Orijinalini görmek için tıklayınız : LüLeBuRGaZ 'dan selamlar arkadaşlar...
merhaba arkadaşlar ben 4 aylık bir evo kullanıcısıyım. beyaz 1.4 75 bg bir evom var. Çok güzel bir site yapmışınız . artık bende burdayım görüşmek üzere :merhaba:
seastar1905
30/08/2011, 11:06
hosgeldin iyi forumlar
ooojjjjjj geldin be yaaa :D hayırlı olsun iyi bayramlar
oşş bulduk beaa herkese iyi bayramlarrrrrrrrrrrrr ;)
Josgeldin keyifli forumlar....
hoşgeldin, keyifli forumlar...
Selam aramıza hoşgeldin..
hoşgeldin aramıza, keyifli forumlar,
aracın hayırlı olsun
tekeşşürler arkadaşlar ...
asukasan
30/08/2011, 23:09
değerli hemşerim aramıza hoşgeldin, kazasız belasız sürüşler, keyifli forumlar dilerim.
Hoşgeldin keyifli forumlar.
StrawBeeRy
31/08/2011, 10:25
hoşgeldiniz keyifli forumlar
sef_1978
01/09/2011, 15:20
hoşgeldin, keyifli forumlar...
kardeş hoşgeldin, kazasız belasız sürüşler evon ile ... :)
luleburgazli
02/09/2011, 16:21
aganın oşgeldin beya... ayırlı olsun...bende LÜLEBURGAZlıyım ama istanbulda otururum... LÜLEBURGAZdamı otururusun ?
aganın oşgeldin beya... ayırlı olsun...bende LÜLEBURGAZlıyım ama istanbulda otururum... LÜLEBURGAZdamı otururusun ?
evet lüleburgazda oturuyorum...
E_N_D_E_R_
03/09/2011, 21:28
Hoşgeldin aramıza.aracınız hayırlı olsun...keyifli forumlar...
luleburgazli
04/09/2011, 13:03
evet lüleburgazda oturuyorum...
ara ara burgaza gelirim kısmet olursa görüşürüz gerçi çok kısa vakitlerde geliyorum ama kısmet... topraam benim...
ara ara burgaza gelirim kısmet olursa görüşürüz gerçi çok kısa vakitlerde geliyorum ama kısmet... topraam benim...
tabi çok memnun olurum kısmet olursa görüşürüz toprağımm :bye10000:
hosgeldin aramiza ben l.burgazda ikamet ediyorum bi ara goruselim
Aramıza hoşgeldin, keyifli ve aktif forumlar...
hosgeldin aramiza ben l.burgazda ikamet ediyorum bi ara goruselim
hoşbulduk tmm görüşelim evolarla takılırız :clapping:
hosgeldın bende luleburgazdanım umarım bı etkınlıkte en kısa zamanda gorusuruz :=) plaka yazıyor benım :D
hosgeldın bende luleburgazdanım umarım bı etkınlıkte en kısa zamanda gorusuruz :=) plaka yazıyor benım :D
Valla burgazdaki puntocular bi ara toplanalım arkadaşlar yaaa iyi olur dimi ??:dj:
E_N_D_E_R_
07/09/2011, 21:48
Hoşgeldin aramıza.Aracında hayırlı olsun Serkan...kazasız belasız.
WiSTaRiA
08/09/2011, 04:36
Valla burgazdaki puntocular bi ara toplanalım arkadaşlar yaaa iyi olur dimi ??:dj:
Toplandığınızda haber verinde zıplıyayım oraya... :D :D
ben herzaman hazırım yeterkı haberımız olsun arkadaslar ozaman bence dırekt bı tarıh belırlıyelım ya :D
uyarsa arkadaslar aof sınavları gectıkten sonrakı hafta yanı bu haftasonundan sonrakı haftasonu bı bulusma ayarlıyalım arkadaslar nedersınız ? 17-18 eylul tarıhlerınden bırısı bence olabılır oylama yapalım karar verelım nedersınız =?
en yakın zamanda hemde :D
muratpunto16
08/09/2011, 11:40
ooojjjjjj geldin be yaaa :D hayırlı olsun
:)))
:thumbup1: madem bu kadar talep var ozaman 17 eylül akşamı nasıl olur arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ?????
WiSTaRiA
10/09/2011, 14:51
Bir hafta sonraya ertelesek... 24 yada 25 nasil olur?
WiSTaRiA
10/09/2011, 17:48
Ertelememden kastım böyle organizasyonlar 1-2 hafta zamanlı olmalıki katılım daha güzel olsun hemde herkez duyabilsin... Bugün lüleburgazdan tansel üstün (cnc) arkadaşla tanıştık çorluda.. Oda ayın 25 i daha iyi olur dedi... Sizden ricam burgazlı arkadaşlar; otopark sıkıntısı olmuyacak sigaralarımızı rahat rahat içebileceğimiz muhabbetimiz ve sohbetimiz tavan yapacağı 1-2 yer önermeniz... Sizden haber bekliyorum... Bu sefer Trakya Grubunu topluyalım kardeşlerim...
Bir hafta sonraya ertelesek... 24 yada 25 nasil olur?
bana uyar hem daha çok arkadaşın haberi olmuş olur.
WiSTaRiA
10/09/2011, 23:37
Ozaman be konuyu açıyorum devamını getirin arkadaşlar...
WiSTaRiA
11/09/2011, 00:47
Konu açılmıştır... https://forum.grandepuntotr.com/diger-iller/30478-trakya-grubu-bulusuyor.html#post572623