Orijinalini görmek için tıklayınız : Simit Yemedim Peynir Yemedin Yine FaceBook Oyunu
Yine facebook ta 2 haftadır simit yemedim 3 haftadır peynir yemedim muhabbetleri dönüyor .. muhabbeti bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim ... tabiki bu muhabbet yine kızlar arasında..
Geçenki oyunu bilmeyenleriniz varsa..
https://forum.grandepuntotr.com/ser-kursu/20717-yatagimin-ustune-masamin-ustune-pufumun-ustune-d.html
böyle bir oyun oynanmıştı muhtemelen bu tarz bişi yine ..
SpyHunter33
16/09/2011, 20:57
:) ben biliyorum onun ne olduğunu :D
burdaki amaç doğum gününün ne zaman olduğunu hatırlatma her hafta sayısı bir gün her yiyecek ismide bir aya denk geliyor :)
örn:
x haftadır y yemedim ne demek ??
10 haftadir profiterol yemedim => doğum günüm temmuz 11
6 haftadır un krabiyesi yemedim => doğum günüm mayıs 7
18 haftadır elma yemedim => doğum günüm aralık 18
Aylar:
Ocak-1 haftadır
Şubat-2 haftadır
Mart-3 haftadır
Nisan-4 haftadır
Mayıs-6 haftadır
Haziran-8 haftadır
Temmuz-10 haftadır
Ağustos-12 haftadır
Eylül-13 haftadır
Ekim-14 haftadır
Kasım-16 haftadır
Aralık-18 haftadır
Ayın günleri:
1 – Yoğurt
2 – Kısır
3 – Hamburger
4 – Çerez
5 – Domates
6 – Dondurma
7 – Un kurabiyesi
8 – Lolipop
9 – Fıstık
10 – Köfte
11 – Profiterol
12 – Kestane kebap
13 – Baklava
14 – Simit
15 – Sarma
16 – Peynir
17 – Pizza
18 – Elma
19 – Müz
20 – Karnıyarık
21 – Kızarmış tavuk
22 – Açma
23 – Kıymalı börek
24 – Akide şekeri
25 – Çilekli pasta
26 – Sucuklu tost
27 – Haşlanmış yumurta
28 – Kazandibi
29 – Kuru fasulye
30 – Patates kızartması
31 – Çikolatalı kek
diesel32
16/09/2011, 21:16
sağolasın ya bende merak etmiştim... şu kızlar ne kadar boş işler bulup örgütleniyorlar helal olsun :D
ne gerek var abi açık açık yaz gitsin... niye beyinlerini boş yere yorarlar anlamıyorum...
erkan abi çözmüş panpalar dağılmayın oturun dinliyelim :D
SRDR KRKC
16/09/2011, 21:46
Hayret Yhaa Hayret ....
SpyHunter33
16/09/2011, 21:58
:D ya ben anında ulaşıyorum bayan arkadaşların bu oyunlarına :D bi arada masanın üstünde altında vardı :D birde ilişki durumlarına su süt punding vs demeler vardı :D
Meme kanserine tepki icin yapiliyormus arkadaslar bilginize, hayret bu kadar merak uyandirici ve sacma seyleri nereden buluyorlar ..
:D ya ben anında ulaşıyorum bayan arkadaşların bu oyunlarına :D bi arada masanın üstünde altında vardı :D birde ilişki durumlarına su süt punding vs demeler vardı
dostum sen olayı çözmüşsün...:D:dj::punk0000:
+1000
Arkadaşlar, eğer direkt olarak meme kanserine yönelik bir çalışma yapıyoruz denilseydi bu kadar ilgi çekemezdi.
Amaç, her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmak, daha fazla kişiyi bilgilendirmek ve geç olmadan önlem alabilmek.
Daha önce çantanın nereye bırakıldığı, çamaşır rengi şimdi de yemek.
Bunlar olmasaydı şu anda bu kadar çok fazla ilgi çekmezdi. Forumumuzda da böyle bir konu bile açılmazdı.
Yani kadınlar sizin düşündüğünüz gibi gereksiz, bilinçsiz ve boş işler ile uğraşmıyorlar.
Ayrıca beyinlerini boşa kullanıyorlar demişsiniz ya işleyen demir ışıldar. Azıcık sizde kullanın boş yere örümcek bağlamasın :D :D :D
Sizde prostata karşı bir eylem yapın mesela :)
Erkan hayirdir bilader nereden cozuyorsun bakim bu muhabettleri anlat bilelim yoksa yanlis anlayacagiz :D
İyikide face var yoksa mıllet ne yapardı.
Benım bir arkadasvar
sabah kalkıyor faceduvarda busabah erken kaktım,yuzmu yıkadım,kahvaltımıda padısah gıbı yaptım sımdı yola cıkıyorum ıse gıdıyorum
İse gıderken servısteyım yol uzun ıse gıdene kadarnuyuyyayım
İse gıder uykum acılmadı masada kahve icııyom
Ögel yemegındeyım
saat 3 olmus daha 3 saat var mesaının bıtmesıne zaman gecmıyıor
saat 6 ısten cıktım
servıse bındım yol kalabalık eve geldım
aksam yemegınde su bu var
tv ızlıyom hadı ben uyuyorum
Allahtan gece uyurken ruyada yzmıyor
sabah kalktı yenıden
erken kaktım,yuzmu yıkadım,kahvaltımıda padısah
.
.
.
.
.
bu nedir yaa vallahi milletin zamanı yok..
Zak onun modern ortami artik twitter bi girde bak . Ajdar amik (ultra super star ) arkadas aynen yazi su tuvalete giriyorum girdim ohh ne rahat aaaa tuvalet kagidi bitmis bi kosu gidip almali . Bakkal pahali satiyor mecburen pecete aldim ... Ohaaaa ya ...
Daha niceleri var face yine masumane ;)
arkadslar nasıl oldugu degıl nederecede etkı yarttıgı onemlı bence Yasemın ablanın ve dıger arkadasların dedıgı gıbı acık acık yazılsa dıkkat cekmez dı kesınlıkle cunkı bınlerce sey dolasıyor nette bugun aksam Tunalıhılmıde dolasırken agacın dırınde 5lt su bıdonu asılmıs ve ıcerısınde mavı pet sıse kapakları vardı yarısına kadar sonra aklıma geldı 'Engelli vatadaslarımız ıcın '' toplanılıyor o mavı kapklar mardın unıv onculuk edıyor ve faccebook gıbı sosyal aglar sayesınde cok genış kıtlelere ulasıyor
HABER: tiiniz sularn ielerindeki mavi kapaklar atmayn! | Mardin Life - Mardin letiim Gazetesi (https://www.mardinlife.com/ictiginiz-sularin-siselerindeki-mavi-kapaklari-atmayin-haberyaz-1939)
alıntıdır
Zak onun modern ortami artik twitter bi girde bak . Ajdar amik (ultra super star ) arkadas aynen yazi su tuvalete giriyorum girdim ohh ne rahat aaaa tuvalet kagidi bitmis bi kosu gidip almali . Bakkal pahali satiyor mecburen pecete aldim ... Ohaaaa ya ...
Daha niceleri var face yine masumane ;)
Abı ben twıter olayını fazla beceremedıgımden cok nadır bakıyorum .
Resmen ohaa bune mıllete ne senın wc dekı olayından mıllet asmıs resmen yada geyık yasam populasyonu bayagı bır artıs gostermıs ulkemde ve dunyada
vay be kızlar ne yaratıcı :)
Erkan sağol valla, bende bir kaç arkadaşım da gördüm yine bir oyundur
dedim ama anlamlamlarını anlamamıştım... :)
Demek bensiz oyun oynamışlar... :D
Ozlem sana oyun oynamislar :D nasilsa cuma oldu ohh keyif yerinde ))
Bu arada google dan amma aratan var altta misafir girislerine bakin uye sayisindan cok misafir giris var .. Amma merakli milletiz :D basta ben ..
skystar37
17/09/2011, 04:28
Enteresan...
evet yaseminin projesini hayata geçirelim arkadaşlar varmı önerisi olan :)
Evet aslında olur ama herkes destek vermesi gerek .. ve arkadaşlarına msj atmaları gerek yoksa kendi halimizde eğleniriz.. :)
1 kayıtlı üye 14 misafir :)
evet yaseminin projesini hayata geçirelim arkadaşlar varmı önerisi olan :)
Siz bakın olmazsa ben size bir kaç fikir verebilirim :)
Evet aslında olur ama herkes destek vermesi gerek .. ve arkadaşlarına msj atmaları gerek yoksa kendi halimizde eğleniriz.. :)
1 kayıtlı üye 14 misafir :)
Tamam bizde size destek veririz. Facebook listemizdeki beylere destek olmaları konusunda mesaj atarız.
Ben yukarida soylediklerimi geri aliyorum...cok guzel bir olay yartmislar...
Ben yukarida soylediklerimi geri aliyorum...cok guzel bir olay yartmislar...
aynen eser yasemin hanım ile aynı anda atmışız mesajı üstte yazılan şey zannettim ilk önce ama sonradan meme kanseri için olduğunu duyunca üzüldüm tam destek..
Ozlem sana oyun oynamislar :D nasilsa cuma oldu ohh keyif yerinde ))
Bu arada google dan amma aratan var altta misafir girislerine bakin uye sayisindan cok misafir giris var .. Amma merakli milletiz :D basta ben ..
he valla oynamışlar... :D keyfim yerinde şükür ama bu hafta
cuma gelmeseydi iyiydi, izindeyken cuma pek çekilmiyor... :D
SpyHunter33
17/09/2011, 14:03
Erkan hayirdir bilader nereden cozuyorsun bakim bu muhabettleri anlat bilelim yoksa yanlis anlayacagiz :D
Abicim çevre geniş :D erkekden çok bayan arkadaş var :D e durum böyle olunca bu eylemler önce bana ulaşıyor :D hehehe...
Erkan sağol valla, bende bir kaç arkadaşım da gördüm yine bir oyundur
dedim ama anlamlamlarını anlamamıştım... :)
Demek bensiz oyun oynamışlar... :D
Valla bi ara forumda bizde yapmıştık böyle bi oyun aslında hatta şöyle bişeydi yanlış hatırlamıyorsam
ilk kez 18 yaşında...... Allah allah ne olaki dimi :D