PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eşim hamile olduğudan kuşlarım vermem gerekiyor

gurhany
22/09/2011, 14:58
merhaba herkese,

hatırlarsınız eşimin hamile olduğunu öğrendiğimde ilk foruma haber etmiştim gece 2'de. :) ama şimdi öğrendim ki evde hayvan bulunması eşimin ve fasulyemin (bebek oluyor kendisi) sağlığı açısından iyi değilmiş. bu yüzden bir çift sultan papağanımı 10 günlük yavruları ve kocaman bir kafesleri ile birlikte vermek durumundayım. hayvancıklara fiyat biçmek hoşuma gitmiyor. alan kişi ister para verir ister vermez kendisi bilir. ama hepsi sağlıklı iyi hayvanlar.

iyi bakabilecek birisi alırsa çok sevinirim.

oguzhan ozcan
22/09/2011, 15:03
Eşinize ve sizi tebrik ederim Allah uzun ömürler versin doğacak olan çocugunuza :)

SRDR KRKC
22/09/2011, 15:18
İstanbulda Olsaydım Seve Seve Alır Bakardım Valla. Ankaraya Gelme Şansları Olsa Keşke :)

cemal arslan
22/09/2011, 15:20
kardeş allah hayırlısını nasip etsin...

fasulye ...inşallah hayırlı bir evlat olur :)

sultan papağanlarını çok severim..bende de vardı zamanında...ama ötmesi komşuları rahatsız etti...bizde dışarı saldık...

evim müsait olsa...emin ol talip olurdum...

gurhany
22/09/2011, 15:22
kardeş allah hayırlısını nasip etsin...

fasulye ...inşallah hayırlı bir evlat olur :)

sultan papağanlarını çok severim..bende de vardı zamanında...ama ötmesi komşuları rahatsız etti...bizde dışarı saldık...

evim müsait olsa...emin ol talip olurdum...

teşekkür ederim. bende gelip ankarada size chip yaptırcam. şu fasulye masrafları bitsin. ilk işim bu olacak. :)

LorDracula
22/09/2011, 15:34
valla sorim babam olur derse irtibata gecerim bende jago var bir tane :)

erdiyilmaz
22/09/2011, 16:25
bir arkadasim talip oldu ama haftaya gelecek istanbula suan ankarada kendisi, forum uyelerinden sermen08. cok istiyor :)

gurhany
22/09/2011, 18:15
bir arkadasim talip oldu ama haftaya gelecek istanbula suan ankarada kendisi, forum uyelerinden sermen08. cok istiyor :)

eğer başkası almazsa olur tabi

blackdevil
22/09/2011, 18:17
alan olmassa annem kuş hastası bizdede papagan var onlarla beraber arkadaş olurlar çok iyi bakılır...