Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun..
arkadaşlar aramızda öğretmen arkadaşlarımız var benim gibi :) ve çocuğunu okula gönderen arkadaşlarımız hepimizin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun ve güzel başarılı bir sene geçirelim inşallah..Arkadaşlar birkaç konuda sizi bilgilendirmek istiyorum. okullardan istenilen ücretler bazı yerlerde çok fazla oluyor ama inanın bana milli eğitim bakanlığı 5 kuruş para göndermiyor elektrik su internet ücretleri temizlik gibi herşey okuldaki okul-aile birliğinden karşılanıyor ve bu okul-aile birliğininen tek geliri siz velilerden alınan aidat yada bağışlardır lütfen bu konuyu böyle bilin çünkü çoğu kişi milli eğitimin hertürlü masrafı karşıladığını zannediyor. ayrıca çocuklarım için öğretmenimiz ne isterse yapmaya almaya çalışın çünkü bilin ki o sizin çocuğunuz için istiyor bunu kendisi için değil...özellikle 1. sınıfa öğrenci gönderecek arkadaşlarım projeksiyon laptop gibi artık temel ihtiyaç haline gelen malzemeler için mutlaka öğretmen ile ortak hareket edin yardımcı olun bu sizin çocuğunuzun 5 sene boyunca rahat etmesi için ve daha iyi eğitim alması için çok önemli..çocuklarımıza mutlaka kitap okumayı aşılamamız gerekli bunun için de siz veliler hergün 1 saat kitap okuma saati ilan edin evinizde ve bütün aile kitap okuyun. bunlar benim nacizane fikirlerim tekrardan yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun..
NOT:Unutmayın her çocuk farklı ve özeldir kimseyle karşılatırmayınız!!
tayfun öğretmenim senin nazarında bütün öğretmenlerimize yeni öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum.ayrıca değindiğin konulara aynen katılıyorum.siz öğretmenler kadar biz velilerede büyük sorumluluk düşüyor inş tüm velilerin sorumluluklarını yerine getirdiği bir öğretim yılı olur.......
MhMt_EmN_
18/09/2011, 20:57
tayfun abi senn için iyi dir mutlaka sen severek yapıosun bu işi ama ben o işi severek yapmıorum ewde yatmak varken tatil ne güzel gidiyorken nerde cıktı bu okul hayatı tayfun abi benm ıcın olmasa da senn ıcın guzel gecer ınsalah sana ıyı guzel mutlu bır egıtım yılı olmasını dilerim :)
Tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yeni öğretim yılı hayırlı olsun...
Ayrıca, yarın trafik de hepimize sabırlar diliyorum... :)
tayfun abi senn için iyi dir mutlaka sen severek yapıosun bu işi ama ben o işi severek yapmıorum ewde yatmak varken tatil ne güzel gidiyorken nerde cıktı bu okul hayatı tayfun abi benm ıcın olmasa da senn ıcın guzel gecer ınsalah sana ıyı guzel mutlu bır egıtım yılı olmasını dilerim :)
Mehmetcim çok teşekkür ederim fakat şahsen bana evde boş boş oturmak ve maaş almak koyuyor yorulmuyorum bişey yapmıyorum inan bana gece gözüme uyku girmiyor onun için çalışmak güzeldir zaten Allah boş duranı sevmez :)
tüm eğitim camiasının yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun...
DeepFear
18/09/2011, 21:47
Tüm öğretmenlere ve öğrencilere hayırlı çalışmalar :)
umarım herkes için hayırlı olur...
Tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yeni öğretim yılı hayırlı olsun...
Ayrıca, yarın trafik de hepimize sabırlar diliyorum... :)
aynen yarın trafiğe dikkat..
barisunye
19/09/2011, 00:05
tayfun hocam çok guzel anlatmışsın....
bir seneye daha başlıyoruz....hepimize hayırlı olsun
StrawBeeRy
19/09/2011, 00:09
vay be koskoca 3 ay geçti demek..zaman su gibi akıp gidiyor farkında değiliz yeni öğretim yılında tüm öğretmenlere ve öğrenci arkadaşlara başarılar dilerim..
Yeni öğretim yılı tüm eğitimcilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun.
MhMt_EmN_
19/09/2011, 00:13
Mehmetcim çok teşekkür ederim fakat şahsen bana evde boş boş oturmak ve maaş almak koyuyor yorulmuyorum bişey yapmıyorum inan bana gece gözüme uyku girmiyor onun için çalışmak güzeldir zaten Allah boş duranı sevmez :)
Tabı kı tayfun abı sen haklısın kımse haketmedıgı parayı almak ıstemez bakma bana sen öle ders fılan deynce bıraz takılmak ıstedım esprı anlayısına guvenerekten sende kırmadın eyw aynı sekılde cewp vermsın ama ben yenıyım ne de olsa :worthy00:
kolay gelsin öğretmenlere :D
Liselilerle başları fena halde dertte adasfasfsafasfdas :D
tüm eğitim öğretim camiasına hayırlı olsun...
Tabı kı tayfun abı sen haklısın kımse haketmedıgı parayı almak ıstemez bakma bana sen öle ders fılan deynce bıraz takılmak ıstedım esprı anlayısına guvenerekten sende kırmadın eyw aynı sekılde cewp vermsın ama ben yenıyım ne de olsa :worthy00:
eyvallah canım kardeşim :)
efe mert
19/09/2011, 01:08
tüm meslektaşlarıma, tüm öğrencilere ve velilerine hayırlı olsun..
arkadaşlar aramızda öğretmen arkadaşlarımız var benim gibi :) ve çocuğunu okula gönderen arkadaşlarımız hepimizin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun ve güzel başarılı bir sene geçirelim inşallah..Arkadaşlar birkaç konuda sizi bilgilendirmek istiyorum. okullardan istenilen ücretler bazı yerlerde çok fazla oluyor ama inanın bana milli eğitim bakanlığı 5 kuruş para göndermiyor elektrik su internet ücretleri temizlik gibi herşey okuldaki okul-aile birliğinden karşılanıyor ve bu okul-aile birliğininen tek geliri siz velilerden alınan aidat yada bağışlardır lütfen bu konuyu böyle bilin çünkü çoğu kişi milli eğitimin hertürlü masrafı karşıladığını zannediyor. ayrıca çocuklarım için öğretmenimiz ne isterse yapmaya almaya çalışın çünkü bilin ki o sizin çocuğunuz için istiyor bunu kendisi için değil...özellikle 1. sınıfa öğrenci gönderecek arkadaşlarım projeksiyon laptop gibi artık temel ihtiyaç haline gelen malzemeler için mutlaka öğretmen ile ortak hareket edin yardımcı olun bu sizin çocuğunuzun 5 sene boyunca rahat etmesi için ve daha iyi eğitim alması için çok önemli..çocuklarımıza mutlaka kitap okumayı aşılamamız gerekli bunun için de siz veliler hergün 1 saat kitap okuma saati ilan edin evinizde ve bütün aile kitap okuyun. bunlar benim nacizane fikirlerim tekrardan yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun..
NOT:Unutmayın her çocuk farklı ve özeldir kimseyle karşılatırmayınız!!
Sizin ve bu kutsal görevi layıkiyle yapacağına inandığım öğretmenlerimizin
,yeni eğitim öğretim yılını kutluyor sağlıkla huzurla büyük anlayışla fedakarlıklarla, geleceğimiz olan gençlerimize çocuklarımıza her zaman daha faydalı olmanızı temenni ediyorum...
Bugün başlayan 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında bütün öğrenci kardeşlerimize hayırlı ve başarılı bir ders yılı dilerim,Allah hepinize zihin açıklığı versin...
Sizin ve bu kutsal görevi layıkiyle yapacağına inandığım öğretmenlerimizin
,yeni eğitim öğretim yılını kutluyor sağlıkla huzurla büyük anlayışla fedakarlıklarla, geleceğimiz olan gençlerimize çocuklarımıza her zaman daha faydalı olmanızı temenni ediyorum...
çok teşekkür ederim :)
Bir öğretmen olarak yeni eğitim öğretim yılı hayırlara vesile olur inşallah
gerçi yeni bakanımızın dediği gibi 3 (üç) ay atil yapmışız i dinlenmişizdir çalışmadan da kazanmışız ki ohoo bizden iyisi yok..
(bu adam nereden öğrendi bizim 3 ay tatil yaptığımızı anlamıyorum ne bakanı olduğunu neyin bakanı olduğunu veya ne yin nesi olduğunuda biliyormu acaba..)
yeni bakanımızla çok zor günler bekliyor bizi sanırım ...
Bir öğretmen olarak yeni eğitim öğretim yılı hayırlara vesile olur inşallah
gerçi yeni bakanımızın dediği gibi 3 (üç) ay atil yapmışız i dinlenmişizdir çalışmadan da kazanmışız ki ohoo bizden iyisi yok..
(bu adam nereden öğrendi bizim 3 ay tatil yaptığımızı anlamıyorum ne bakanı olduğunu neyin bakanı olduğunu veya ne yin nesi olduğunuda biliyormu acaba..)
yeni bakanımızla çok zor günler bekliyor bizi sanırım ...
daha neler neler bekleyelim görelim gün ve gün haklarımız elimizden alınıyor..
ibrahim06
19/09/2011, 18:37
Okullar açıldı Ankaraya Ağrıdan döndüm. Eşim Ağrı Doğubeyazıtta görevli.Devletimiz beni eşten saymadığı için yanıma tayin isteyemedi. Doğubeyazıta atadı. Beni eşten saymadığı gibi ben de onun yanına gidemedim.Tayin istedim çıkmadı.Düşünün Ankaradan doğuya eş durumundan tayinim çıkmıyor. Orda ayrı ev tuttuk bir dünya masraf ettik. Ben mecburen dödüm.eşimi ve 4.5 yaşındaki oğlumu bırakarak. Sağolasınız sayın yetkililer.Sağol sayın sağlık bakanı...
shellcininabisi
19/09/2011, 18:38
teşekkür ederiz arkadaşlar. gerçi yeni bakanımız göz dikti 3 AYLIK TATİLİMİZE.. (her ne kadar 50 gün olsada :) )
Ne hayırlısı olacak Aileler ayrı kalıyor bırı bır yerde dıgerı bır yerde tayın falan cıkmıyor adamın yoksa.
Ögretmen uc kurusluk maas alıyor ,ögretmen maası kadar ogrencısınde cep telefonu var,kış ayıda gelıyor artık ögretmenler dilenci pozısyonuna dusururler velılerden yakıt parası,tadılat parası isterler sıkıla sıkıla ögretmenin işi eğitmek okulun gıderını masrafını ısı parasını bulmaya calısıyor bırılerı sallasın dursun hava atsın dursun tvlerde gıdıp bır ögretmene sorsun halın nedır dıye
erosistanbul
19/09/2011, 21:21
Arkadaşlar ramazanda fitre zekat alsam vergi dilimine girermiyim acaba.
tayfun hocam ne güzel anlatmışsın durumumuzu...okulun temel ihtiyaçlarınıkarşılayacak kadar ödenek göndermeyen devlet bu işi tamamen okul aile birliğine yıkmış durumda. Bir de bakanımız 'vatandaşı üzeni ben de üzerim' diyor. Malesef ülkemizde ücretsiz olduğu söylenen eğitim vatandaşın üzerine yıkılmış bir külfettir.Eğitim sistemimiz ayakta durabiliyorsa görevini yerine getirmekte tüm zorlukları aşmaya çalışan öğretmen,idareci ve çocuğunun eğitimi için fedarkarlıktan kaçınmayan velilerin sayesindedir.
Ayrıca personelini memnun edemeyen bir anlayıştan başarı nasıl beklenebilir ki.Kanuna bakacak olursak ailenin bütünlüğü esas alınmalıdır. Uygulamada ise İbrahim hocam gibi ailesinden ayrı kalmak durumunda bırakılan binlerce öğretmen var.
Her şeye rağmen yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun
ben eşimden ayrı Van da çalıştım ve benim gibi birsürü öğretmen arkadaşım çalışıyordu tutun ki eylül ayında evlendiniz öyle ya anca parayı denkleştirdiniz sorunlar çıktı falan devlet şu anda diyor ki 1 sene bekliceksin neden deyince eğitim aksamasın..madem eğitim aksamasın ücretli öğretmen alımı yapma adam sıkıştımı istifa ediyor gidiyor al sana eğitim aksaklığı..bun tek çaresi var eğitim kesinlikle siyasetten uzak tutulmalı..arkadaşlar bu ülkede adalet bakanı milli eğitim bakanı maliye bakanı ve sağlık bakanı siyasetten uzak durmadığı sürece daha çok çeker memur ve acınacak haldeki eğitim sistemi!!