Orijinalini görmek için tıklayınız : zam!!!!!
uzuncocuk
04/09/2011, 00:06
bugun bır arkadasıma arac bakmak ıcın fıata gıttım ... satıs danısmanı arkadas 5 eylulden ıtıbaren gecerlı olan bınek araclarda %3.5 tıcarılerde %4 zam haberının belgesını elıme tutusturdu... ay ıcınde ..% 2.5 luk bır zammın daha olacagınında mujdesını verdı... gezdıgımız dıger markalar ıse fıyat vermekten kacındılar...
SRDR KRKC
04/09/2011, 00:11
Zammın Neresi Müjde ? Anlamadım :)
uzuncocuk
04/09/2011, 00:19
Zammın Neresi Müjde ? Anlamadım :)
asıl mesele de bu yazaten:)
SRDR KRKC
04/09/2011, 00:23
Kinaye Diyosun Yani :) Valla Zam Felan İyi Haber Değil Sıfır Araçlar 35 40 Aralığını Buldu İkinci Eller 18 23 Arasında Millet Daha Hala 2 Katına Sıfır almaya Zorluo :) Birde Kredi Çekiyor Oluo Sana 50 bin Lira Bir Punto Yazıktır Yazık...
kurlar böyle seyrettiği sürece zamlar kaçınılmaz.
Radiance
04/09/2011, 00:39
Milletimiz tepkisiz oldukça yakıt fiyatlarıda, araç fiyatlarıda artmaya devam eder.
Konuyla ilgisi yok ama şu an petrolün varil fiyatı 85 dolar civarında ve benzin fiyatlarında en ufak bir düşüş yok. Aynı benzini petrol 150 dolarken 3.60 lar seviyesinde aldığımızı hatırlatmak isterim.
milletimiz tepkisiz oldukça yakıt fiyatlarıda, araç fiyatlarıda artmaya devam eder.
Konuyla ilgisi yok ama şu an petrolün varil fiyatı 85 dolar civarında ve benzin fiyatlarında en ufak bir düşüş yok. Aynı benzini petrol 150 dolarken 3.60 lar seviyesinde aldığımızı hatırlatmak isterim.
+111111111111111
rodopian16
04/09/2011, 12:03
punto sayfasında başka araç reklamı yapmayayım diyorum puntocuyuz hepimiz ama 38bine sıfır collection focus hb dizel almış abimizimin biri 40 bin evoya verilir mi?
Yaklaşık bir ay önce neredeyse ikinci el fiyatına sıfır evo dynamıc almıştım. İkinci el satanlar şişirmezse fiyatı ara biraz açılacak demektir. :)
Yaklaşık bir ay önce neredeyse ikinci el fiyatına sıfır evo dynamıc almıştım. İkinci el satanlar şişirmezse fiyatı ara biraz açılacak demektir. :)
Aynen Eskiden hatırlarsınız "0km aracın kontağına bastığın zaman şu kadar zarar bu kadar zarar edersin "derlerdi İnsanlar 0km sevdası için fazladan para öder geri satarken de bir sürü zarar ederlerdi Şimdi ise 0km aracı bayiden alıyorlar 3-5 ay kullanıp 0km sinden yüksek fiyat veya aynı fiyatları yazıyorlar 15 gün önce 37.000 tl ye bayiden aldığım aracın 2. el olarak tüm Türkiye de araştırdım en uygun 36.000 tl ye buldum
Birde 0km fiyatları düşünce veya aynı yerinde durunca alt modeldeki araçlarla arası iyice kapanıyor garip bir piyasa oluşuyor Fiyatlar yükselince bahsettiğiniz gibi aradaki rakam yükselir ve normal hale gelir