Orijinalini görmek için tıklayınız : ankarada golden köpek arayanlar
suvari_84
26/09/2011, 14:45
arkadaşlar 6 aylık golden cinsi erkek köpeğime iyi bakabilecek arkadaşlar arıyorum. tamamen ücretsiz verilecektir. safkandır ve tüyleri şampanya rengidir. tek şart iyi bakılmasıı. 0506 377 09 94
umarım iyi bakabilecek birine gider....
ben düşünebilirim geri dönüş yapıcam size:) neden veriyosunuz ?
ömer kuduzmuş ondan veriyor arkadaş :)
Barış bende istiyorum bende bendeeeeeeeee :D
suvari_84
26/09/2011, 16:48
bakamadıgım ıcın werıyorum yoksa aşıları tamam korkmayın:)) walla sızlerden haber beklıyorum :)
puntocu07
26/09/2011, 18:02
keşke antalya deseydin
yakın bir arkadaşım köpeğe bakmak istiyo:) zaten arıyodu sayende kavuşturcaz:)
güzel bir yuvası olcak inş :) telefonun kapalı ama
phyevren
27/09/2011, 00:51
köpekk duruyormu?
Punto_Can
27/09/2011, 03:31
köpek duruyosa bende talibim :)
Ne acıdır ki ''kaybedilmemesi gereken bir dost'' diye başlamak istiyorum sözlerime...Yiyeceğini, suyunu, sevginizi vererek akşamlarıda çok sevdiği gezilerini yaptırdığımız köpeğimiz, geçmişte zor durumlarımızda bizimle ağlayan sevincimizi oyunlarıyla paylaşan evimizi bir hırsızın girmesinden kurtaran köpeğimiz...Dostlar deriz arkadaşlar deriz akraba deriz ama bir gün zora düştüğünüzde yanınızda kalmayan insanlar...İlimizde çocuklarının bile gelip bakmadığı hali vakti yerinde olupta mal varlığını iki tane köpeğine bırakacak olan bir abimiz var. Bunları yaşayıp duyunca baktığımız evcil hayvanların önemini anlıyorum şimdi...Duyarlı davranarak sokağa atmadığınız için ona sıcak bir yuvayı inşallah bulursunuz dileklerimi sunmak istiyorum...Saygılarımla...
suvari_84
27/09/2011, 09:33
arkadaşlar yeni resimler ekledim. lütfen gerçekten iyi bakabilecek arkadaşlar mesaj atarsa sevnirim. ayrıca ev hayatına uygun değil hiç ev de yaşamadı bahçe hayatına alışık. asla saldırmaz ve kolay kolay havlamaz. tüm aşıları tamdır.