PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo hız sabitleyici bazen devreye Girmeme problemi

kamilinal
27/08/2011, 12:02
Merhaba saygi deger ve sevgili arkadaslar.bildigimiz gibi punto evolarda asist kit ile cruze control sistemi mevcut olup araçlarımızda kullanabilmekteyiz. Benim problemim ve sizle paylaşmak istediğim ise araçta cruze control acikiken normalde kolu 3 saniye gibi bir sürede yukarı dogru basili tuttuğumuzda araç hızı sabitlenmektedir. Fakat bazen bu sistem açık iken ayni işlemi yaptığımızda sistem devreye girmemektedir. Bu problemin nedeni nedir normalmidir veya tecrübe edip yaşayan arkadaslarımız varsa bilgilerini paylaşırsa çok mutlu olurum:)

comanchee
27/08/2011, 13:47
aynı sorun bendede var servise bırakacağım.nedenini bilemiyorum.cc yi açıyorum cc devrede diye mesaj çıkıyor cc ışığıda yanıyor ama cc tepki vermiyor üstelik kaptasam bile cc ışığı panelde açık görünüyor

sezerism
27/08/2011, 14:16
Hız sabitleme açıkken tekrar aktif edilebiliyor.

Bazen ekranda açık fakat aktif olmuyorsa . Puntonuzu kenara çekin durdurun ve tekrar çalıştırın sanırım o zaman düzelmesi gerek .Saygılar.

comanchee
27/08/2011, 17:02
ya her defasıda araç sağa çekilmezki türkiye bura uzun yolda sağa çek çok tehlikeli bayramdan sonra servise bırakacağım zaten

sezerism
27/08/2011, 17:07
ya her defasıda araç sağa çekilmezki türkiye bura uzun yolda sağa çek çok tehlikeli bayramdan sonra servise bırakacağım zaten
Araç her zaman bu sorunu yapmaz sayın arkadaşım bazı şeyleri siz tahmin edin.

kamilinal
27/08/2011, 19:33
Her zaman olmuyor nadiren ama can sıkıyor tabiki..cc yi kapatıp açınca düzeliyor..arkadasın belirttiği gibi cc durum simgesi panelde kalmıyor bende öyle bı sorun yok..daha teknik bilgi verirseniz sevinirim arkadaslar

tayfux
27/08/2011, 21:21
arkadaşlar fiat cc sistemini yeni yeni benim bildiğim kadarıyla araçlarında kullanıyor stilio larda falan vardı sanırım bundan önce ama onun ki böyle kol ile değildi sanırım..yeni yeni konulduğu için yazılım yanlışlıkları falan olabilir bazen sorunlar olabilir servisin garanti içi halledeceğini düşünüyorum..

Murat 1979
28/08/2011, 01:51
siz zahmet etmeyin servise ben sordum; aynı sorun bende de oluyordu bende her seferinde söyleniyordum bigün servise uğradım ve sordum bana aracın gaz yemeye başladığında devreye almam gerektiği söylendi yani araç devir düşürürken değil devir arttırırken devreye almak gerekiyormuş ogün bugündür aynı şikayetim olmadı bi deneyin derim...

kamilinal
28/08/2011, 10:56
Teşekkürler dostum bı deniyelim:)

cnc
28/08/2011, 13:02
aynısorun bendedevar

ecosi26
29/08/2011, 09:11
siz zahmet etmeyin servise ben sordum; aynı sorun bende de oluyordu bende her seferinde söyleniyordum bigün servise uğradım ve sordum bana aracın gaz yemeye başladığında devreye almam gerektiği söylendi yani araç devir düşürürken değil devir arttırırken devreye almak gerekiyormuş ogün bugündür aynı şikayetim olmadı bi deneyin derim...

Evetttt +1000