Orijinalini görmek için tıklayınız : Ordudan kucuk bır kaza
Arkadaşlar forumdan Ordulu Mehtap arkadaşımız aracını hastane otoparkına parkettikten 15 dk sonra aracının arkasına çarpıp kaçmışlar.
Kendisi ilk esnada polis çagırmamıs ve aracı olay yerınden kaldırmış görgü şahidi,kamera gibi durumlarda yok bundan dolayı aracı kendısı yaptıracak dün aksam biraz sohbet ettik sizlerle kafamızdakı soru işaretlerini paylasalım.
1-Daha önce kasko bozuldu ve kapı yadegıstı yada boyandı bu ıkıncı kez bozulma olacak yanı budurumda bır yıl ıcerısnde kaskonun 2. kez bozulması sebebıyle onumuzdekı yılkı kasko rakamı nekadar artar veya kaskocular ben yapmam derlermı ?Kara lıste gıbı bır durum olurmu,foumdan bır arkadasımız yıl ıcerısınde 2 defa kaza yapmıstı ve bır sonrakı yıl kasko yaptırmak ıcın bıraz ugrsmıstı dıye hatırlıyorum
2-Kaskonun mını onarımından aotukıng ucretsız yaparmı
3-Sanayıde yapılsa ne kadar tutar ,cekıcle duzeltılebılırmı,vakum yapılabılırmı,boya atılmadan ve boya gormeden nasıl bır ıslem yapılabılır
4-Kasko devreye sokulmadan en az zararla nasıl onarılır bu
tonymontana
24/09/2011, 22:21
hocam geçmiş olsun, kaskoyu delmeden autoking'in yapabileceği birşeye benziyor. çok ciddi bişey de değil gibi gözüküyor, madem kaskonun fiyatı artacak ben olsam en kötü ihtimalle bile sanayide kaportacıya yada servise parayı cebimden vererek yaptırırım. kısacası o para çıkacaksa kaskodan çıkmasın bence... Ama dediğim gibi bunlar kötü ihtimal, autoking bu işi halleder, sacdaki uzama çok değilse...
seysey37
24/09/2011, 22:42
autoking yapar bunu..mini onarım varsa kaskoda..çok bi sıkıntı yok çünkü..geçmiş olsun.. ayrıca kaskonun yapma gibi bir sıkıntı yokta seneye halini hatrını iyi sorarlar :)
3 dosyadan sonra problem çıkartır kasko 3e kadar sorun olmaz.
öncelikle geçmiş olsun... hasar mini onarımdan yapılması biraz zor...
reddragon
25/09/2011, 01:33
Kasko sözleşmenize bir göz atın. Her kaskonun farklı uygulamaları var. 2 kere oldu diye rakamın artması söz konusu olacağını sanmam. Zaten hasarsızlık bozulmuş.
Kara liste birden fazla yüksek meblağlarda hasar çıkartılırsa olur.
Olay yerine geri dönüp polis çağırsa iyi olurdu. Tutanak tutulması için. Kaskocunuzla görüşün durumu...
Zeynel kasko bozuk zaten ne auto king ile ugrasiyorsunuz beyanla isinizi hallettirin neden cebinden versinki ;) gecmis olsun ...
3 buyuk capli kazadan sonra kasko sirketinin iptal etme yetkisi bulunuyor ..
Öncelikle çok geçmiş olsun...
Ancak kasko bozulunca sadece hasarsızlık indirimi kalkıyor
ekstra bir para artışı olmuyor ki.
Zaten kasko kullanıldığı için hiç uğraşmadan kaskodan yaptırmak en iyisi... ;)
WiSTaRiA
25/09/2011, 12:44
Çok geçmiş olsun...
tonymontana
25/09/2011, 13:34
autoking'e gösterin diyorum tekrar... sac uzamadıysa fazla yapılacak birşey bu.
Zeynel kasko bozuk zaten ne auto king ile ugrasiyorsunuz beyanla isinizi hallettirin neden cebinden versinki ;) gecmis olsun ...
3 buyuk capli kazadan sonra kasko sirketinin iptal etme yetkisi bulunuyor ..
iptal etmeseler bile gelecek sene kasko yapmayı reddiyorlar 3 dosya olduğunda.(3 dosyamın toplamı 3-4000tl gibi bişeydi sanırım)
Önceki hasarında yada kazasında iki taraflı bir olay ve tutanakta kusursuz yazıyor ise yada karşı taraf hatalı ise zaten kasko ya bir olumsuzluk yansımıyor,hasarsızlık indiriminiz devam ediyor,kaskodan niye bu kadar çekindiniz ?
Sanayide yapılır boyacı kaportacı tanıdık varsa 400-500 civarı yapılır.
öncelikle benim için bu konuyu açan zak a tşk ediyorum. dün servisle görüştüm autokingden bir eleman çağırdılar geldi ve mini onarımla yapılmaz bu boyası var dedi. bende budurumda servis yapsın dedim ama servis sol arka bagaj tamammen boyanacak çünki yapılan yere macun çekilecek ve boyanacak kısım ile diğer kısımlar arasında renk farkı ve kalınlık oluşacak dediler. daha öncesindede küçük bir çizik için tamponu değiştirdiler aracımın değeri düştü satarken nasıl inandırcaz dedim biz size yapılan uygulamaları anlatan bir döküm veririz kanıtlarsınız küçük hasarlar olduğunu sorun olmaz dediler. bayan olduğum için kandırıyolar mı nedir anlamadım
öncelikle benim için bu konuyu açan zak a tşk ediyorum. dün servisle görüştüm autokingden bir eleman çağırdılar geldi ve mini onarımla yapılmaz bu boyası var dedi. bende budurumda servis yapsın dedim ama servis sol arka bagaj tamammen boyanacak çünki yapılan yere macun çekilecek ve boyanacak kısım ile diğer kısımlar arasında renk farkı ve kalınlık oluşacak dediler. daha öncesindede küçük bir çizik için tamponu değiştirdiler aracımın değeri düştü satarken nasıl inandırcaz dedim biz size yapılan uygulamaları anlatan bir döküm veririz kanıtlarsınız küçük hasarlar olduğunu sorun olmaz dediler. bayan olduğum için kandırıyolar mı nedir anlamadım
bence servisin bu tutumunu fiata bildirin...
bence servisin bu tutumunu fiata bildirin...
Ozan sence nekadarı boyatılmalı ? Fikrin nedır
Çok geçmiş olsun, bence de kasko zaten bir kere bozulmuş, kaldı ki mini onarım paketlerini bir seferinde sormuştum ufak tefek çarpmalar değilde sanki rütuş, çizikler vs durumlarında müdahale idi, bu biraz emek isteyen bir kaza old için bence de kaskodan cebinizden para çıkmadan yaptırmanız en mantıklısı , Allah bir daha göstertmesin...
speedy_16
27/09/2011, 18:39
oto king halleder bunu önce boyasız göçük düzeltme opasta ufak bide rütüşle gider en kötü lokal boya yaparlar komple boyatmaya gerek yok
komple derken sol arka bagaj kapısının altı boyancak olan yer
aracı servise götürdüm oan tesadüf autokingten eleman vardı orada baktı mini hasara girmez bu boyası var dedi bende servis yapsın ozaman dedim servis arkayı düzeltip boyamış hiç bişey belli olmuyor sorun çözüldü ama hala mini onarıma girmeme sebebini anlamış değilim ...
Arkadaşlar forumdan Ordulu Mehtap arkadaşımız aracını hastane otoparkına parkettikten 15 dk sonra aracının arkasına çarpıp kaçmışlar.
Kendisi ilk esnada polis çagırmamıs ve aracı olay yerınden kaldırmış görgü şahidi,kamera gibi durumlarda yok bundan dolayı aracı kendısı yaptıracak dün aksam biraz sohbet ettik sizlerle kafamızdakı soru işaretlerini paylasalım.
1-Daha önce kasko bozuldu ve kapı yadegıstı yada boyandı bu ıkıncı kez bozulma olacak yanı budurumda bır yıl ıcerısnde kaskonun 2. kez bozulması sebebıyle onumuzdekı yılkı kasko rakamı nekadar artar veya kaskocular ben yapmam derlermı ?Kara lıste gıbı bır durum olurmu,foumdan bır arkadasımız yıl ıcerısınde 2 defa kaza yapmıstı ve bır sonrakı yıl kasko yaptırmak ıcın bıraz ugrsmıstı dıye hatırlıyorum
2-Kaskonun mını onarımından aotukıng ucretsız yaparmı
3-Sanayıde yapılsa ne kadar tutar ,cekıcle duzeltılebılırmı,vakum yapılabılırmı,boya atılmadan ve boya gormeden nasıl bır ıslem yapılabılır
4-Kasko devreye sokulmadan en az zararla nasıl onarılır bu
geçmiş olsunn