Orijinalini görmek için tıklayınız : En az 1 sene eşimden ve çocuğumdan ayrı bırakıldım
ibrahim06
19/09/2011, 18:36
Okullar açıldı Ankaraya Ağrıdan döndüm. Eşim Ağrı Doğubeyazıtta görevli.Devletimiz beni eşten saymadığı için yanıma tayin isteyemedi. Doğubeyazıta atadı. Beni eşten saymadığı gibi ben de onun yanına gidemedim.Tayin istedim çıkmadı.Düşünün Ankaradan doğuya eş durumundan tayinim çıkmıyor. Orda ayrı ev tuttuk bir dünya masraf ettik. Ben mecburen döndüm.eşimi ve 4.5 yaşındaki oğlumu bırakarak. Sağolasınız sayın yetkililer.Sağol sayın sağlık bakanı...
....
asukasan
19/09/2011, 18:53
Allah kolaylık versin, çok çok zor bir durum.
Offff yaaa. Bu ne biçim bir sistemdir yaa. Allah sabır versin İbrahim. Hem eşin hem de senin için çok zor bir durum bu :( :(
İnşallah bir gelişme olur da birinizden birinizin tayini çıkar.
ne saçma şey bu...
Allah kolaylık versin...
Allah kavuştursun umarım en kısa zamanda sistemde düzeltme yapılır sizde eşinize ve çocuğunuza kavuşursunuz.
eexelanss
19/09/2011, 19:35
Allah kolaylık versin gerçekten çok zor bir durum.
cemal arslan
19/09/2011, 20:59
ALLAH sabırlar versin :))
hem maddi bir sorun hem manevi...
yalnızlık zordur...akşamları...evde tek başına...iyi bilirim...allah kimsenin başına vermesin...
Allah tüm ailenin yardımcı olsun. Böyle işler yüzünden insan memleketinden soğuyor.
hocam çok iyi anlıyorum inşalah şubatta bişeyler yaparlar ahh ah milli eğitim ömrümü tükettin..
Allah sabır versin umarım en kısa zamanda çözülür.Benim oğlum ve gelinim de aynı durumda.Üstelik ben de torunumdan uzaktayım.
hangi işi doğru yaparki bu meb, düşünüp tartmadan başka ülkelerin sistemlerini bize uygulamaya çalışıyorlar, olmayınca kaldırıyorlar! yazık, çocukları denek yaptılar :(
gerçi başımızda 3 ay yaz tatili yaptığımızı düşünen bir milli eğitim bakanı var. bakan böyle biliyorsa gerisini düşünün artık. (1temmuz-1 eylül =2 ay)
İbrahim hocam inşallah herşey yoluna girer, çok zor durum. Allah kolaylık versin.
umarım kısa sürede kavuşursunuz.
Allah sabir versin... cok zor bir durum...
vonali26
19/09/2011, 22:40
Allah kolaylık versin hocam. Sizin tayininiz neden çıkmadıki yokmuy muş açık oralarda. Bakanlık ta bir tanıdığınız olsaydı kesin hallederdiler. Burada (Zonguldak) buraya atanmış ama hiç göreve başlamadan görevlendirmeyle Mersin de çalışan bir İng. öğretmeni vardı. 1 sene öyle çalıştı kadro burda kendi orada şimdi eş durumundan gitti.
İşte adalet...
Bazen insan.....
sezerism
20/09/2011, 00:57
Sayın İbrahim bey sizi çok iyi anlıyorum ,aynı durumu tam 4,5 yıl yaşadım eşimden ve çocuğumdan ayrı .İnsanların işlerini insanlar yapar ama toğlumumuzda çok zalim yöneticiler var.Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın . Saygılar.
peşini bırakmayın. irtibata geçebileceğiniz herkesle konuşun olmaz böyle şey. hadi izmir - istanbulda kalsalar neyse ağrı yahu
Allah sabır versin hocam...
tuh abi yaa :S
allah kolaylık versin :S
Allah sabır versin ve kavuştursun
Perdiril
20/09/2011, 22:48
Gerçekten ayrılık zor ama ya ben ne yapayım, tayinim Ankaraya çıktı 2 senenin 1,5 senesi Şırnak,Hakkari gezdim.Akabinde tayinim çıktı Tunceliye (eş götüremiyorum) 2 senedir de Tuncelide eşimden ayrı dağ tepe geziyorum. 8 gün sonra çocuğum olacak inşallah ama göremiyecem uzun bir süre. değerini bilin birlikteliğinizin.
MhMt_EmN_
20/09/2011, 23:25
Allah sabır versın ibrahım bey .. =(
Allah kavuştursun,bürokrasimiz sağolsun...
yenievocu
20/09/2011, 23:46
hocam Allah gönlünüze göre versin ama;
-öğretmenlerin 3 ay tatil yaptığını sanan,
-geldiğinde ilk olarak personeli değilde 80 yıllık intikamını tatmin etmek için bakanın görevleri arasındaki Atatürk ile ilgili herşeyi çıkaran,
-öğretmenleri sabah 08 akşam 17 saaleri arasında çalışması gereken tezgahtar gibi düşünen,
-eşinden çocuğundan ayrı yıllarca ülkenin en ücra köşelerinde sözleşmeli adı altında emekli maaşında öğretmen ve sağlık personeli çalıştıran,
-becayiş ve tayin etmemek için elinden gelen gıcıklığı yapan (çalışan memurlara yeni atanan personele gösterdikleri boş kadroları gösterip oluşacak boşluğa da yeni memurları atasalar sorun kalmayacak)
-sağlık bakanlığı ve eğitim bakanlığındaki uzman müfettişler yerine ilkokul mezunu gönüllü muhbir (yalaka,ukala,artis nederseniz deyin)dönemine hazırlanan
bir zihniyetten daha iyisini beklemek iyi niyetten ve saflıktan öteye gitmez.
bunlar sadece tribüne oynanan hareketlerdir...biz ancak o çok savundukları kul hakkı boyutuyla onların canına okuyabileceğiz,çünkü gidişat öyle:)