerini onunda uyduğunu söyledi.bazıları da evo için paspas var ama sipariş vermemiz lazım bfiyatı 55 tl dedi.
Acaba var diyenler de gp nin paspasını mı veriyor.velhasıl ben evo paspası bulamadım arkadaşlar.
Alan,bulan varsa lütfen yazsın ve mümkünse resim yollayın LÜTFEN.

lektonstar17
29/09/2011, 00:13
Eveeeet yazılmayanlara bakılırsa evo orjinal kauçuk paspas diye bişey yooookmuuuuş.İlgisizliğe teşekkürler.

egzo-evo
29/09/2011, 09:37
ümit arkadaşım aracımı teslim alırken halı paspasın üstüne kauçuk paspas aldım. dediğin gibi evo orjinal paspas olmadığı söylendiği için gp paspası oldu. ben bilerek aldım halı paspaslar zarar görmesin ve halı paspaslar kauçuklara göre daha kullanışsız diye.

yalnız sonradan farkettim halı paspaslarda gp paspası. birmota telefon ettim orjinal evo halı paspası teslim ettiler. şimdilik evde yedekte bekletiyorum.

gelelim gp kauçuk paspasa. önler son derece uyumlu. ancak arkalarda şaft tüneli ve ön koltukların ileri geri hareket etmesini sağlayan kızak kısımlarında biraz potluk yapıyor. ben yinede bu şekilde kullanıyorum. ancak özellikle orjinal evo paspas çıkarsa ve arka kısım potluk yapmıyacaksa bende tekrar alırım.

şimdilik benimde bildiğim kadarıyla orjinal evo kauçuk paspas yok. var diyenlerede gp mi evo mu sorgulamasını mutlaka yapın. çünkü bu konuya sizin bizim gibi çok fazla dikkat etmiyorlar.

lektonstar17
29/09/2011, 13:03
bu sabah istanbuldan fırat otoyu aradım telefondaki görevli ,abi henüz evo paspası çıkmadı dedi. isteyenlere gp paspası veriyolarmış.

lektonstar17
29/09/2011, 13:04
bi süre daha beklicem eğer çıkmassa gp paspası alıcam artık.

zoomes
30/09/2011, 13:03
GP paspaslarının arka paspasları maalesf evolara denk gelmiyor, sağından solundan bolluk yapıyor.

lektonstar17
30/09/2011, 15:07
evet gp paspası alan herkes bu durumdan şikayetçi.sanırım evo paspasının çıkmasını beklicem .tabi çıkarsa :)

tiner
30/09/2011, 16:21
ben aşağıda linkini veriğimi bahauseden aldım, 39 yada 49 tl idi hatırlayamadım. kanallarından kesip küçültebiliyorsun.kanallarda t bıçağı ile kestim, fena da olmadı. İmkanı bulursan bauhauseye gidip bir bak

KAUUK PASPAS (https://www.praktiker.com.tr/oto-kilif-ve-paspaslar/kaucuk-paspas/174855)

ecosi26
01/10/2011, 09:23
Yazılanları okdukça hem sinirleniyorum hemde elden gelen bişey olmaması beni çok çok fazlasıyla üzüyor. Honda jazz larda 2005 yılında makyajlanıp birazda değişiklik yapıldıktan sonra ingiltereden geliyorlardı ama öncelikle aksesuar ve yedek parçaları gelmişti bir kere bile herhangi bir konuda sıkıntı çıkmamıştı. Fiat bu konuda ya hazırlıksız ya da aksesuar işine gelmiyor bırakın orjinal kauçuk paspası orjinal halı paspası bile yok ki. Nasılsa sesimiz çıkmadan alıyoruz sorsan bahaneler var bu kadar fazla satılan bir aracın aksesuarı yok...

lektonstar17
01/10/2011, 11:19
malesef bu duruma bende üzülüyorum. evo çıkalı 2 yıl oldu hala paspası yok.bu nasıl bir ticaret anlayısıdır.bunların bunların işi arabayı satana kadar.ben aracı alalı 6 ay oldu daha bir kere memnuniyet için aramadılar bile.bir telefon asçmaktan aciz insanlardan hizmet bekliyoruz.

Ardevo
01/10/2011, 15:50
Üzerinde gelen orjinal halı paspaslardan mı bahsediyorsunuz, onlar için fiyat almıştım.30 TL gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ama orjinal kauçuk paspası olmaması kötü..

lektonstar17
01/10/2011, 16:43
ben aşağıda linkini veriğimi bahauseden aldım, 39 yada 49 tl idi hatırlayamadım. kanallarından kesip küçültebiliyorsun.kanallarda t bıçağı ile kestim, fena da olmadı. İmkanı bulursan bauhauseye gidip bir bak

KAUUK PASPAS (https://www.praktiker.com.tr/oto-kilif-ve-paspaslar/kaucuk-paspas/174855)

eğer yakın zamanda orj. paspas gelmesse bu tür bişey alıcaz artık.bı paspas çıkarmk çokmu zor yav.

AYTEK AYDIN
01/10/2011, 19:32
eğer yakın zamanda orj. paspas gelmesse bu tür bişey alıcaz artık.bı paspas çıkarmk çokmu zor yav.
aynı şekilde ben kullanıyorum sıkıntı yok. 60 tl verip almıştım.

lektonstar17
01/10/2011, 20:55
aynı şekilde ben kullanıyorum sıkıntı yok. 60 tl verip almıştım.
Arkadaşım o paspas sizin gpler için yapıldı zaten.sen sorun yaşamazsın ama bizimkilere tam olarak uymuyor.

fota
18/11/2011, 12:56
arıyorum arıyorum paspas yok arkadaş nasıl iş bu böyle anlamış değilim...

Honor COOPER
18/11/2011, 17:44
Arkadşlar ben GP'nin bile orjinal kauçuk paspasını defalarca sormama rağmen mersindeki servislerde bulamadım Evonun olmaması gayet normal bu zihniyete hakim firmada.

lektonstar17
19/11/2011, 01:59
yav arkadaşlar avrupada da durum aynımı acaba.orda varda bizde mi yok diye düşünüyorum.

sharky
21/01/2012, 15:51
demin aradım servisi yok diyolar başkada bişey demiyolar :)