Orijinalini görmek için tıklayınız : Kule gergisi+16sac ve kışlık michelin lastik+15 sac
arkadaşlar grande punto için elimde birkaç fazlalik var.. bunlar:
-grande puntonun orjinal sac jantı ve orjinal ebat lastikleri. 15 inç. tenekeler tertemiz.. yeni siyah boyandı.. lastiklerin ikisi bitik , ikisi iş görür.. jant kapaklari da var.. 4*100..kargo fln ugraşamam yanlız , fiyat çok uygun 60 tl. gelir alirsiniz.. istanbul çekmeköyde..
-16 inç sac jant ve 205 50 16 michelin alpin kişlik lastikler. keza 4*100..sac jantlarin kondüsyonu 10 üzerinden 8. lastiklerin kondüsyonu 10 üzerinden 7. balanslari yeni yapildi. aracimin üzerinde takili su anda , 280 liraya almiştim 20 gün önce , 150 liraya veriyorum.. foto temsili DEĞİL!
https://c1109.hizliresim.com/11/9/21/15264.jpg
-ultra racing kule gergisi. gecen haftasonu aksaray bys tuningden alindi. dün takilmaya çalişildi. uymadi. zaten üzerinde kocaman yaziyormuş 1.4 grande punto için diye. o heyecanla gözden kaçmış..
250 liraya aldım , 150 liraya verecegim. arka koltukta gezdiriyorum her gün.
1.4 benzinli grande puntosu olanlar için kaçırılmayacak fırsat...
https://a1109.hizliresim.com/11/9/21/15475.jpg
iletişim için özel mesaj atınız.
salim cinisli
0533 656 50 93
tonymontana
22/09/2011, 15:23
kargo yaparım dersen sac jantlara talibim 15" olanlara...
Hayırlı satışlar. Arkadaşlar kule gergisi virajlarda ve ani kontra hareketlerde aracınızın savrulmasını önemli ölçüde azaltıp daha güvenli sürüş sağlar ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın. Sağlıcakla kalın.
kargo yaparım dersen sac jantlara talibim 15" olanlara...
o kadar havale li bişiyi nasi kargolayabilrim?
malesef bnm için çok zor.
kusura bakmayin
Hayırlı satışlar. Arkadaşlar kule gergisi virajlarda ve ani kontra hareketlerde aracınızın savrulmasını önemli ölçüde azaltıp daha güvenli sürüş sağlar ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın. Sağlıcakla kalın.
1.4 benzinli için kaçirilmayacack firsat günceli.=)
ilginiz için teşekkürler..
Tayfun-E30
23/09/2011, 02:10
Hayirli satislar,Dizelde gergi nereye vuruyor?
16" kışlıkların tanesi mi 150 lira 4 tanesimi jantlı olarak ayrıca kaç biner km yürümüş lastikler?
Hayirli satislar,Dizelde gergi nereye vuruyor?
2007 dizelde gergi kuleye varamiyor cnkü silecek motorunun oldugu kisim yüksek bir sac ile kapali. üzerinde ztn kocaman 1.4 için yaziyomus ama kestiremedikk o heyecanla..
16" kışlıkların tanesi mi 150 lira 4 tanesimi jantlı olarak ayrıca kaç biner km yürümüş lastikler?
4 teneke 4 kişlik michelin.. kaç bin yürüdü bilmem ama kondüsyonlari gayet iyi..
Lastiklerin detaylı diş derinliği ve üretim yılı bilgilerini verebilirseniz düşünüyorum almayı.
Lastiklerin detaylı diş derinliği ve üretim yılı bilgilerini verebilirseniz düşünüyorum almayı.
diş derinligini ölçebilcek bir ekipmanim malesef yok. üretim yili üzerinde yaziyorsa şayet bakip söyleyebilrim ancak..
Diş derinliğini her hangi bir nesne ile fotoğrafda dişlerin arasına sokarak gösterebilirsin ancak kaliteli lastik tabanını gösteren bi foto benim için yardımcı olucaktır eğerki biliyorsan kaç sene lastiklerle gezilmiş birde yazın bu lastik kullanılmışmı?
Diş derinliğini her hangi bir nesne ile fotoğrafda dişlerin arasına sokarak gösterebilirsin ancak kaliteli lastik tabanını gösteren bi foto benim için yardımcı olucaktır eğerki biliyorsan kaç sene lastiklerle gezilmiş birde yazın bu lastik kullanılmışmı?
bu şekilde müsait odlgumda bir fotograf koyariim. ben yaklaşşik 20 gün önce aldim havalar bildigin gibi sicakti..
benim çikardigim bridgestone b250 lerden çok daha iyi bir yol tutuşu vardi.
yanliz kiş lastigi oldugu için biraz sesli ilerliyor.
Doğrudur ancak yazın kullanılan kışlık lastikten pek hayır gelmiyor ancak diş derinliğine bakıp ona göre karar vereceğim hızlı cevap için şimdiden teşeküür ederim.Umarım alırım almasamda umarım çabuk satarsınız.
Arkadaş hala fotoğraf bekliyorum satmaya pek niyetli değilsin sanırım.
salim 15 saçları aldım ben ok :)
salim 15 saçları aldım ben ok :)
öm attim savaş hocam
Arkadaş hala fotoğraf bekliyorum satmaya pek niyetli değilsin sanırım.
6 milim diş var bnm ölçümüme göre. foto çekemiyorum su anda malesef.
seysey37
26/09/2011, 13:49
kışlıkların 4 tanesi mi 150 lira tekimi? ve kaç yılı yapımı lastikler acaba?
kışlıkların 4 tanesi mi 150 lira tekimi? ve kaç yılı yapımı lastikler acaba?
4 kişlik lastik ve 4 16 inç sac jant.
yılını bilmiyorum michelin pilot alpin modeli. 6 mm diş var.
erdiyilmaz
26/09/2011, 14:17
..kargo fln ugraşamam yanlız , fiyat çok uygun...
kule gergisini kargoluyor musunuz peki?
kule gergisini kargoluyor musunuz peki?
kargo bedeli size ait olursa kargolayabilriim hocam.
yanliz yeniden belirtmek isterim bir yanlişliga mahal vermemek adina , 1.3 multejetlere biz uyduramadik , 1.4 için birebir uyumlu sanirim. benzinlilerin motor yapsini bilmiyorum , ekledigim fotodan bakın lütfen..
15 saclar savagi nikli arkadaşimiza opsiyonlanmiştir. 16 kışlıklar ve kule gergisi için güncelleyelim..
kule gergisi kargolandi..
16 sac jant ve michelin kişlik lastikler için güncelleyelim..
16 Sac jant ve lastikler tarafıma opsiyonlanmıştır..
16 Sac jant ve lastikler tarafıma opsiyonlanmıştır..
tamamdir dostum. haberleşelim..
kaçırdık kule gergisini :( alan arkadaşa hayırlı olsun...
By_HaNNibaLL
04/10/2011, 01:50
16lara tabilim pm değil msn gel :D
Beyler salim cinisli'ye ulaşan görüşen varmı???
Romeo_er2
05/11/2011, 03:34
bu arada ultraracing kule gergisi sadece 1.4 8v fire lara uyumlu arkadaşlar..aman dikkat yanlışlıkla starjet ve t-jet kullanan arkadaşlar almasınlar.. =) ultraracing kendi sitesinde sadece 1.4 8v a uyumlu olduğu yazıyor ;)
t-jete uyuyor yanlış bilgilendirmeyin insanları editttttttttttttttttttttttttttttt
Romeo_er2
05/11/2011, 13:01
Fiat Grande Punto 8V 1.4 (2006) Front Upper Strut Bars | Strut Braces | Strut Tower Bar | UR-TW4-1148 (https://www.ultraracing.my/Bars.asp?ID=3966)
Ben deneyip gormedim ama adamlar oyle yazmis.