Orijinalini görmek için tıklayınız : puntomun kaşları ve egsoz ucu
italyan__atesi16
17/09/2011, 19:06
arkdaslar kaslar egsoz ucu hakkındaki yorumlarınız bekliorum.
ust ve alt panjuruda boyadım.
bakalım begenecek misinz?
asukasan
17/09/2011, 19:18
eksoz ucu bende düşünüyorum ancak çıkışı aşağıya doğru bakıyor, bu nedenle pek iyi bir görüntü vermiyor, tamponu az birşey kestirip direk çıkartmayı düşünüyorum, kesim işlemide riskli gibi sislere denk geliyor, iyi bir usta bulup yaptıracağım, seninkide güzel olmuş güle güle kullan. maaşallah.
italyan__atesi16
17/09/2011, 19:28
eksoz ucu bende düşünüyorum ancak çıkışı aşağıya doğru bakıyor, bu nedenle pek iyi bir görüntü vermiyor, tamponu az birşey kestirip direk çıkartmayı düşünüyorum, kesim işlemide riskli gibi sislere denk geliyor, iyi bir usta bulup yaptıracağım, seninkide güzel olmuş güle güle kullan. maaşallah.
ısıtarak egim veriolar egsoz borusuna bi sıkıntı olmuyo ben cok tereddutluydum ilk basta yapıldktan sonra çok hoşuma gitti.
asukasan
17/09/2011, 19:31
ısıtarak egim veriolar egsoz borusuna bi sıkıntı olmuyo ben cok tereddutluydum ilk basta yapıldktan sonra çok hoşuma gitti.
senin hoşuna gittiyse zaten olay bitmiştir :) güle güle kullan, kaşlarda eksoz da süper. kazasız belasız inşallah.
italyan__atesi16
17/09/2011, 19:32
senin hoşuna gittiyse zaten olay bitmiştir :) güle güle kullan, kaşlarda eksoz da süper. kazasız belasız inşallah.
cok tesekkurler en kısa zamnda sende içine sinen bişey yaparsın umarım
muratpunto16
17/09/2011, 21:38
çok güzel olmuş iyi günlerde kullan :)
Güzel durmuş güle güle kullanın.
meşelleh yav güzel güzel :)
italyan__atesi16
18/09/2011, 12:33
cok tesekkurler arkdaslar:) şimdi panjurumu değiştirmek istiyorum. ama ızgaranın desenine karar veremedim
Güle güle kullan, kazasız belasız.
italyan__atesi16
18/09/2011, 17:25
Güle güle kullan, kazasız belasız.
cok tesekkurler:)