Orijinalini görmek için tıklayınız : Mazda 3 1.6 Dynamic
zaferkaplan
08/09/2011, 01:18
Mazda 3 1.6 Dynamic yarı otomatik almayı düşünüyorum 2005 85000 kmde orjinal ilk km sinden buyana servis bakımlı araç motor şanıman vs araçta hiç hata yok araç istanbulda sizlerinde fikirlerini aldıktan sonra eğer olumlu olursa cuma aracı almak için istanbula gidicem yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkürler.
tüplüyse sorun yok mazda güzel araba yapıyor..
Tam otomatiktir onların hepsi :) Onun dışında focus alt yapısı sayesinde dehşet yoltutan geniş konforlu ferah bir araç. Çok rahat edersiniz hayırlısı olsun şimdiden ;)
zaferkaplan
08/09/2011, 03:18
Teşekkürler activematic şanzıman diye geçiyodu sanırım yakıt konusu fazla fark etmiyo günlük 13 km yapıyorum. Kısmetse yarın bir arkadaşım gösterecek aracı bende cuma almaya gidicem bakalım. Aslında C4 ile baya arada kaldım ama baya şikayet var citroende mazda olucak sanırım.
C4 lerin görüş alanını iç hacmini ben beğenmemiştim. Sürüşü keyif vermiyor insana bence c4 ün.
mazdanın arabaları çok güzel bence toyotadan bi farkı yok...
Birkan61
08/09/2011, 11:58
Mazda'nın tek eksiği iyi tanıtım yapamaması..
Haricinde mazda çok kral araçlar yapıyor.
WiSTaRiA
08/09/2011, 14:03
Hayırlısı olsun... Yalnız mazda kullanan arkadaşlarım direksiyonundan yakınıyor... Hidrolik olmasına nazaran çok sert diyorlar...
güzel araç ama yakıt ve ikinci eli sizi üzebilir...
Honor COOPER
13/09/2011, 13:00
Mazda tüm dünyada en sorunsuz araç olarak bilinir ülkemizdeki toyota hastalığı olmasa ve eski distüribitörü tarafından katledilmese çok farklı yerde olabilirdi.Bence çokta yakışıklı araç alın başınız ağrımadan rutin bakımlarla yıllarca konforlu bir şekilde kullanın.
zaferkaplan
13/09/2011, 13:11
Arabayı aldım yaklaşık 1200 km de yol yaptım bir kaç parça değişmesi gerekiyodu yaş ve km den dolayı sağolsun dün Femoli yardımcı oldu parça konuşunda evet pahalı ama kolay kolay arıza vereceğini sanmıyorum. Motor kulağının orta kısmındaki kauçuk kopmuştu onu değiştirdim mesala komple motor kulağı olarak 160 tl. Bujiler platinyum takımı 180 tl polen filitresi 28 tl gibi aklıma gelen parça fiyatları. plakalarım ve ruhsat daha çıkmadı en kısa zamanda resimlerinide eklerim.
Honor COOPER
13/09/2011, 23:11
grande puntonunda orjinal poleni 33 TL yani üzülecek durum yok.Kaskonuzu yaptırın başkada birşeye kafanızı takmayın.Emin olun bakım maliyetleri sizi çok üzmeyecek.
ibrahim06
14/09/2011, 11:09
Ankarada yaşadığınız için parça temininde çok sorun olmaz ve fazla beklemezsiniz. Mazdayı ben de beğenirim.Ama sadece beğenirim. Alır mıyım bilmiyorum.Ama parça servis ağı almamda etken rol oynar. Son zamanlarda mazdaforumuna giriyorum.arabaya olan sevgim ordakiler yüzünden azalmaya başladı.
LPG taktıracaksanız sorun çıkarabilir.