Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo ve EVO için test sürüşüne gittik ama araç yokmuş..
zebercet2006
05/09/2011, 15:41
BİRMOT ZİNCİRLİKUYU ya hem Bravo ve EVO için test sürüşüne gittik ama araç yokmuş..!!!
Resmen araç satmak istemiyorlar sanki...
İlk defa bravo ve evo nun içini gördüm.
Brova gerçekten güzel.
Yanlış hatırlamıyorsam 2010 yılı gibi bravo kasası makyajlanmıştı.
Bir önce kasa ile makyajlı kasa arasında çok fark var mı? Farklar nelerdir?
Tsk.
karartılmış farlar var sanırım...
Görüntü olarak çok fark yok donanımsal seçenekler değişti diye biliyorum
ibrahim06
05/09/2011, 18:55
çoğu fiat bayiinde test sürüşü yaptırmıyorlar
sezerism
05/09/2011, 20:16
Test araçlarını eşşek gibi kullanıyorlar heryer onlarla gidiyorlar.Tabi müşteri gelince araba bulamaz ,ben millere gittim bravo test edeyim diye araç istanbula gitmiş.
zebercet2006
05/09/2011, 20:51
Bunları şikayet etmek gerek. Birde gitmeden önce bayiyi aradım randevu almam gerekiyor mü, test sürüsü yapammak istiyorum dedim. Çıkan bayan bana gelin araçlar müsait ise test sürüsünü yaparsanız dedi. Tabi gittik ama ne evo nun nede bravonun tetst aracı olmadıgını söylediler. Herhalde rüyaya yatmamız gerek arabaların nasıl olduğunu anlamak için. Fiyatalari ile ilgili konuşmak istedim. Su an fiyatalar değişiyor bir şey söyletmeyiz diye zorla ağızlarından laf aldık.
Resmen bugün Fuat'dan soğudum ve almaktan vazgeçtim.
Kismetse yarın gidip Renault bakacağım
Özellikle bravoda test aracı yok. Dünya çapında multiair motorun aldığı ödülden yola çıkarak satın aldım.Sadece bu kriter bile verdiğim paraya değdi diyebilirim.Hatta yerli araba dergilerinde bravo multiair için yorum bulamazsınız sırf test için verilmediğinden. Demekki ticari kaygı olmayınca gerek duyulmuyor suni reklamlara. Bende durum böyle olunca yabancı kaynakları inceliyorum. Daha nitelikli ve tarafsız oluyor.