Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'da sprint booster nerede taktırabilirim
onurciko
06/09/2011, 21:20
Savaş Abi'den aldığım sprint boosterı taktırmak istiyorum.Acaba servise mi gitsem yoksa sizin bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olabilir misiniz.Aslında kolay bir iş ama Yanlış birşey yaparım diye korkuyorum.
onurciko
07/09/2011, 18:02
Serviste taktırdım.Görüşlerime gelince bence muhteşem bir alet.Gaza dokunduğunuz anda fırlıyor araba.hatta en üst seviyede asr açıkken bile pati çekiyor.Şehir içi bazı yerlerde kapatmak zorunda kaldım.Korkutuyor insanı.Araba fırlayıp birinin üstüne çıkarım diye.zaptedilemez bir güç hissediyorsunuz.Zaten siz ibreye bakana kadar 5000 falan oluyor.Alt devir problemi için gayet iyi bence.Böyle sürmeye alışıp kapattınız zaman sanki arkadan biri tutuyormuş gibi oluyor.
acaba bizim dizellerdede böyle performans alınırmı merak ettim şimdi...:uhm00000:
sprint booster,anlatılmaz yaşanır onur :)
güle güle kullan kardeşim kazasız belasız...
cankara616
08/09/2011, 21:43
kaca mal oldu?
StrawBeeRy
08/09/2011, 21:52
acaba bizim dizellerdede böyle performans alınırmı merak ettim şimdi...:uhm00000:
illa dizel veya benzin turbo veya turbosuz olmasına gerek yok beyine giden sinyali hızlandırıyor o yüzden her araçta etkisi hissedilir derece artıyor
nerden alcaz kaç lira bu daa alıyım ben ama spartada takamazlar dimi mert :D
arkadaşlar bu konuda yeni bilgim oldu.bilgisi olan arkadaşlar dizellerde kaça olur yakıtı nasıl etkiler gibi soruları yanıtlarsa çok tşk ederim...
Ürünlerimiz :: Sprintbooster | gaz tepki (https://www.btgmaslak.com/urunlerimiz/sprintbooster)
arkadaşlar buradan detaylı bilgi edinebilirsiniz....
StrawBeeRy
08/09/2011, 22:50
dizelde 4.000 deviri 7 saniyede çeviriyorsa bununla en üst ayarında 4-5 saniyelere çekiyor 3 kademeli istediğiniz zaman kapatabiliyorsunuz şuanki piyasa değerleri 400 ile 500 arası :)
dizelde 4.000 deviri 7 saniyede çeviriyorsa bununla en üst ayarında 4-5 saniyelere çekiyor 3 kademeli istediğiniz zaman kapatabiliyorsunuz şuanki piyasa değerleri 400 ile 500 arası :)
bu konuda başka yerlerde seninle aynı şeyi söylüyor peki yakıtı etkiliyormu....
StrawBeeRy
08/09/2011, 23:31
her zaman en üstte kullanıp dip gaz giderseniz sprint booster olmasa bile gene çok yakıcaktır.ama sprint booster olup en üst kademede sürekli açık kalıp normal kullandığınız gibi kullanırsanız arabanın daha çabuk devir aldığını rahatladığını hissediceksiniz böyle kullanımda az yakıcağını zannetmiyorum ne yakıyorsa öyle olur
onurciko
09/09/2011, 07:13
Sakın kullanımda %5 falan yakıt ekonomisinden bahsediyorlar fakat şöyle bir sorun var; sakin kullanamıyorsunuzzz ki.Ee bir bakıyorsunuz 5000-6000 devir olmuş ne oldu ekonomi yalan
Ziyaretçi049
09/09/2011, 09:35
Sırf aracı satıp T-Jet almak istediğim için araca para yatırmak istemiyorum yoksa benimde Chip+Sprin Booster yapasım var.
Aslında Sprint Booster sökülür ama chip tunning olmayınca bizim araçlarda pek etkisi olmaz gibime geliyor.
volkan611
09/09/2011, 10:17
bende de var süper bi alet öyle bi alışıyo ki insan kapatmak istemiyosun :)
her araç için standart bir ürün heralde araca göre farklılık göstermiyor...
Ziyaretçi049
09/09/2011, 11:25
Bizim 75hp araçlarda fazla işe yarıyormu?
her araç için farklıymış btg ye sordum :((( yoksa 2.el satlık bayağı varr alıp denemek gerek
her araçta gaz pedalının altındaki soketler farklı olduğu için her aracın aynı değil...
ama bütün puntoların aynıdır soketleri tahminimce...
sahibindende o kadar çokk 2,el ilan varki 300tl civarı insan acaba işe yaramadığından mı satıyorlar diye düşünmeden geçemiyora am muhtemelen araçlarınını sattıkları için satıyorlarr çünküü taktıran arkadaşta çok memnun...
evon damı var.kaça taktırdınız.olumlu olumsuz etkileri neler peki:)...
volkan611
09/09/2011, 16:45
Bizim 75hp araçlarda fazla işe yarıyormu?
deneyip bizzat hissetmen lazım parasını sonuna kadar hakediyo anlatılaz yaşanır öyle söyliyim :)
volkan611
09/09/2011, 16:47
evon damı var.kaça taktırdınız.olumlu olumsuz etkileri neler peki:)...
evomda var abimin polosunda da var ve çok memnunuz,fiyat 500 tl aracı değiştirdiğinde sendekini geri veriyosun üzerine 100 tl daha veriyosun ve yeni aracına uygun olanı takıyosun,adres maslak BTG :)
btg maslak ı aradım bana 650 tl dediler fiyata siz ne zamn 500 e aldınız acaba taktım şu alete kullanan herkes memnun alıcam bi tane 500 e alabilsek alacağımm amaa bahçelievlerde biryerde 550ye veriyor fatura istemessek
evomda var abimin polosunda da var ve çok memnunuz,fiyat 500 tl aracı değiştirdiğinde sendekini geri veriyosun üzerine 100 tl daha veriyosun ve yeni aracına uygun olanı takıyosun,adres maslak BTG :)
peki hocam yakıtı etkisi nasıl.inş. arttırmıyordur demi.bende alıcam bundan ya:)yakıtı etkilemiyorsa dış modifiyeden daha önemli benim için:)
volkan611
09/09/2011, 18:19
btg maslak ı aradım bana 650 tl dediler fiyata siz ne zamn 500 e aldınız acaba taktım şu alete kullanan herkes memnun alıcam bi tane 500 e alabilsek alacağımm amaa bahçelievlerde biryerde 550ye veriyor fatura istemessek
2 ay olmuştur ben alalı zam geldimi bilmiyorum
volkan611
09/09/2011, 18:20
peki hocam yakıtı etkisi nasıl.inş. arttırmıyordur demi.bende alıcam bundan ya:)yakıtı etkilemiyorsa dış modifiyeden daha önemli benim için:)
hiç bi şekilde yakıtı etkilemiyo :) zaten btg de ücretsiz test edebiliyosunuz kendi aracınızda
fiat ve opel grubu aynı diğer markalar farklı.
onurciko
10/09/2011, 07:33
Bir arkadaşım maslak'tan 1 hafta önce taktırdı audisine 600 tl.650 demiş 600'e zor anlaşmışlar.Türkiye distrbitöründen 500'e alabilirsiniz sanırım.
Bir arkadaşım maslak'tan 1 hafta önce taktırdı audisine 600 tl.650 demiş 600'e zor anlaşmışlar.Türkiye distrbitöründen 500'e alabilirsiniz sanırım.
Türkiye distrbitörü kım acaba tel vs.varmı sizde,birde arkadaşın birisi a3 1.4 tsı da kullanmış tavsiye etmem alma dedi benim arabada işe yaramadı dedi performası araçtan araca değişiyormu kii sizdee çok memnunmuşsunuz...
hiç bi şekilde yakıtı etkilemiyo :) zaten btg de ücretsiz test edebiliyosunuz kendi aracınızda
tşk ler hacım.uzun sürede 3-5 senede motor veya elektronik aksama bi zararı oluyormu acaba.bu konuda daikna olursam takkıcam inş.
fiat ve opel grubu aynı diğer markalar farklı.
corsa 1.3cdtı nin kini bizim multijetlerde kullanabilrirmiyiz
volkan611
13/09/2011, 21:59
tşk ler hacım.uzun sürede 3-5 senede motor veya elektronik aksama bi zararı oluyormu acaba.bu konuda daikna olursam takkıcam inş.
motorla alakası yok zaten sadece giden sinyal süresini kısaltıyor,bir zararı yok kısacası
Budweiser
14/09/2011, 00:56
Cihaz güzel fakat fiyat çok makul fiyatı 300-400 arası olmalıydı. 650 büyük rakamlar. Denemek lazım açıkçası...
corsa 1.3cdtı nin kini bizim multijetlerde kullanabilrirmiyiz
kullanırsın arkadaşım.
Benim tam anlamadığım konu şu: Aracın kısa mesafe ivmelenmesini olumlu etkiliyor galiba. Yani gaza biraz dokununca, aracın tepki vermesi daha hızlı oluyo değil mi? Duran aracı kaldırırken veya trafikte seyir halindeyken aniden hızlanmak gerektiğinde işe yarıyor... Uzun yolda değişen birşey olmayacak. 75 beygirlik GP'lerde 5. vitese takıp tıstıs gitmeye devam edeceğiz... Yanılıyor muyum?
Budweiser
14/09/2011, 15:10
Benim tam anlamadığım konu şu: Aracın kısa mesafe ivmelenmesini olumlu etkiliyor galiba. Yani gaza biraz dokununca, aracın tepki vermesi daha hızlı oluyo değil mi? Duran aracı kaldırırken veya trafikte seyir halindeyken aniden hızlanmak gerektiğinde işe yarıyor... Uzun yolda değişen birşey olmayacak. 75 beygirlik GP'lerde 5. vitese takıp tıstıs gitmeye devam edeceğiz... Yanılıyor muyum?
Uzun yolda sollamalarda daha atik olabileceksiniz mantıken gaz tepkisi erkenden geleceğinden. Sonuçta motorun bi haddi hududu var cihaz ekstra bir beygir katmıyor araca.
kullanırsın arkadaşım.
BTG yi aradım farklı dediler yoksa bulmuştum 300 e 2el bi tane
BTG yi aradım farklı dediler yoksa bulmuştum 300 e 2el bi tane
bende BTG nin yalancısıyım :)
herkese farklı bişey söylüyor demekki bu BTG farkılı kişiler farklı şeyler söylemiş olabiir:)))
herkese farklı bişey söylüyor demekki bu BTG farkılı kişiler farklı şeyler söylemiş olabiir:)))
ben söktürürken sordum sadece puntoya mı kullanabilirim diye,arkadaş opel ve fiat gurubu araçlara kullanabilirsin dedi.
bende aldım:)) birazdan takacağım kendim takabilirim diye düşünüyorum
Ziyaretçi049
19/09/2011, 12:49
bende aldım:)) birazdan takacağım kendim takabilirim diye düşünüyorum
Hayırlı olsun, bekliyoruz sonuçları :)
takamadım soket çok yukarda sökemedim servise taktıracağım artıkk
onurciko
20/09/2011, 21:13
Senin yorumlarını da merakla bekliyorum.Bakalım multijete nasıl olacak.iyi sonuçlar veriyor diye duydum; asr yoksa lastıklere dikkat
nihayet taktık,
pschiptuning+simota kutu içi fitre+sprint booster :)
araç magirus minübüs gibi oldu hep önü kalkık gidiyor ara hızlanmalar kalkış dehşet oldu...
Ziyaretçi049
21/09/2011, 12:51
Chip olmadan nasıl oluyor acep :)
1.4 fire 'da nasıl olur ki ? :)