Orijinalini görmek için tıklayınız : şu parçe inanılmaz derecede oynamakta..normal mi??
selam arkadaşlar..
adını bilmiyorum ama kablonun o silindire girdiği yerde kelepçeli bir kısım var..
kabloyu yukarı aşağı hareket edince o silindirden çıkacak gibi aşırı oynuyor...
bu normal mi?
Dostum hakkını helal et ben direkt konuya değil resmine bakmıştım, bakınca da ilk etaptabişi göremeyince senin , aracının çok hareketli ve atak olduğundan dolayı motor resmini paylaştığını düşünmüştüm , hoşuma gidip , gülmüştüm, bende cevap yazcaktım benim şu makina da fena oynuyo asfaltta diycektim Hakkınızı helal edin...
Mazot filtresi o silindir dediğin parça,soketler biraz sallanır haliyle,bantlayarak sallantısını alabilirsin...
mazotlular biraz oynaktır..:) olacak o kadar...genellikle hava filtre kutusunun arka alt kısmındaki lastık tampon zamanla (kısa) boşluk yapar onu sıkıştır(servis) devam...
E_N_D_E_R_
27/08/2011, 01:02
Geçmiş olsun.Mazot filtresi klipsi...tam yerine oturmamış olabilir..elinle çıkarım tekrar tak oturup oturmadığını kontrol et. önemli bir parça aklında olsun.sıkıntı devam ederse servise başvur.
EvoKoray
27/08/2011, 02:53
aha benim araba , nerden buldunuz bunu :)
By_HaNNibaLL
27/08/2011, 14:52
soketi aşağiya doğru bastirip yeşil yerlere bastirip yukariya cekin ve cıkacaktir sonra tekrar aşağiya doğru ittirip yerine takin ve emin olun aşaği yukari oynar o zaten ama cıkmaz.