Orijinalini görmek için tıklayınız : 17" ssw jant + 205/45/17 dunlop sport maxx lastik takımı
ssw 17" jant + 205/45/17 dunlop sport maxx lastık
15 inç le takas edelim lastiklerim 0 zaten :)
stoplarıda takaslıyalım başkasına gitmesin :)
Hayirlisi olsun kardesim uzuldum :(
Dj Locness
17/09/2011, 01:23
yakıt derdi olmasa kacırmazdım
yakıt derdi olmasa kacırmazdım
arkadaşım hem dizele biniyorsun,hem yakıt derdi diyorsun :)
biz ne yapalım :)
hem 20 kuruş yakıyorsan 21 yakarsın gözünüzde bu kadar büyütmeyin...
15 inç le takas edelim lastiklerim 0 zaten :)
Tşkler, zaten 195-55-16 jant takımım var onlarla satıyorum. Sadece nakit satış.
Stopları da son ana kadar sökmem sonrasına bakacağım :)
Hayirlisi olsun kardesim uzuldum :(
Yok yok üzülecek bir şey yok Savaş kardeşim ;) Güzel şeyler olacak inşallah. Yoksa hayatta satmazdım bu jant - lastik takımını. Yol tutuş frenaj gelişti araba kendine geldi çok memnunum ama senin gibi planlarım var kısmetse...
hayırlı satışlar
Tşk ederim.
Yok yok üzülecek bir şey yok Savaş kardeşim ;) Güzel şeyler olacak inşallah. Yoksa hayatta satmazdım bu jant - lastik takımını. Yol tutuş frenaj gelişti araba kendine geldi çok memnunum ama senin gibi planlarım var kısmetse...
Hayirlisi olsun o zaman :)
sezerism
17/09/2011, 20:22
Arkadaş sırf lastik aldım sıfır km 1.335 tl 205 45 r 17 lastik biriston Adrenelin DAha önce haberim olsa sizden alırdım . Üzüldüm.
StrawBeeRy
17/09/2011, 22:53
hayırlı satışlar fiyat çok iyi.
hayırlı satışlar.. canlı görebilirmiyim acaba .ben Avcılardayım .. talip olabilirim. saygılar
abi jantları almak istiyorum sana bi kaç sefer özelden msj attım ama hala dönmedin senden haber bekliyorum...:help:
Arkadaş sırf lastik aldım sıfır km 1.335 tl 205 45 r 17 lastik biriston Adrenelin DAha önce haberim olsa sizden alırdım . Üzüldüm.
Kısmet, hayırlı olsun.
hayırlı satışlar fiyat çok iyi.
Tşkler, iyiydi :)
hayırlı satışlar.. canlı görebilirmiyim acaba .ben Avcılardayım .. talip olabilirim. saygılar
abi jantları almak istiyorum sana bi kaç sefer özelden msj attım ama hala dönmedin senden haber bekliyorum...:help:
Arkadaşlar, satış iptal oldu. Bu ara jant gösterme - sökme takma vs ilgilenecek vaktim olmadığından askıya alıyorum, ilan pasiftir.