Orijinalini görmek için tıklayınız : Silecek Sivriltici
sileceklerim artık iz bırakmaya başladı serviste 50TL gibi bir rakam söyledi. internette dolaşırken bu ürünü gördüm kullanan varmı. fiyatı uygun geldi.
Oto Camsileceği Sivriltici 16.95 TL'ye (https://www.yakaladinyakaladin.com/oto-camsilecegi-sivriltici.html)
tanıtım videosu https://www.youtube.com/watch?v=awpWrN--KP8&NR=1
Murat :D silecek curuyor zaten boyle seylere bosa verme yazik , curuyen silecege hic bisi yapmaz ..
Mehmet dediğin doğru kauçuk zamanla çürüyor elinde sonunda silecek değişecek ama bana bu alet biraz mantıklı geldi kauçuğun üst katmanı çürüyor bu alette anladığım kadarıyla traş ediyor. kendimi kobay olarak kullanacağım sanırsam. yorumlarımı yazarım. olmaz ise senden bir takım silecek alırım. :D:D:D:D:D:D
Faydalı olabilir yorumlarınızı bekliyoruz.
Yeni silecek alın kaç paralık şey ki silecek.
WiSTaRiA
04/09/2011, 19:43
deneyip kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtsin lütfen
Yeni silecek alın kaç paralık şey ki silecek.
yeni silecek için 50TL gibi bir rakam söylediler eski araçlar gibi sileceklerin sadece lastikleride değişmiyor.
Siparişini verdim bakalım bu hatfa içi gelecek hemen deneyeceğim sonuçları yazarım.
WiSTaRiA
05/09/2011, 13:47
Femolide silecekler yanlış hatırlamıyorsam 30 TL civarıydı galiba ve femolinin silecekleri çok kaliteli... 2 Senedir hala kullanıyorum...
Femolide silecekler yanlış hatırlamıyorsam 30 TL civarıydı galiba ve femolinin silecekleri çok kaliteli... 2 Senedir hala kullanıyorum...
zaten olmaz ise sileceği alacağım kişi Femoli :fun:
PuntoMan
05/09/2011, 20:25
Ben bundan aldım ve bizzat kullandım. Tek cümle ile: Hiçbir işe yaramaz, direk çöp...
Boşuna alıp da paranızı heba etmeyin.
yeni silecek için 50TL gibi bir rakam söylediler eski araçlar gibi sileceklerin sadece lastikleride değişmiyor.
Siparişini verdim bakalım bu hatfa içi gelecek hemen deneyeceğim sonuçları yazarım.
Daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
Ben bundan aldım ve bizzat kullandım. Tek cümle ile: Hiçbir işe yaramaz, direk çöp...
Boşuna alıp da paranızı heba etmeyin.
Teşekkürler bende siparişimi iptal ettim kışa doğru yeni silecek takımı alim bari