PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Maşukiye Buluşma Öncesi İkinci Kaza...

ozdem
12/09/2011, 01:00
Evet arkadaşlar, bugün Eser' den sonra buluşma öncesi bir talihsiz kaza daha oldu.
Konvoy halinde giderken en önde otobüsün aniden durması ve sonrasında sürekli yol boyu sağ sol zikzaklar çizen
subaru forester ın soldan sağa ani geçişiyle sol arkadan aracıma çarptı, neyseki cana gelen birşey yok...
Ancak ekip olarak gerçekten ciddi bir kazayı atlattık..
Büyük bir zincirleme kazadan kurtulduk. Arkadan gelen acı fren sesleri hala kulağımda çınlıyor...
Tutanakları yazdık, imzaladık. Yarın servise gideceğim..
Bununla gelip geçmiş olsun inşallah...

İlk kazamı yaptım ve yanımda bir sürü punto sever dostların
olması ayrı bir destek, teselli oldu... Gerçekten o esnada insanın
yanında birilerinin olması çok iyi oluyormuş. Çünkü insan gerçekten çok şaşkın oluyor...
Resimleri de sağolsun Mustafa Abi (*USTA ) çekti, gönderdi...

Hepiniz iyi ki varsınız, hepimize kazasız belasız günler...

ozdem
12/09/2011, 01:02
Bunlarda diğer aracın resimleri...

sef_1978
12/09/2011, 01:06
gercekten cok üzüldük cok gecmıs olsun herseye ragmen cokta eglendık soner ve ademe tesekkurler..

ykaya1983
12/09/2011, 01:07
Geçmiş olsun özlem hanım.

Kerasus
12/09/2011, 01:08
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

SRDR KRKC
12/09/2011, 01:11
Geçmiş olsun valla var bu maşukiyede bir sakatlık ala alaa...

omer06
12/09/2011, 01:14
sağlık olsun size bişi olmamış :)
Allah kimseyi yanlız bırakmasın :)

LorDracula
12/09/2011, 01:15
tekrardan geçmiş olsun özlem abla daha buyuk bir kaza olmadı ona şükür etmek lazım :S günümüz güzel sonlandı :)

USTA
12/09/2011, 01:16
Geçmiş olsun Özlem,buna şükredelim,sadece tampon ile atlattık kazayı...

alpimmm
12/09/2011, 01:22
tekrar geçmiş olsun Özlem,
zarar arabada olsun dediğin gibi, hallolur kısa sürede inşallah.

diesel32
12/09/2011, 01:41
buluşmada şansızlık olmuş... geçmiş olsun cana bişi olmasın yeterki...

ozdem
12/09/2011, 01:42
evet neyseki sadece tampon hasarlı...
Herşeye rağmen güzel bir gündü, hepimize geçmiş olsun...

JASMINE
12/09/2011, 01:43
Tekrar geçmiş olsun canım.
Umarım en kısa sürede hallolurda sende puntişinden uzak kalmazsın.

seysey37
12/09/2011, 01:58
geçmiş olsun sizde bişey olmaması arabada da çok bişey olmaması sevindirici..türkiyede araba kullanmak cambazlık...

bulut
12/09/2011, 02:16
büyük geçmiş olsun

WiSTaRiA
12/09/2011, 02:21
Tekrar gecmis olsun ozlemcim...

fawori
12/09/2011, 02:29
Geçmiş olsun Özlem Hanım kaza küçük arka tampon değişip galiba sağ arka çamurlukta boyanacak hiç bir şeyi kalmaz bende de aynı araç var benimde sol arka çamurlukta büyük bir çizik bölgesi vardı Merkez Servis'te boyattırdım lokal boya komple vernik atıp hiç bir ton farkı bırakmadılar sağolsunlar ki bolero kırmızısı metalik bir renk herkesin harcı değildir tutturmak, iyi bir servise verin renk kodlarından ve iyi bir işçilikle anlamazsınız bile.

GP COSKUN
12/09/2011, 02:31
özlem çok üzüldüm geçmiş olsun
sizlere bir şey olmaması ve araçta fazla hasar olmaması sevindirici
yapabileceğimiz bir şey olursa arasın

Du Hast
12/09/2011, 02:32
valla şansa bak ya bi buluşma öncesi bu kadar olay olması
neyseki sadece tampon. çamurluğu boyatmak istemezseniz çiziği geçirebilirler gibi.
çok geçmiş olsun

ZAK1980
12/09/2011, 02:34
Özlem cok gecmıs olsun hanı derler ya Allah beterınden korusun cıdden oyleymıs dun gece saat 03:00 gıbı Esenbogaya gıttım eve geldım pejo 307 nın tekı sag arka ve on kapının tam ortası ıcerıye gırmıs daha sonrada bızım apartmanın duvarının kesıstıgı yere onden gırmıs arac ve ıkı duvarın kesıstıgı yer oldugu ıcın sıvrı duvar aracın motora kadar gırmıs sag on yada arka tekerlek kopmus yolun ortasındakı reflujde aks ıle beraber duruyordu arac pert olmustu resmen. bu sabah yonetıcı ıle konustum ıkı kafadar butun gece ıcmıs bır guzel saga donup ana yola cıkarken oyle bır dönmuslerkı yaya yolunun 1 m uzagındakı trafık ısıklarının kutusunu takmıslar arabaya sag arka ıle on kapının ortasına monte olmus bısey yokmus gıbı basmıslar gaza 30m sonra bır sag daha yapalım demısler sagdakı yola donemeyıp duvara gırmısler once orta refluje cıkıp tekerlegı kopartmıslar bu arada , apartman gorevlısı yonetıcı o gurultuye ınmısler aasagıya ıkı kafadar bırsey yokmus gıbı oturmulsar kaldırıma ıcıyorlar halen sonra yonetıcıye abı sarkı turku yokmu bu boyle gıtmıyor demısler bızımkıler 112-155 ı aramıslar bu seferde gecenın 03: 05 gıbı de bızım apartman gorevlısıne abı bırınız cay yapsada getrsede ıcsek bıraz usuduk demısler aracı gordum baktım basında polıs vardı foto celemedım duz yolda boyle kaza yapmak basarı ıster sabah anlattılar detaylı cok guldum sarhoslara sonuc olarak 22-23 bın tllık arac hurdaya gıttı kaskoda odemez alkolden dolayı .Butur ınsanların sızın sucunuz yok ıken gelıp sıze carpmasını kımseye gostermesın Allah dovsen yerıdır bır guzel dovuncede sen suclu oluyorsun

onn.off
12/09/2011, 02:51
geçmiş olsun üzücü ve gıcık birşey ama can sağlığınızda hiç birşey daha önemli olamaz morelini bozma şükür çok hasar yok kardeş

Scottie
12/09/2011, 07:46
Gecmis olsun ozlem...alla beterinden korusun...

gptsport
12/09/2011, 08:27
ablacım cok geçmiş olsun ama adam karısına ve cocuguna dua etsin hastanelik etcektim orda bide tutturmus fotoraf cekio die bravo için millet dengesiz ne kullanıo bunlar bilmiyorum ama o adamın gelişinden bi sakatlık yapcagı belliydi iyiki size bişey olmadı

ozay06
12/09/2011, 09:56
Çok geçmiş olsun

cute.poison
12/09/2011, 10:31
Çok geçmiş olsun...Allah beterinden korusun...Neyseki hasar tamponda...arka çamurlukta lokal boya olursa bişeyciği kalmaz arabanızın...Tekrardan geçmiş olsun...

StrawBeeRy
12/09/2011, 10:43
geçmiş olsun abla iyi bi tamponla yırtmışsınız.

USTA
12/09/2011, 10:51
Arka çamurlukta sadece boya izi var,pasta cila ile halledilir bence.
Tampon değiştirilince eskisinden iyi olacaktır,buna şükür...

cck1
12/09/2011, 10:53
Geçmiş olsun ALLAH beterlerinden saklasın...

42hg498
12/09/2011, 10:57
Çok Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

taneren
12/09/2011, 10:58
çok geçmiş olsun.

femoli
12/09/2011, 11:13
vay arkadaş bir buluşmaya gittiniz kaza zinciri oluşturmuşsunuz önce eser sonra sen .. allahtan uafak tefek halledilir sağlık önemli geçmiş olsun tekrardan .. subarucuyu merak ettim kaza sonrası tüm puntocuları görünce hepsi aşşğıya inip yanına gelince suratındaki ifade nasıldı :)

kadir07
12/09/2011, 11:50
çok geçmiş olsun çok şükür sadece araçta hasar var kimseye bişey olmamış.
forum olarak kurban mı kestirsek ne yapsak.son bir ayda kaçıncı kaza bu ya nazara mı geldik ne..?:uhm00000:

alvin55
12/09/2011, 12:09
geçmişler olsun..oluyor böyle şeyler..

"yol boyu zigzaglar çizen" arkadaşların da kulakları sık sık kızarıyordur.

comanchee
12/09/2011, 12:13
Evet arkadaşlar, bugün Eser' den sonra buluşma öncesi bir talihsiz kaza daha oldu.
Konvoy halinde giderken en önde otobüsün aniden durması ve sonrasında sürekli yol boyu sağ sol zikzaklar çizen
subaru forester ın soldan sağa ani geçişiyle sol arkadan aracıma çarptı, neyseki cana gelen birşey yok...
Ancak ekip olarak gerçekten ciddi bir kazayı atlattık..
Büyük bir zincirleme kazadan kurtulduk. Arkadan gelen acı fren sesleri hala kulağımda çınlıyor...
Tutanakları yazdık, imzaladık. Yarın servise gideceğim..
Bununla gelip geçmiş olsun inşallah...

İlk kazamı yaptım ve yanımda bir sürü punto sever dostların
olması ayrı bir destek, teselli oldu... Gerçekten o esnada insanın
yanında birilerinin olması çok iyi oluyormuş. Çünkü insan gerçekten çok şaşkın oluyor...
Resimleri de sağolsun Mustafa Abi (*USTA ) çekti, gönderdi...

Hepiniz iyi ki varsınız, hepimize kazasız belasız günler...

Geçmiş olsun Özdem hanım.bende oradaydım.Subarunun sahibi gereksiz polemik yapmak istedi.üstelik aile babası insan ne lüzum var olan olmuş.Bağırıp çağırma ile sorun çözülmüyor haklı olunmuyor.Geçmiş olsun arabınıza üzüldüm ama sizlerde bir şey yok önemli olan bu

GRDEDE
12/09/2011, 12:32
Çok geçmiş olsun.Kesinlikle nazar var nazar.... Allah beterinden saklasın.

ibrahim06
12/09/2011, 12:33
geçmiş olsun Özlem hanım

abulbul08
12/09/2011, 12:42
çok geçmiş olsun

usaymaz
12/09/2011, 14:38
çok geçmiş olsun özlem hanım.

jrgakbulut
12/09/2011, 15:12
çok geçmiş olsun

tserce
12/09/2011, 15:23
geçmiş olsun, önemli olan size birşey olmamsı tekrar geçmiş olsun...

macsea
12/09/2011, 15:29
Allah Allah yaaa. bu kaçıncı kazamız oldu forumda, geçmş olsun sizede.

zutuf
12/09/2011, 15:33
Çok geçmiş olsun..
Kolayca tamir edilecek kadar küçük ama can sıkacak kadar büyük bir hasar...
Herşey oluyor, önemli olan cana bişey olmaması.

krakercocuk
12/09/2011, 15:44
çok çok gecmış olsun :S subarunun sahibi bu kadar adamı gorduğu halde bağırmaya devam ettiyse iyi yürek varmış:)

tayfux
12/09/2011, 16:26
çok çok geçmiş olsun :S

asil
12/09/2011, 18:59
geçmiş olsun merak etmeyin tamponla işi biter orjinalliğe fazla etkisi olmaz....

fiko
12/09/2011, 19:43
evet güzel bir güne üzücü iki kazayla başladık.tekrar çok geçmiş olsun.malesef arabacılıkta böyle şeyler oluyor. önemli olan güne sanki hiç bir şey olmamış gibi devam etmenizdi bunu yaptınız sizlere çok teşekür.....

servt
12/09/2011, 19:43
geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın

blackhawk
12/09/2011, 19:49
Özlem hanım geçmiş olsun. Hasarın fazla olmaması sevindirici. Allah beterinden korusun.

ozdem
12/09/2011, 19:57
Subarunun sahibi araçtan indiğinde birden diklenmeye
çalıştı ama bir anda puntocular arabalardan inip, geldiğinde
süt dökmüş kedi oldu. Azer Bülbül'den farksızdı diyebilirim, kaza yerinden
ayrılırken bile hala zangır zangır titriyordu... :)
Tutanakda O'nun yerine de Ayhan yazdı... :) Olayın kendisi üzücü olsada
punto grubu yanımdayken olması ayrı bir şanstı... :)

Sağolsun Adem hemen tamponu yerine tutturdu, yolumuza devam ettik ve
günü güzel tamamladık...
Allah beterinden korusun ve bu güzel günün nazar boncuğu olsun diyelim... :)

tmac_fuat
12/09/2011, 21:32
Özlem abla geçmiş olsun öncelikle, ama gerçekten bravo, çünkü bir şey olmamış gibi devam etmek gerçekten kolay olmasa gerek. Hasar da fazla değil, canınızı sıkmayın, oluyor böyle şeyler...

takres
12/09/2011, 22:04
geçmiş olsun...

VICEROY
12/09/2011, 23:43
Geçmiş olsun dileklerimle...

utkuaydin
13/09/2011, 02:57
cok gecmis olsun, subaru bana sinirlenmis soyledigine gore, o yuzden ayrica uzuldum.oysa ben sabit ve yavasta olmayan bi hizla gidiyordum,trafigi yavaslatmamak icin.ama kendisi dengesiz makaslarla gecti bizi, sonrasindada malum otobus..keyifler kacti gercekten, zaten bidaha fotograf cekesimizde kalmadi

sanirim bu fotografta kazadan hemen once cekildi

https://img62.imageshack.us/img62/8388/dsc7730.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/62/dsc7730.jpg/)

Du Hast
13/09/2011, 03:00
cok gecmis olsun, subaru bana sinirlenmis soyledigine gore, o yuzden ayrica uzuldum.oysa ben sabit ve yavasta olmayan bi hizla gidiyordum,trafigi yavaslatmamak icin.ama kendisi dengesiz makaslarla gecti bizi, sonrasindada malum otobus..keyifler kacti gercekten, zaten bidaha fotograf cekesimizde kalmadi

https://img62.imageshack.us/img62/8388/dsc7730.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/62/dsc7730.jpg/)
sizde hep beraber subaruya kızsaydınız keşke.

speedy_16
13/09/2011, 04:02
geçmiş olsun çamurluk pasta cilayla gidebilir olmadı ufak bi lokal boya ile halledilir komple çamurluğu boyamaya bile gerek yok subaru daha fazla hasar almış

ecosi26
13/09/2011, 08:52
Özlem çok geçmiş olsun bu da nazarı olsun allah bir daha göstermesin

edelsang
13/09/2011, 08:55
Geçmiş olsun,Allah beterinden korusun bir günde 2 kaza :S

silentscream
13/09/2011, 10:16
Size de çok geçmiş olsun..Buluşmalar nazara mı geldi nedir??Allah hepimiz için beterinden saklasın diyorum.

Saygılar.

can-asan
13/09/2011, 11:24
çok geçmiş olsun özlem abla...

whitegold
13/09/2011, 11:45
ÖZLEM UZUCU BIR GUN BAŞLANGICI OLDU ESERIN HABERI ARKASINDAN SENIN KAZAN BIZI uzdu Allah beterlerınden korusun cok gecmıs olsun arkadasım.

comanchee
13/09/2011, 11:59
sizde hep beraber subaruya kızsaydınız keşke.

kızdık ama arkadaşın küçük 3-4 yaşlarında sevimli çocuğu vardı ağlamaya başlayınca ben ben arkadaşlara kendimize hakim olalım küçük çocuk var dahada korkmasın zaten şokda diyince bizim atılgan puntocu bir kaç arkadaşımız da geri çekildi ve sinirlerine hakim oldular. yoksa subarucu dumandı....

Dj Locness
13/09/2011, 13:43
geçmiş olsun özlem abla allah beterinden korusun.

typhoon
13/09/2011, 14:53
geçmiş olsun...

Ersal
13/09/2011, 16:40
[QUOTE=Ersal;573744]Geçmiş olsun.Ben olsaydım o Subarunun sahibini döverdim.Artı 3-4 yaşındaki çocuğu o arabada görsem bu defa sopayla döverdim Subarunu sahibini.O çocuk arabada iken slalom mu yapılır!!.Allah bilir ya birde öne oturtmuştur çocuğu.!!!

whitegold
13/09/2011, 17:08

https://img62.imageshack.us/img62/8388/dsc7730.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/62/dsc7730.jpg/)aynen oyle utku fotograftada bellı oluyor bende otobuse vurmamak ıcın sola kacıyorum.otobus onumuzde bu sacma durusu yapmasaydı kımsenın canıda sıkılmıycaktı cok sukur kımsede bırsey yok.

comanchee
13/09/2011, 19:32
[QUOTE=Ersal;573744]Geçmiş olsun.Ben olsaydım o Subarunun sahibini döverdim.Artı 3-4 yaşındaki çocuğu o arabada görsem bu defa sopayla döverdim Subarunu sahibini.O çocuk arabada iken slalom mu yapılır!!.Allah bilir ya birde öne oturtmuştur çocuğu.!!!

Ersal kardeşim haklısın ama bir hayat gerçeği varki onu unutmamak lazım.hiç bir çocuk haklı ve ya haksız bir şekilde gözünün önünde babasının dövüldüğünü görmemeli.

ozdem
13/09/2011, 23:20
Arkadaşlar, öncelikle hepinize desteğiniz ve iyi dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim...
Aracı dün servise bıraktım akşam ekspertiz işlemi yapılmış.
Tampon değişimi olacak, çamurluk malesef boyanacak, kapı ucundaki küçük yer için pasta cila yapılacak,
bir de bagaj kapağının ucunda küçük bir rütuş işlemi var...
Birde tampon değişirken tampon demirini de kontrol edin, bir şey var ise değiştirin demişler, şimdilik belli değil...
Cumartesi ya da en geç pazartesi teslim alacağım. Bugün sigortadan yedek araç talebinde bulundum, yarın sabah
accent ya da symbol teslim edecekler...
Şimdilik son durum bu, ilginize tekrar teşekkürler, kazasız belasız günler...

Utku'cum, seninle hiçbir ilgisi yok... Sadece kendini savunmak için bir bahane aradı aklınca,
o yüzden hiç üzülme... :) Herşeyde bir hayır vardır, belki gerçekten çok daha büyük birşey olacaktı,
bununla geldi geçti diyelim... Hepimizin sağlığı yerinde ya gerisi hiç mühim değil...
Allah beterinden korusun, bizlere bir şey olmasın yeter... ;)
Çok güzel bir buluşmaydı ve hepiniz emin olun ki arabadan inip zincirleme bir faciayı görmediğim an
kazayı kafamdan sildim gitti ve sizlerle birlikte günümü çok da güzel geçirdim... :)

Ersal zaten Doruk, Adem, Mustafa Abi vs. herkes gereken tepkiyi gösterdiler ancak yaptığı yanlışı
daha da yanlış bir hale getirmek istemedik...
Bence zaten kendisi de alması gereken dersi aldı, çünkü gerçekten ilk anda çıkışmaya çalışsada
sonrasında çok kötü durumdaydı...
Zaten dün evraklar için görüştüğümüzde de özürünü diledi...

Ersal
14/09/2011, 00:45
[QUOTE=Ersal;573778]

Ersal kardeşim haklısın ama bir hayat gerçeği varki onu unutmamak lazım.hiç bir çocuk haklı ve ya haksız bir şekilde gözünün önünde babasının dövüldüğünü görmemeli.

Çok haklısın bir anlık sinir işte.Benim tavrımda yanlış.Herkesten özür diliyorum.

Aslında melek gibi bir adamımdır..:)

fawori
14/09/2011, 02:01
[QUOTE=ozdem;573940]Arkadaşlar, öncelikle hepinize desteğiniz ve iyi dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim...
Aracı dün servise bıraktım akşam ekspertiz işlemi yapılmış.
Tampon değişimi olacak, çamurluk malesef boyanacak, kapı ucundaki küçük yer için pasta cila yapılacak,
bir de bagaj kapağının ucunda küçük bir rütuş işlemi var...
Birde tampon değişirken tampon demirini de kontrol edin, bir şey var ise değiştirin demişler, şimdilik belli değil...
Cumartesi ya da en geç pazartesi teslim alacağım. Bugün sigortadan yedek araç talebinde bulundum, yarın sabah
accent ya da symbol teslim edecekler...
Şimdilik son durum bu, ilginize tekrar teşekkürler, kazasız belasız günler...

Özlem hanım çamurluk boyanacak diye kesinlikle dert etmeyin bende boyattım aracım siznikiyle aynı renk hiç bir ton farkı felan yok yani güneşte bile bakıyorum yok ben boyalı aracı görünce anlarım diyen iddalı bir arkadaşım bile yerini bulamadı saçma sapan yerleri söyledi :) sonra ben bunu boyayanın ellerini öperim demişti iş siz aracını iyi bir yetkili servise vede boya ustasına bırakın ve unutmayın lokal boya üzerinede parçaya komple vernik attırın. İkinci eli düşer diye dert etmeyin büyük sehirlerde boyasız araç yok olanda sıfırının 2 lira altı bagaj kapağını değiştirtmeyin o değeri düşürebilir içiniz rahat olsun renk kodları var ellrinde ve fabrikadaki aynı boya kullanılıyor işini bilen biri yaparsa hiç sorun olmaz.

ozdem
14/09/2011, 12:47
Özlem hanım çamurluk boyanacak diye kesinlikle dert etmeyin bende boyattım aracım siznikiyle aynı renk hiç bir ton farkı felan yok yani güneşte bile bakıyorum yok ben boyalı aracı görünce anlarım diyen iddalı bir arkadaşım bile yerini bulamadı saçma sapan yerleri söyledi :) sonra ben bunu boyayanın ellerini öperim demişti iş siz aracını iyi bir yetkili servise vede boya ustasına bırakın ve unutmayın lokal boya üzerinede parçaya komple vernik attırın. İkinci eli düşer diye dert etmeyin büyük sehirlerde boyasız araç yok olanda sıfırının 2 lira altı bagaj kapağını değiştirtmeyin o değeri düşürebilir içiniz rahat olsun renk kodları var ellrinde ve fabrikadaki aynı boya kullanılıyor işini bilen biri yaparsa hiç sorun olmaz.

Çağatay teşekkürler... evet malesef büyük şehirlerde boyasız
araç artık çok zor, yapacak birşey de yok zaten, sağlık olsun diyorum...
Bagaj kapağında bir değişim olmayacak çok küçük bir rütuş işlemi olacak
o kadar... Hasarın sadece tamponda olması gerçekten sevindirici...

USTA
14/09/2011, 14:35
Şu otobüsün firma ismi o gün elimizde olacaktı aslında,Trafik ekipleri otobüsün plaka veya şirket adını sormuşlardı...

LeoN48
14/09/2011, 14:59
Büyük geçmiş olsun Özlem Hanım, şimdi öğrendim..

okaya
14/09/2011, 15:59
geçmiş olsun son olur inşallah

vek66
14/09/2011, 16:39
çok geçmiş olsun...

Du Hast
14/09/2011, 22:24
Şu otobüsün firma ismi o gün elimizde olacaktı aslında,Trafik ekipleri otobüsün plaka veya şirket adını sormuşlardı...
hocam plakayı ver kırıkkalede bulurum :)
kırıkkale nin firmasıdır. apaçilikleriyle meşhurdur. zaten 4 5 tane travegoları var. 2 tanede man fortunaları var. gerisi 0403.

ozdem
15/09/2011, 01:10

Dün resmi görünce ben de çok hayıflandım ama artık trafik de
tekrar görürsem ne yaparım bilemiyorum... :)

gemlikli_55
15/09/2011, 11:01
özlem cok geçmiş olsun Allah beterinden korusun .
olayın tek sevindirici yanı cana zarar gelmemesi
hani derlerye verilmiş sadakanız varmış. tekrar geçmiş olsun

gemlikli_55
15/09/2011, 11:04
hocam plakayı ver kırıkkalede bulurum :)
kırıkkale nin firmasıdır. apaçilikleriyle meşhurdur. zaten 4 5 tane travegoları var. 2 tanede man fortunaları var. gerisi 0403.

alemsin can :)

izoci
15/09/2011, 11:10
çok geçmiş olsun abla :S

JuStHoBi
15/09/2011, 19:49
Geçmiş olsun.Ben olsaydım o Subarunun sahibini döverdim.Artı 3-4 yaşındaki çocuğu o arabada görsem bu defa sopayla döverdim Subarunu sahibini.O çocuk arabada iken slalom mu yapılır!!.Allah bilir ya birde öne oturtmuştur çocuğu.!!!

Yok abicim ona dikkat ettim arkada çocuk koltugunda baglıydı gayette sevimliydi ama babası bizi birazcık üzdü ayrıca orda onu dövücek çok insan vardı sadece çocuguna dua etsin allahdan genç çocuklar degildi yoksa o durumla orda 3. dunya savaşı çıkabilirdi olsun özlem ablamın canı saolsun o bize yeter ;)

Özlem ablacım tekrar geçmiş olsun ama çamurlugun boyanmasına gerek olmadıgını düşünüyorum o gün elimde denedim beyazlıgı çıkıyordu neden boya ? kaporta işlemide yoktu bence servis masraf yazmak için kaskoya gereksiz yere aracı boyayacak engel olma şansın var bence buna orjinalligi bozulmasın bence :)

krm1983
15/09/2011, 20:18
Çok geçmiş olsun.

sekolacci
17/09/2011, 16:33
geçmiş olsun..

puntoturbom
17/09/2011, 16:37
Gecmıs olsun.subaru da en az 3 katı masraf var.... =)

ozdem
18/09/2011, 00:06
Gecmıs olsun.subaru da en az 3 katı masraf var.... =)

evet öyle, araçlarımız bayağa sağlam... :)

mrttkc
19/09/2011, 12:56
geçmiş olsunn :(