Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir de 44 tl pasta - cila

alfa35
22/09/2011, 23:43
markaponda acs serviste pasta - cila 44 tl var. fiyat nasıl ?

Markapon - acs servis (https://www.markapon.com/firsat/acs-servis/439)

alfa35
29/09/2011, 12:19
evet ben markapondan bu kampanyayı aldım. ve aldıktan sonra ne kadar hata yaptığımı anladım.
aslında almadan önce birkaç yerden referans aldım. böyle oluncada verdim aracı.
aracım acayip güzel parlıyor. öyle parlıyor ki bütün çizikler gözünüzü alıyor yansımadan. daha önce ufak tefek boya kalkmalarına rütuş yapılmış şimdi hepisi tekrar ortada.
pasta cilanın amacı bu çizikleri ortadan kaldırmak değilmi.

whitegold
29/09/2011, 14:13
44 tl ye olucak pasta cıladan ne hayır gelırkı

krakercocuk
29/09/2011, 14:37
geçmiş olsun hocam...sonaxı önerirdim alsancakda

femoli
29/09/2011, 14:52
44 tl ye sadece çizerler , getirin ben bedava çizeyim ;)

alfa35
29/09/2011, 15:41
kesinlikle iyi bir işçilik yapmamışlar. markaponda 150 nin üzerini çizip 44 tl kampanya olunca ve iyi referans alınca gözüm kapalı verdim. bir tanıdığıma sevisin ustasını direkt cepten arattım tanıdığı olduğu için. oda kaçırmamam gerektiğini bir daha böyle kampanya kesinlikle olmaz. reklam için tanıtım için bu kampanya yapıldığını söyledi.

ya benim beklentilerim daha fazla , yada gerçekten üstün körü yapılmış.

bu fırsatı 35 kişi almış aslında merak ediyorum onlar ne düşünmüşler. akşam üzeri gidip beklesemmi kapıda çıkınca bi bakayım :)

macsea
29/09/2011, 15:57
[QUOTE=alfa35;580141]kesinlikle iyi bir işçilik yapmamışlar. markaponda 150 nin üzerini çizip 44 tl kampanya olunca ve iyi referans alınca gözüm kapalı verdim. bir tanıdığıma sevisin ustasını direkt cepten arattım tanıdığı olduğu için. oda kaçırmamam gerektiğini bir daha böyle kampanya kesinlikle olmaz. reklam için tanıtım için bu kampanya yapıldığını söyledi.

aynı şekilde haziranda almıştım, ağustosta sıra geldi, 30 tl ydi. harika bir işcilik yoktu ama arabam hala parlıyor yıkadıkça.

alfa35
29/09/2011, 16:20
[QUOTE=alfa35;580141]kesinlikle iyi bir işçilik yapmamışlar. markaponda 150 nin üzerini çizip 44 tl kampanya olunca ve iyi referans alınca gözüm kapalı verdim. bir tanıdığıma sevisin ustasını direkt cepten arattım tanıdığı olduğu için. oda kaçırmamam gerektiğini bir daha böyle kampanya kesinlikle olmaz. reklam için tanıtım için bu kampanya yapıldığını söyledi.

aynı şekilde haziranda almıştım, ağustosta sıra geldi, 30 tl ydi. harika bir işcilik yoktu ama arabam hala parlıyor yıkadıkça.

parlamada sıkıntı yok. benim aracımda gayet güzel parlıyor. ama çizikleri kapatmasını beklerdim. kapatmamış. ayrıca önceden rütuş yapılan yerleri tekrar ortaya çıkarmış araç parlayınca bunlar daha fazla belli oluyor. ben biraz da titizim ve çok dikkali inceliyorum.benim beklentimi karşılamadı. belkii başkasının beklentisini karşılayabilir.

alfa35
29/09/2011, 16:33
pasta ciladan sonraki fotolar

kxlylmz
29/09/2011, 17:53
Kalın pastayla Ya Allah Ya Bismillah diye dalmışlardır, yüksek devir+kalın pasta rötüşleri sökmüştür. boya parlasa da çizikler gitmemiş çok normal. muhtemelen 1-1.5 saatte bitirmişlerdir aracı.

yıkama+kil+polisaj+cila yapsam en az 6-7 saat sürer(layıkı ile yapılırsa)

renoskoda
25/10/2011, 02:01
yaw arkadaşlar bırakın parayı ben size bedava yapayım cilayı arkadaşlık önemli olan ne olacak . evim izmir bozyakada beklerim .