Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayar 5+1 Ses Sistemi Araca Monte Edilebilir Mi?
arkadaşlar evde bilgisayarlarımıza bağladığımız 5+1 ler araca monte edilebilir mi? şöyle bi z5500 güzel olurdu gibi sanki? :siritma:
skystar37
25/08/2011, 12:08
z5500 parasına çok daha güzel bir tesisat yapılabilir kaldıki ev içinde kullandığınız set ile araç içinde aynı ses kalitesini alamazsınız diye düşünüyorum..
z5500 parasına çok daha güzel bir tesisat yapılabilir kaldıki ev içinde kullandığınız set ile araç içinde aynı ses kalitesini alamazsınız diye düşünüyorum..
mutlaka o paraya güzel sistem olur, haklısınız. ama sorun şu ki benim param yok ve evde boş duran iyi bir sistemim var. o yüzden aklıma bu yol geldi.:siritma:
aslında şöyle bir durum var. sistemin elektrik beslemesi ile ilgili bir problem yok. en fazla bir inverter gerekir. bagajdaki çakmaklıktan çekerim. aklıma takılan 5+1 ler 3 çıkış. onu tek çıkışa da çeviririm ama aracın orjinal teybine nasıl bağlarım. bu konu ile ilgili fikri olan var mı?
LorDracula
26/08/2011, 00:36
sök tak beynmessen araç tesisatı takarsın :)
teybe nasıl bağlantı yapacağımı bilsem deyecem de ....
skystar37
26/08/2011, 10:53
Bence hiç uğraşmayın Z5500 hala oldukça rağbet gören bir ürün ikinci el sitelerinde aracınız için tesisat alacak kadar bir paraya çok rahat satarsınız satıp araç tesisatı yaptırmanız daha sağlıklı ve uzun ömürlü olur.
olmuyor olmuyor olmuyor :) biz çok denedik kardeşim biladerle de olmadı :)
bende merak ettiğim bir konuydu
olmuyor diyen arkadaşlar neden olmuyoru açarmısınız*
gptsport
27/08/2011, 16:13
Once bi deck donusturcu al snra bagla akuden elektrigi bu arada bnm bagladgm ses sistemi 12 volt tu yoksa alternator alip ses sisteminin adaptorunu kullancan ozelden cep no nu sole anlatayim sna nasil olcagini
bu deck dönüştürücü nasıl bişeydir? pahalı mıdır? bir de iyi falan hangisi olur?
gptsport
08/09/2011, 10:25
30 35 tl bişey tesisatcılarda var ma marka var ben kullanıyorum tavsiye ederim
ben kendi aracıma uygulamıstım bendede logitech vardı 5+1 kutu basın elektırıgını bagajdan aldım snra arka hoparlorlerın bass ayarını arttırıp arka çıkıslara bağladım. benm sistemde ses ayar butonuna 3 kablo gidiyor bunların içinde + - ve bass hoparlörünün kablosu var bas hoparlörü yani siyah dier renkleri yeşil turuncu sarı hepsini birleştir ne çıktıysa o kablolardan. birde etrafı sarılı olmayan tel tel şase kablosu var onuda dier çıkan iki kablo ile bagla sonra o kabloyu şaseye bağlakı arabanın motor sesi gelmesin zaten dier o renkli olan kabloların hepsini + - gözetmeksizin birlesitirip teybin arka cıkıslarından + yada - sine bağlayabilirsin.ha bu arada kutu basın içini açıp transformatör sökmeyi unutma.hoparlörlerin ses açma kapama butonunuda koltugnun yanına koyarsan harika olur. enazından bi başkası arabana bindiğinde basım şişti kapat dediğinde orjinal set ile devam edersin:) benim bikaç günümü yemişti ama basardım. ayrıca olmaz diyerek kestirip atmayın arkadaslar bunları yapıyor olmak hem elbecerisini arttiriyor hemde insanı arabasına biradaha bağlıyor yanı benm için oyle:)ses kalitesi olarak da aracın içinde yogun insanın hosuna giden bi bass etkisi olusuyor fakat dışarıdan hiç arabada sistem varmıs gibi durmuyor haberin olsun. konu açılalı baya zaman olmus ama yinede yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)