PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Serviste yağ değişimi hk

Misafir047
15/09/2011, 14:44
arkadaşlar belki sitem edeceksiniz bana defalarca yazdığım için ama cevap alamadım 10.0000 bakıma götüreceğim diyorum serviste sadece yağı dışardan getirtsem olurmu selenia kullanmak istemiyorum bunun için ne yapabilirim eminim müslüm beyi ve kartaştakileri tanıyorsunuzdur ama bana hiç bir fikir vermediniz ve yardımcı olmadınız tekrar soruyorum yardımcı olabılırmısınız sadece castrol edge kullanmak istiyorum bu mumkunmu

skystar37
15/09/2011, 15:31
Sizin için servisi telefon ile aradım ve aldığım cevap şöyle ;
Garanti dahilindeki araca sadece servislerde selenia kullanıyormuş sizin yanınızda götüreceğiniz yağ kullanılır ancak yağlama sisteminden kaynaklı oluşacak arızalarınız garantiye girmezmiş dolayısıyla garanti araçlar için böyle bir işlem doğru değil derler.

Kartaşın numarasını adresini aşağıda yazıyorum.

Konya Devlet Karayolu No: 185 Balgat - ANKARA Satış - Telefon: (0312) 583 85 85

İyi forumlar.

Misafir047
15/09/2011, 15:35
Sizin için servisi telefon ile aradım ve aldığım cevap şöyle ;
Garanti dahilindeki araca sadece servislerde selenia kullanıyormuş sizin yanınızda götüreceğiniz yağ kullanılır ancak yağlama sisteminden kaynaklı oluşacak arızalarınız garantiye girmezmiş dolayısıyla garanti araçlar için böyle bir işlem doğru değil derler.

Kartaşın numarasını adresini aşağıda yazıyorum.

Konya Devlet Karayolu No: 185 Balgat - ANKARA Satış - Telefon: (0312) 583 85 85

İyi forumlar.

ramazan bey çok teşekkür ederim çok ilgilendiniz çok zahmet ettiniz bende aradım az önce hayır dışardan yağ getirmezsiniz dediler her neyse
burda bazı arkadaşlar servis müdürlerini tanıyorlar onlar yardım olurlarsa çok sevinirim ama sanırım yanaşmıyacaklar

skystar37
15/09/2011, 15:41
Konu servis müdürünü tanımakla alakalı değildir sanırım sonuçta servis müdürlerininde o risk altına gireceğini sanmıyorum. Kaldıkı selenia kötü bir yağ değil neden istemiyorsunuz onu söylerseniz bu konu hakkında tartışabiliriz. Ben servisin koyduğu yağı kullanıyorum üstelik kardeşimin clio3 aracınada servisin öngördüğü yağı ama dışardaki yağcıda koyduruyoruz. Yağ işi yapan tanıdığım bir yerdeki ustada "üretici bu yağı kullanıyorsa gerekli incelemeleri testleri yapmıştır başka bir marka başka değerde bir yağ kullanmanın yada pahalı yağ kullanmanın bir anlamı yok" demişti çok mantıklı gelmişti bana.

Misafir047
15/09/2011, 15:43
Konu servis müdürünü tanımakla alakalı değildir sanırım sonuçta servis müdürlerininde o risk altına gireceğini sanmıyorum. Kaldıkı selenia kötü bir yağ değil neden istemiyorsunuz onu söylerseniz bu konu hakkında tartışabiliriz. Ben servisin koyduğu yağı kullanıyorum üstelik kardeşimin clio3 aracınada servisin öngördüğü yağı ama dışardaki yağcıda koyduruyoruz. Yağ işi yapan tanıdığım bir yerdeki ustada "üretici bu yağı kullanıyorsa gerekli incelemeleri testleri yapmıştır başka bir marka başka değerde bir yağ kullanmanın yada pahalı yağ kullanmanın bir anlamı yok" demişti çok mantıklı gelmişti bana.

haklısında tam sentetik yağ koysalar kabul edicem ama gel gör ki koydukları yağ yarı sentetik

siyahinci83
15/09/2011, 16:01
ben daha önceki aracımda benzer bir durumu yaşadım ancak fiat'ın istediği yağ kriterlerini karşıladığını etiketinde gösterdiğimde ıkmık yapmadan paşa paşa castrol yağı aracıma koydular 10bin bakımında işin özü motor'un istediği kriterleri karşılayan bir yağ koyduğunuzda hiç bir sorun çıkarmamaları gerekiyor

Misafir047
15/09/2011, 16:06
ben daha önceki aracımda benzer bir durumu yaşadım ancak fiat'ın istediği yağ kriterlerini karşıladığını etiketinde gösterdiğimde ıkmık yapmadan paşa paşa castrol yağı aracıma koydular 10bin bakımında işin özü motor'un istediği kriterleri karşılayan bir yağ koyduğunuzda hiç bir sorun çıkarmamaları gerekiyor

bende castrol koymak istiyorum ama işte yanaşmıyorlar kartaşıda kavaklıdereyide aradım olmuyor