Orijinalini görmek için tıklayınız : PKK Elazığ'da 3 öğretmeni daha kaçırdı!
ibrahim06
27/09/2011, 21:12
Bakan Bey'e duyurulur.Daha göreve başlamadan öğretmenlerin moralini bozmaktan,şevkini kırmaktan geri durmayan beyefendiye ithaf olunur. Acaba en ücra köye gidip gerekirse okulun donmuş tuvaletine elini sokup çocuklar için açan kaç memur vardır acaba? Bütün dünyada olduğu üzre çocuklarla birlikte yaptığı 2 ay tatile takıp düşman kesilenlere hakkımı helal etmiyorum.
ENSONHABER.COM
PKK Elazığ'da 3 öğretmeni kaçırdı en son haber (https://www.ensonhaber.com/pkk-elazigda-3-ogretmeni-kacirdi-2011-09-27.html)
Elazığ'ın Arıcak İlçesi'nde PKK'lı teröristler öğretmenleri köye taşıyan servis minibüsünün önünü kesip, 3 erkek öğretmeni silah zoruyla kaçırdı.
Arıcak'ın Yoğunbilek Köyü'ne içinde 4'ü kadın 3'ü erkek 7 öğretmeni taşıyan servis minibüsünün yolu bugün saat 17.15 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından kesildi. Silah zoru ile öğretmenleri minibüsten indiren teröristler, minibüste bulunan 4 kadın öğretmeni ser bıraktı. Teröristler 3 erkek öğretmeni yanlarına alıp ormanlık alana kaçtı. Serbet bırakılan kadın öğretmenlerin haber vermesiyle öğretmenleri kurtarmak, teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar sürdürülüyor.
Gerçekten çok üzücür bir durum, dilerim tez zamanda kurtulurlar... :(
İyice azıttılar. Allah kahretsin bu adi yaratıkları :( :(
söyleyecek o kadar çok şey var ki... gerçekten artık dur demenin zamanı geldi...
fakat libyada gezmek daha güzel geliyor...
allah hepsinin yardımcısı olsun...
ibrahim06
27/09/2011, 23:34
Yüksekova'da bir mühendis katledildi - Güncel haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var (https://www.haber7.com/haber/20110927/Yuksekovada-bir-muhendis-katledildi.php)
Buyrun bu da yüksekovaya atanan eşini ziyarete etmek için gidip katledilen mühendis haberi. Bu arada 'one minute!'
1 tane öğretmen de diyarbakırda kaçırılmış. Şuan erzincan Tunceli karayolunu teröristler araçları ateşe vererek yolu trafiğe kapamışlar.
hocam yanlışın var o öğretmenler tatile gitmiştir 3 ay tatil yetmemiştir!!! malum bakanımız 3 ay yok diyor!!! ben ne diyeyim daha öğretmenler kelle koltukta dolaşıyor bizim bakan öğretmenini koruyacağına nasıl olurda ezerim diye bakıyor off of TÜRKİYEM silkelen ve kendine gel..
hakkediyorlarmı bu kadar insanın canına kastedip hizmet bekleyenler...halaa nankörlük yapanlar, Allah bin türlü belalarını versin insan sıfatlı pisliklerin...
pkk nın ogretmen kacırması HAYALDI GERCEK OLDU Filistin basbakanının sayesınde .............
onurciko
28/09/2011, 05:47
Allah hepsini nasıl biliyorsa öyle yapsın.Büyük zorluklara katlanarak memleketin en ücra yerlerine eşlerini, ailelerini bırakarak görev yapmaya giden insanlara yapılır mı bu.
Çok üzücü bir durum... :( ALLAH belalarını versin...
yapacak birşey yok hocam iki bayram arası operasyon olmaz !!!
uzuncocuk
28/09/2011, 14:47
kurtce egıtım olsun------ olmadı mı??? saldırın bakalım bı karakola...
eyleme polıs karsımı cıktı----- vurun bakalım bıkac polısı.
agızlarda barıs kardeslık demokrası.... elllerde sılah uzantılarda esrar, sıgara , akaryakıt. ardlarında ellerını ovusturan dostmus gıbı gorunen ulkeler, ulkede artık sehıt haberlerı ogretmen polıs haberlerı cıkınca krız cıkması gerekırken, leş cenazesınden sonra skaklar bırbırıne gırıyor.bıraz once dınledım ahmet turk bdp ye meclıse gırme konusunda dtk tavsıye kararı vermısmıs.....
secım oncesı ysk nın bdp lı vekıl adaylarının vekıllıklerının kabul olmayacagı kararı ıle baslayan surec, umarım bugunku karar ıle yerını sukunete bırakır.... bırakırda 4 ayda gıden canlarda gerı gelmez...... kalleste her zaman kallestır. ha meclıste ha dıyarbakırda........
fatihhhh
28/09/2011, 17:00
BDP den mede umuyorlar yaa, yazıktır.
ha PKK ha BDP ne farkı varki?
hainler!
30 senede şu işi çözecek bir iradeyi milletçe gösteremedik ya, bize yasıklar olsun!
amerikadan bilemem neden meded umarsak bu iş asla bitmez.
amerikanın adamı ise hiç bitiremez.
ibrahim06
28/09/2011, 17:44
Bugün Diyarbakır Licede 3 tane daha kaçırdılar.etti 8. Bakan göre yaz kampına gitmişlerdir
Bugün Diyarbakır Licede 3 tane daha kaçırdılar.etti 8. Bakan göre yaz kampına gitmişlerdir
her naneye maydanoz olan bakanlar var
peki neden kendi bakanlığının personeli olan öğretmenlerin kaçırılması üzerine çıkıp nie tındgırdamıyor ? tatil lerimizi mi hesaplıyor acaba zamanı yoktur şimdi onun çok çalışıyorya kendisi..
diesel32
01/10/2011, 08:12
dün akşam haberlerde izledim... kaçırılan tüm öğretmenlerin memleketleri (doğum yerleri) diyarbakır-bingöl-şırnak... garip geldi bana sanki bi çapanoğlu var bu işte...
cemal arslan
01/10/2011, 11:44
tecrit edeceksin o bölgeyi...ekmek su elektrik vs. vermeyeceksin...
kürt halkı rengini belli etsin...safını belli etsin...pkk nın yanındalar mı değiller mi bilelim...
neden kürt halkı sokağa çıkıp tepki göstermiyor ?? neden protesto etmiyorlar...???
diesel32
01/10/2011, 13:14
tecrit edeceksin o bölgeyi...ekmek su elektrik vs. vermeyeceksin...
kürt halkı rengini belli etsin...safını belli etsin...pkk nın yanındalar mı değiller mi bilelim...
neden kürt halkı sokağa çıkıp tepki göstermiyor ?? neden protesto etmiyorlar...???
abi ayırsan bölgeyi gene gelir geçerler sınırı... hiç bişi yaptıkları yok... herşey kaçak vergi yok... kanserli hücre gibiler... bi faydası yok ama kontrolsüz ürüyorlar... kanserin tedavisi de zor, sancılı olur kara harekatı şart... seferberlik olup karadan girip temizlemek gerekli bence terör örgütünü...
cemal arslan
01/10/2011, 13:28
girmişken o bölgeyi komple temizleyeceksin...kazara bir napalm bombası düşse...diyarı-bekire...hakkariye şemdinliye...ya da obüs topları yanlış hedef vursa...şırnak tunceli ...
gerçi oraları temizlesen yetmez...birde istanbulda bursada ankarada izmirde yuvalananlar var...asıl onları yok edeceksin...gündüzleri senin benim gibi sıradan vatandaş...geceleri ise pkk üyesi...
çok doluyum çok...kürt kardeşlerimle bir sorunum yok...ancak neden susuyorlar neden karşı gelmiyorlar anlamıyorum...
ibrahim06
01/10/2011, 14:51
dün akşam haberlerde izledim... kaçırılan tüm öğretmenlerin memleketleri (doğum yerleri) diyarbakır-bingöl-şırnak... garip geldi bana sanki bi çapanoğlu var bu işte...
Okulları ilk hafta protesto eylemi tutmadı şimdi kürt öğretmenleri kaçırarak gözdağı veriyorlar. Alınan haberlere göre kürt öğretmenlere dersleri kürtçe işlemeleri hususunda baskı yapılıyor karşı çıkan veya uygulamayan cezalandırılacakmış. Kaçırdıkları öğretmelerdene bunun olmasını istemişler.
Bu arada bakanlık lütufta bulunarak açıklama yapmış. Başta öğretmenler olmak üzere meb camiası dimdik ayaktaymışız. Bakan sana çok şey söyleyeceğim ama ...
uzuncocuk
01/10/2011, 15:50
Vergi vermezsin, elektrik-su faturası ödemezsin, tarla ekmezsin, yardım alırsın..Cahilim dersin öğretmeni şehit edersin..Hastayım dersin doktoru şehit edersin..Yolumuz yok dersin mühendisi şehit edersin..Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin..Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri, tavşanları bile kıskandırırsın. Fakirim dersin aşiret düğününde dolarları havaya saçarsın..TERÖR kalkanıyla kaçakçılıktan zengin olursun..Sıkıntın varsa gel savaşalım deriz, aa pis faşist dersin..Arkamızı döndüğümüzde de pusu kurarsın...
uzuncocuk
01/10/2011, 15:57
girmişken o bölgeyi komple temizleyeceksin...kazara bir napalm bombası düşse...diyarı-bekire...hakkariye şemdinliye...ya da obüs topları yanlış hedef vursa...şırnak tunceli ...
gerçi oraları temizlesen yetmez...birde istanbulda bursada ankarada izmirde yuvalananlar var...asıl onları yok edeceksin...gündüzleri senin benim gibi sıradan vatandaş...geceleri ise pkk üyesi...
çok doluyum çok...kürt kardeşlerimle bir sorunum yok...ancak neden susuyorlar neden karşı gelmiyorlar anlamıyorum...
benım kurt kardeslerle sorunum var arkadas... süt dökmüş kedi hepsi. bdp ve akp var burda. bdp lıler masallah her fırsatta sokaklarda dıger kurtler ve yerlı turkler ıse suskun. ev sahıbım dıyorkı : bu kadar kara para bu adamlarda oldugu surece vanda turklerın satılık yazdıgı her evı kurtler aldıgı surece bu sehır tamamen onların olacak. vanda carsıyı gelın bır gorun. aksama kadar bosbos dolasan amacsız uremıs kalabalık nasıl olur ve nasıl hepsı super zengın olur ve yas aralıgı 15-40...... turk bayragı kısla okullar olmasa dalgalanmayacak nerdeyse...
ben buraları yıllar once benı terkedıp gıden baskalarıyla gununu gun eden ama benım hala bana doner dıye tırmaladıgım eskı sevgılıme benzetıyorum
TBMM' de bugüne kadar muhalefet ve iktidarın birlik
olabildiği tek konu milletvekillerinin özel şöför ihtiyacı...
Masum insanların ölmesi, kaçırılması, bayrağımızın indirilerek
PKK bayraklarının asılması, bir soysuzun sayın olarak nitelendirilmesi,
esnafın dükkanının yağmalanması, otobüs&arabaların yakılması, her gün
kan, gözyaşı dökülmesi konularına gelene kadaaarr önce millet adına
sözcü olacak vekillere şöför temin etmek gerek, gözlerini doyurmak gerek...
uzuncocuk
01/10/2011, 21:41
TBMM' de bugüne kadar muhalefet ve iktidarın birlik
olabildiği tek konu milletvekillerinin özel şöför ihtiyacı...
Masum insanların ölmesi, kaçırılması, bayrağımızın indirilerek
PKK bayraklarının asılması, bir soysuzun sayın olarak nitelendirilmesi,
esnafın dükkanının yağmalanması, otobüs&arabaların yakılması, her gün
kan, gözyaşı dökülmesi konularına gelene kadaaarr önce millet adına
sözcü olacak vekillere şöför temin etmek gerek, gözlerini doyurmak gerek...
elınde molotof tutan aysel tugluk ta meclıste. ona da soforlazım bır adet...SOPALI.
Basbakan hergun sehıt verılırken ulkesıne gelmek yerıne Filistinin hakkını savunursa,
On iki ögretmen kacırılmamıs gıbı donyaya karısı,kızı ile gezmeye gıderse ülkesındekı terör olaylarına sadece ''benımde cıgerım aynoyor dıye '' tepkı verırse baska bırsey yapmazsa bunlarda ıstedıklerı gıbı cırıt atar beyler bayanlar.
Dogudakı karakollarımız resmen cıftlık gıbı tas atsan askerın basını dusecek gıbı yaparsan askerıne deger vermezsen hergun sehıt verırsın.
Amerıkanın Afganıstandakı karakolları kale gıbı cıftlık gıbı degıl adamlar kılolarca patlayıcı yuklu kamyonla sardırı yapıyor dıs duvarı zor gecıyor .
Kımse yanlıs anlamasın ama kendı askerının hayatının degerını anlamayan ,cıftlık gıbı karakola gonderıp sonra pısı pısıne sehıt olmasını ızleyen bır hukumet için askerlık yapmak bence gereksız .hukumet, ordu askerının yasam standartını yukseltıp,kale gıbı karkollar ıle kendısıne dusen can guvenlıgını saglayıp,karakol komtanı ates altındayız yardım yonderın dedıgınde hemen helıkopter,ucak gonderıp askerının yanıda olan bır hukumet ıcın seve seve canım feda olsun
Arkadaslar sıze cok ılgınç bır sey anlatayım,
Gecen sene tbmm de yıne bu teror olaylarının arttıgı bır zamanda tbmm ıcerısınde mıllet vekılı sekreterlıgı yapan bır bayan bdp lı vekılın esıne sızın gıbı vatan haınlerı bızım vergılerımmızle dunyanın maasını alıyorsunuz sonrada bu vatanın askerıne,polısıne kursun sıkıyorsunuz utanmadan halen konusuyorsunz dıye bır tepkı gosterdıgı için tbmm idare amırlıgıne sıkayet edılmıs vekılın esı tarafından ve devlet buyuklerıne ve ailelerıne saygısızlık etmek fıılını ısledıgınden dolayı akplı ıdare amırı tarafından sorusturma acılamsı sonucu ısten atılmıs.
Artık bu ınsanlara okadar yuz vermısızkı hukumetce sozlu tepkı dahı veremıyoruz
uzuncocuk
01/10/2011, 22:40
Basbakan hergun sehıt verılırken ulkesıne gelmek yerıne Filistinin hakkını savunursa,
On iki ögretmen kacırılmamıs gıbı donyaya karısı,kızı ile gezmeye gıderse ülkesındekı terör olaylarına sadece ''benımde cıgerım aynoyor dıye '' tepkı verırse baska bırsey yapmazsa bunlarda ıstedıklerı gıbı cırıt atar beyler bayanlar.
Dogudakı karakollarımız resmen cıftlık gıbı tas atsan askerın basını dusecek gıbı yaparsan askerıne deger vermezsen hergun sehıt verırsın.
Amerıkanın Afganıstandakı karakolları kale gıbı cıftlık gıbı degıl adamlar kılolarca patlayıcı yuklu kamyonla sardırı yapıyor dıs duvarı zor gecıyor .
Kımse yanlıs anlamasın ama kendı askerının hayatının degerını anlamayan ,cıftlık gıbı karakola gonderıp sonra pısı pısıne sehıt olmasını ızleyen bır hukumet için askerlık yapmak bence gereksız .hukumet, ordu askerının yasam standartını yukseltıp,kale gıbı karkollar ıle kendısıne dusen can guvenlıgını saglayıp,karakol komtanı ates altındayız yardım yonderın dedıgınde hemen helıkopter,ucak gonderıp askerının yanıda olan bır hukumet ıcın seve seve canım feda olsun
yenı karakollar yapılıyor huduttakılerın cogu bıttı. hepsıde kale gıbı. ayrıca hükümetin işi degıl bu iş... tsk nın işi. hükümete yüklenmen vandakilerin nerde bu devlet demesine benzedi. :) o söylediğin karakollarda hala mevcut iç bölgelerde ama dedimya hükümete baglamamak lazım. adamlar ogretmen kacırıyor. sen dıyorsun hükümet nerde. adamlar arac patlatıyor hükümet nerde? adamlar kalles.......... kale gıbı karakol yap yolunda mayın patlasın, ne anlamı var. 98 yılından berı ısın ıcınde olan bırı olarak dıyorum kı allah eskı gunlerı gostermesın. o zamanlarda yasadıklarım sımdıkılerı 30 la carpar 80 e katlar. su anda devletı yonetme gucune sahıp uc lıder var . ama emın olkı hıcbırı veya hıcbırının hukumetı bu sorunu ortadan kaldıramazdı. o yuzden taşlamak yerine yapıcı olmak gerek. herkes kendı köyünün patikasını bılır bızde buraların patıkalarını bılırız az cok.......... bu ulkede tsk ne zaman entrıkalrdan uzaklasıp bır sılah bır arac bır ucak alımına gırısse bundan oncede sımdı de hukumetler hep destek oldular zaten eskıden destek olmaz zorundaydılar. kucuk cocuk bıle acıkınca ses cıkarıyor anlıyorsun. tsk acıktı ıse eger ses cıkaracak. var mı ses ??? yok. helıkopterımız yok denecek kadar az .... var mı ses ??? yok. askerler sureklı ıntıkallerını karayolundan yapıyor helıkopter lazım var mı ses???? yok. aglamayana meme vermezler, sıyasetın ıcıne bulasmıs ama okullarda ogrencılerıne sıyasetten uzak durun dıye ders veren bır tsk, vatanı yonetme sevdasına düşmüş bir tsk, beledıye baskanına sırtını donen bır garnızon k.nı, once kendılerıne donup bakacak , sıstem ıyılesecek ve herkes kendı ısını yapacak, yoksa basbakana hukumete, muhalefete baglamak yalnıs bu ıslerı.hastaneden once saglık bakanı , hapıshaneden once adalet bakanı kısladan da once genelkurmay sorumlu.( gkurmay kabul etse o zman mıllı savunma bakanı derdım.) hepsınden ıkıncı olarak basbakan sorumlu........... konu cok genıs kardesım valla parmaklarım agrıdı:)
uzuncocuk
01/10/2011, 22:46
Arkadaslar sıze cok ılgınç bır sey anlatayım,
Gecen sene tbmm de yıne bu teror olaylarının arttıgı bır zamanda tbmm ıcerısınde mıllet vekılı sekreterlıgı yapan bır bayan bdp lı vekılın esıne sızın gıbı vatan haınlerı bızım vergılerımmızle dunyanın maasını alıyorsunuz sonrada bu vatanın askerıne,polısıne kursun sıkıyorsunuz utanmadan halen konusuyorsunz dıye bır tepkı gosterdıgı için tbmm idare amırlıgıne sıkayet edılmıs vekılın esı tarafından ve devlet buyuklerıne ve ailelerıne saygısızlık etmek fıılını ısledıgınden dolayı akplı ıdare amırı tarafından sorusturma acılamsı sonucu ısten atılmıs.
Artık bu ınsanlara okadar yuz vermısızkı hukumetce sozlu tepkı dahı veremıyoruz
hıcbır vekıl sekreterı hıcbır vekıle boyle konusamaz karar dogrudur... kanunlar vekılın neyın vekılı olduguna bakmaz secılıp gelmıse denmez o sozler belkı dogrudur ama denmez sekreter sekreterlık yapar sözcülük degil.
SRDR KRKC
01/10/2011, 22:54
Öncelikle Yorumların Hepsini Okumadığımı Belirterek Başlamak İstiyorum. Bu Öğretmen Kaçırma Muhabbetini İlk Başta Bende Çok Ciddiye Almıştım Ve Üzülmüştüm. Ancak Daha Sonra Ailelerinin Açıklamaları Ve Ortak Noktalarını Görünce İşin İçinde Farklı Şeyler Olduğunu Anladım. Mümkünse Ortada Art Niyetli Kişiler Varsa O Öğretmenler İnmesinler Kardeşim Dağdan Felan Onlara Orası Yakışır Bu 1...
2. Si Eğitim Camiasını Hedef Gösteren Taraf Gazetesi Yazarlarıdır Bunun Suçluları Birde Şu Yönü Var Eğer Hedef Göstermeyipte Ciddi Ciddi Duyum Aldılarsa Bunlar PKK Ya Çok Yakın Kişilerle İçli Dışlı Görüşüyorlar Demektir Bu Daha Büyük Felaket Demektir.
3. Maddeye Gelince Biz Barış Çubuğu Uzattıkça Onlar Dahada Saldırıyor Onlar Saldırdıkça Hepimiz Kardeşiz Yapmayın Etmeyin Diyoruz İyice Şımarıyorlar. 107 Gündür Meclise Geldiler Gelecekler Gelmeyecekler Diye Beklerken Hala Şu Saat Olmuş Hain Saldırılar Devam Ediyor.
4. İran PJAK ı 30 Günde Bitirdi Biz 30 Yıldır PKK yı Bitiremiyoruz Buda Bizim Ayıbımız Ve Ülke Üzerinde Oyun Oynayan İç Ve Dış Etkenli Şerefsizlerin Eseridir.
5. Artık Şu Gerçek Ortadadırki PKK İlleti Başı Ve Kıçı Tek Olan Bir Örgüt Olmaktan Çıkmıştır Ve Bir Ahtapot Gibi Çok Başlı Bir Örgüt Haline Gelmiştir. Bugün Apo'yu Assak Hiçbir Şey Değişmicek 30 Yılımızı Daha Verebileceğimiz Bir Çok Kişiler Türetilmiştir Maalesef,
yenı karakollar yapılıyor huduttakılerın cogu bıttı. hepsıde kale gıbı. ayrıca hükümetin işi degıl bu iş... tsk nın işi. hükümete yüklenmen vandakilerin nerde bu devlet demesine benzedi. :) o söylediğin karakollarda hala mevcut iç bölgelerde ama dedimya hükümete baglamamak lazım. adamlar ogretmen kacırıyor. sen dıyorsun hükümet nerde. adamlar arac patlatıyor hükümet nerde? adamlar kalles.......... kale gıbı karakol yap yolunda mayın patlasın, ne anlamı var. 98 yılından berı ısın ıcınde olan bırı olarak dıyorum kı allah eskı gunlerı gostermesın. o zamanlarda yasadıklarım sımdıkılerı 30 la carpar 80 e katlar. su anda devletı yonetme gucune sahıp uc lıder var . ama emın olkı hıcbırı veya hıcbırının hukumetı bu sorunu ortadan kaldıramazdı. o yuzden taşlamak yerine yapıcı olmak gerek. herkes kendı köyünün patikasını bılır bızde buraların patıkalarını bılırız az cok.......... bu ulkede tsk ne zaman entrıkalrdan uzaklasıp bır sılah bır arac bır ucak alımına gırısse bundan oncede sımdı de hukumetler hep destek oldular zaten eskıden destek olmaz zorundaydılar. kucuk cocuk bıle acıkınca ses cıkarıyor anlıyorsun. tsk acıktı ıse eger ses cıkaracak. var mı ses ??? yok. helıkopterımız yok denecek kadar az .... var mı ses ??? yok. askerler sureklı ıntıkallerını karayolundan yapıyor helıkopter lazım var mı ses???? yok. aglamayana meme vermezler, sıyasetın ıcıne bulasmıs ama okullarda ogrencılerıne sıyasetten uzak durun dıye ders veren bır tsk, vatanı yonetme sevdasına düşmüş bir tsk, beledıye baskanına sırtını donen bır garnızon k.nı, once kendılerıne donup bakacak , sıstem ıyılesecek ve herkes kendı ısını yapacak, yoksa basbakana hukumete, muhalefete baglamak yalnıs bu ıslerı.hastaneden once saglık bakanı , hapıshaneden once adalet bakanı kısladan da once genelkurmay sorumlu.( gkurmay kabul etse o zman mıllı savunma bakanı derdım.) hepsınden ıkıncı olarak basbakan sorumlu........... konu cok genıs kardesım valla parmaklarım agrıdı:)
Arkadasım elbette hukumetın payı bıryere kadar tsk nında payıda var bunda Ankarada sadece pasalrın gırbıldıgı ultra lux neredyse muslukbasları bıle altın dıyebılecegımız sosyal tesıs yaptıran tsk ,belırlı zamnlarda en yuksek mevkıdekı pasalrın ofıslerıne 1 trılyon tl harcıyarak habıre yenıden yenıden yenıleyeceklerıne oturup dogudakı askerlerımıze bırsey yapsınlar bır zahmet,baskaban kendı guvenlıgı ıcın tanesı 500 mılyardan 4 tane jeep alıyorsa buna para buluyorsa askerı ıcınde para bulmalı .
Benım sıtemım su hukumet,asker budevletı kım yonetıyorsa ,askerden kım sorumluysa ıster basbakan,ister pasa artık benım askerım keklık gıbı avlanmasın 1.5 yıl once baslanmıs karakol ınsatına halen 110 karakolun ınsatı devam edıyor 43 tanesı ıcınde ıhale acılacakmış halen ıhale acılacakmıs 1.5 yıl gecmış ankarada 7 ayda ınsaat bıtıren tokı su karakollarıda bıtırse bu arada tokı ıhale acıyor baska fırmalar yapıyormus karakol ınsatını.
90 lı yıllarda teknolojı bu derecede gelısmısmıydı sımdı teknolojı ıle savasılırken bız halen cıftlık karakollarda savasıyoruz.
Basımızda hukumetmı var cozsun askermı var cozsun ınsanlar cozum ıcın bırılerını secer
hıcbır vekıl sekreterı hıcbır vekıle boyle konusamaz karar dogrudur... kanunlar vekılın neyın vekılı olduguna bakmaz secılıp gelmıse denmez o sozler belkı dogrudur ama denmez sekreter sekreterlık yapar sözcülük degil.
Vekılle konusmuyor karısıyla konusuyor belkı yanlıs yazdım vekıl olsa anlayacamda ulan karısı ,devlet memuru degıl,bır pozısyonu yok,vekıl tamam devlet buyugu anlarım ama abı karısı
uzuncocuk
01/10/2011, 23:42
Arkadasım elbette hukumetın payı bıryere kadar tsk nında payıda var bunda Ankarada sadece pasalrın gırbıldıgı ultra lux neredyse muslukbasları bıle altın dıyebılecegımız sosyal tesıs yaptıran tsk ,belırlı zamnlarda en yuksek mevkıdekı pasalrın ofıslerıne 1 trılyon tl harcıyarak habıre yenıden yenıden yenıleyeceklerıne oturup dogudakı askerlerımıze bırsey yapsınlar bır zahmet,baskaban kendı guvenlıgı ıcın tanesı 500 mılyardan 4 tane jeep alıyorsa buna para buluyorsa askerı ıcınde para bulmalı .
Benım sıtemım su hukumet,asker budevletı kım yonetıyorsa ,askerden kım sorumluysa ıster basbakan,ister pasa artık benım askerım keklık gıbı avlanmasın 1.5 yıl once baslanmıs karakol ınsatına halen 110 karakolun ınsatı devam edıyor 43 tanesı ıcınde ıhale acılacakmış halen ıhale acılacakmıs 1.5 yıl gecmış ankarada 7 ayda ınsaat bıtıren tokı su karakollarıda bıtırse bu arada tokı ıhale acıyor baska fırmalar yapıyormus karakol ınsatını.
90 lı yıllarda teknolojı bu derecede gelısmısmıydı sımdı teknolojı ıle savasılırken bız halen cıftlık karakollarda savasıyoruz.
Basımızda hukumetmı var cozsun askermı var cozsun ınsanlar cozum ıcın bırılerını secer
gecen yıl yapılan karakollar 4 ayda teslım edıldı tokı tartafından. ve gayet ıyı karakollar. ama zor ısler. karakolun yerı bellı yolu yok gıbı problemler mevcut. ama olacaktır... senın tepkın aslında cok onemlı uyumayan bırılerının olması cok ıyı.
aktutun sehıtlerımız olmasaydı bu karakollarda olmayacaktı. teknolojı hususunda sana sonuna kadar katılıyorum bu konuda cag atlamaya ıhtıyacımız var.