Orijinalini görmek için tıklayınız : Torpidonun üst tarafı çizildi
arkadaşlar geçenlerde memleketten amcamlar geldi . bursaya gezmeye gittik. amcanın bi ufaklığı var elinde annesinin çantasıyla oynarken bi baktım bizim arbayı çizmiş resimlerde ki gibi :S. Bi arkadaş orası da boya servise gittiğide söyle pasta cila falan geçer dedi ama aklıma pek yatmadı sizlere sorayım dedim . ciziğe tırnak falan girmiyo derin değil.
Servet oto pasta cıla boya koruma yapan yerlerde pasta cıla gıbı dolgu maddelerı olabılır dıye dusunuyorum olmadı 3m fx karbon kaplama ıle kapla orayı Femolıde vardıye bılıyorum hem bızım aracların rengıne gore hemde linkide burada
3M D- Noc Karbon Kaplama 120x30 Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/main/3m_di_noc_karbon_kaplama_120x30-7-12-7.html)
bende de benzer bi yer var o parçada karbon kaplamayı bende çok ciddi düşündüm ama sökmek nasıl olacak????? kimse yanaşmadı
benimde airbag kapağının üstü çizildi (siyah kısım varya orasu) yolcu tarafı. merdiven koymuştum, fren yapınca kaydı tutamadım merdivenin ayağı çizdi. çok kötü duruyor autoking e götürecem bakalım yapabilecekler mi
[QUOTE=ZAK1980;577230]Servet oto pasta cıla boya koruma yapan yerlerde pasta cıla gıbı dolgu maddelerı olabılır dıye dusunuyorum olmadı 3m fx karbon kaplama ıle kapla orayı Femolıde vardıye bılıyorum hem bızım aracların rengıne gore hemde linkide burada
teşekkür ederim . pasta cila falan geçmez ise artık karbon kaplama yaptıracaz
benimde airbag kapağının üstü çizildi (siyah kısım varya orasu) yolcu tarafı. merdiven koymuştum, fren yapınca kaydı tutamadım merdivenin ayağı çizdi. çok kötü duruyor autoking e götürecem bakalım yapabilecekler mi
oto king 'e gidebildiniz mi acaba. bende hafta sonu inegölden bursaya sırf bunun için gidecem ama çözülmez ise boşu boşuna gitmek istemiyorum. serviste burası boyanır mı acaba?
blackhawk
10/11/2011, 12:51
Çizilen bölüm çıkıp boyanabilir ama pasta cila o çiziği imkanı yok kapatmaz. Zaten söküp boyatırsanda komple boyalı bölümü sökmen gerekir ton farkı olur çünkü. En güzeli en kolayı en masrafsızı folyo kapla hem de daha şık görünür.
Honor COOPER
10/11/2011, 20:20
+1500 folyo.boyama bozar görüntüyü.