PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 bin bakım -SAMSUN

boby
25/09/2011, 12:33
samsunda güvenilir bir usta nerede bulabilirim ? yetkili servise gitmek istemiyorum bundan sonra.

dimdankin
27/09/2011, 01:02
arkadaşım aynen katılıyorum 20.000 bakımına gittim tam 375 lira fatura çıkardılar. ayıp dedim bu nedir böyle dedim. 150 lira işçilik yazmışlar. neymişde kapım zor açılıyor demişim elemanlar onunla uğraşmışlar. dedim senin sattığın arabanında senin de tah..

boby
26/02/2012, 18:50
güncel

yavuzselim
26/02/2012, 22:07
arkadaşım aynen katılıyorum 20.000 bakımına gittim tam 375 lira fatura çıkardılar. ayıp dedim bu nedir böyle dedim. 150 lira işçilik yazmışlar. neymişde kapım zor açılıyor demişim elemanlar onunla uğraşmışlar. dedim senin sattığın arabanında senin de tah..

yuh artık. ben bakım zamanım geldimi gidiyorum parçacıdan parçalarımı kendim alıyorum. Götürüyorum ustalardan birine 20tl veriyorum 15dk'da hallediyorlar. Arabamdan çıkan yağdanda yağ sobalarını yakıyorlar :)

kukart
27/02/2012, 01:32
samsunda güvenilir bir usta nerede bulabilirim ? yetkili servise gitmek istemiyorum bundan sonra.

Kardeş bende samsundayım..
ben REWOSS a gidiyorum
tavsiye ederim Apo abi ye slm mımı söyle (kırmızı AN202 kemal hoca tavsiye etti de) güvenilir bir okadar ekonomik-sıkıntın varsa tamir seçeneğini son haddine kadar kullanır... saolsun onun sayesinde airbag leri kurtardım (birmotun 1500tl lik çıkardığı masrafı para almadan halletti)

hertürlü bakım ve elektrik konusunda ustadır normalde voswos servisi...

boby
27/02/2012, 15:03
Kardeş bende samsundayım..
ben REWOSS a gidiyorum
tavsiye ederim Apo abi ye slm mımı söyle (kırmızı AN202 kemal hoca tavsiye etti de) güvenilir bir okadar ekonomik-sıkıntın varsa tamir seçeneğini son haddine kadar kullanır... saolsun onun sayesinde airbag leri kurtardım (birmotun 1500tl lik çıkardığı masrafı para almadan halletti)

hertürlü bakım ve elektrik konusunda ustadır normalde voswos servisi...

öneriniz için teşekkür ederim..samsun sanayidemidir bu usta

kukart
28/02/2012, 02:05
öneriniz için teşekkür ederim..samsun sanayidemidir bu usta
evet eski sanayii diyorlar sanırım, stadın olduğu taraftaki sanayii de

https://desmond.imageshack.us/Himg15/scaled.php?server=15&filename=adszzhv.png&res=medium

haritada görünen yerde karşısında oto yıkama yerleride var aynı adla...