Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık H&R 3.5'luk yay
Bi arkadaşımın corsasından çıkardığımız 3.5 luk dizel için H&R yay satılıktır..Yaylar Grande punto,Alfa Romeo Mito,Opel Corsa uyumludur.İlgilenenlerin özel mesaj atması yeterlidir.Fiyat 250tl
https://i.imgur.com/BTbpel.jpg
hayırlı satışlar,fiyat ve ne kadar kullanıldı tşk...
rockforever
12/09/2011, 18:43
dizel yazmışsınız zaten ama benzinliye uymuyor mu bu yaylar bilmediğimden soruyorum...
fiyat yazıldı arkadaşlar ufak bi pazarlık payı vardır.yaylar 15 bin km falan kullanıldı diye biliyorum.dizel yayını benznli arabaya takarsanız düşmez araba..
StrawBeeRy
12/09/2011, 23:16
hayırlı satışlar Erolum..
Fearless
14/09/2011, 13:10
pm attım ilgilenirseniz sevinirim
Son 270 tl olur günceliii..
rockforever
21/09/2011, 13:29
ya bana biri açıklayabilirmi neden bu h&r dizel yay ı 1145 kg lik dizel puntoyu düşürüyorda 1170 kglik t jet i düşürmüyor ?? bu arada istanbul da olsam dener alırdım kardeşim...
ya bana biri açıklayabilirmi neden bu h&r dizel yay ı 1145 kg lik dizel puntoyu düşürüyorda 1170 kglik t jet i düşürmüyor ?? bu arada istanbul da olsam dener alırdım kardeşim...
valla abicim daha önce denendiyse bilemem ama mantıken yanlışlık var 25 kg fazla olduğu halde nasıl düşmez araba ?ağırlık kafadadır büyük ihtimal arka benzinlidede aynı dizeldede aynı bilen arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur
rockforever
21/09/2011, 19:11
valla abicim daha önce denendiyse bilemem ama mantıken yanlışlık var 25 kg fazla olduğu halde nasıl düşmez araba ?ağırlık kafadadır büyük ihtimal arka benzinlidede aynı dizeldede aynı bilen arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur
çok ilginç arkalar dizel ve benzinlide aynı ise t jet in önünün daha ağır olması gerekmez mi acep??bildiğim kadarı ile t jet sport 1150kg...5kapısı 1170kg...bilen çıkar muhakkak...