Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka kapı açma ışıklandırması
egzo-evo
25/09/2011, 22:51
evo araçlarda ön kapı açma kollarının olduğu bölümde bir ışıklandırma mevcut. bunu arka kapı açma kolunun olduğu bölümede uygulamak mümümkün mü? yeri var gibi gözüküyor. bu ışıklandırma arka kapıyada çok yakışacağını düşünüyorum. fikirleriniz için şimdiden teşekkürler :bye10000:
skystar37
25/09/2011, 22:59
Arka camlarınız otomatik cam açma-kapama düğmesinden elektrik alarak oraya uygun bir led ile bana göre olabilir. Bende grandepunto için düşünüyorum ama açıkcası kapı döşemelerini söktükten sonra veya sökerken zarar verme korkusundan hala yapabilmiş değilim.
egzo-evo
25/09/2011, 23:11
Arka camlarınız otomatik cam açma-kapama düğmesinden elektrik alarak oraya uygun bir led ile bana göre olabilir. Bende grandepunto için düşünüyorum ama açıkcası kapı döşemelerini söktükten sonra veya sökerken zarar verme korkusundan hala yapabilmiş değilim.
benimde en büyük korkum bu. kaş yapayım derken göz çıkartmak. maliyet unsuru dışında bir nedeni varmı ki. neden arka kapıya yapmazlar. bence özellikle evo lardaki estetik ışılandırmayı dahada bütünleyecek bir güzellik oluştururdu. ::)
Yapılamayacak şey değil esasında,iş kapı döşemesini sökebilmekte,güzelde durur...
saitbaransel
25/09/2011, 23:28
kapı dösemesini sökmekte korkmayın arkadaşlar vidalarını soküp bıcak yardımı ile kapıdan ayırın dösemeyi asılsanız bile tırnakları sağlam bir sey olmuyor
skystar37
25/09/2011, 23:43
Kapı döşemelerinin nasıl söküleceğine e-learning üzerinden baktım ama açıkcası yok özel takım yok kapı kilit tutamağı falan baya çetrefilli geldiğinden hala sökebilme cesaretine eremedim. Yalnız sökersem kesin yapacağım şeylerden biri kapı açma ışıklandırması arka kapı tizleri ve kapı altı ışıklandırma hatta belki dış kapı açacaklarınada aynı şekilde araç içi aydınlatma ile beraber yanıp sönecek bir ışıklandırma.
egzo-evo
26/09/2011, 00:02
Kapı döşemelerinin nasıl söküleceğine e-learning üzerinden baktım ama açıkcası yok özel takım yok kapı kilit tutamağı falan baya çetrefilli geldiğinden hala sökebilme cesaretine eremedim. Yalnız sökersem kesin yapacağım şeylerden biri kapı açma ışıklandırması arka kapı tizleri ve kapı altı ışıklandırma hatta belki dış kapı açacaklarınada aynı şekilde araç içi aydınlatma ile beraber yanıp sönecek bir ışıklandırma.
aynı zamanda arka kapı tweeterıda kapsayan bir konu daha açmıştım bugün. konu başlığı "pioneer 6921 hoparlör" linkide https://forum.grandepuntotr.com/genel/30816-pioneer-6921-hoparlor.html
değerli yorumlarınızı bu konu içinde bekliyorum :bye10000:
bizim önce bile yok kıymetini bilin :D
bizim önde bile yok kıymetini bilin :D