PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vodafone Kampanyası HTC wildfire s Cep Tlf.Hk.

kolombo
21/08/2011, 00:53
Arkadaşlar vodafoneden 24 ay taahhütle htc wildfire s cep telefonu aldım. Teknik özelliklerinde
Konuşma süresi:

WCDMA için 350 dakikaya kadar
GSM için 430 dakikaya kadar
Bekleme süresi3:

WCDMA için 570 saat
GSM için 360 saat
yazmasına rağmen ben ilk 15 saat (kapalı birşekilde) şarjdan sonra tlf.açtım ve toplamda 10 dk bir görüşme yaptım ve normal incelemek için ARada bir ayarlarına filan baktım. foto çektim. ve telefonun şarjı 6,30 saatte tamamen bitti. Ben şaşırdım kaldım. Bu tarz telefonların şarjının az gittiğini biliyordum ama bu kadarda beklemiyordum.

Bu teknik özelliklerde yazan WCDMA VE GSM İÇİN YAZAN SAATLERİ 24 SAATE BÖLDÜĞÜMÜZDE ÖRN. 360/24 saat: 15 gün gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Yani bu tlf. hiç ellemesem 15 gün şarjımı gidecek anlamında. Bu konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirse çok sevinicem.

Scottie
21/08/2011, 00:58
telefonu ilk aldığında şarjı hemen biter çünkü ok kurcalamaktan... yeni model tel.lerde şarj olduktan sonra otomatik şarj işlemi durur... 15 saat falan şarj etmene gerek yok.... bende samsung galaksi s 2 var en fazla 3 gün gidiyor 24 saat açık tel... hele wi fi açık ise 1 gün de gidiyor... hiç konuşmaz ve kurcalamazsan bir hafta gider....

femoli
21/08/2011, 01:06
İ phone 3g surekli acik bir gun gidiyor .kurcalama 1.5 hadi 2 gun . Bu tarz akilli telefonlar ekranlari ve isletim sistemleri nedeni daha az sarjlari gidiyor .. İlknsarjda az gitmesi normal olabilir sonra rayina oturuyor .. Hayirli olsun ;)

Scottie
21/08/2011, 01:09
İ phone 3g surekli acik bir gun gidiyor .kurcalama 1.5 hadi 2 gun . Bu tarz akilli telefonlar ekranlari ve isletim sistemleri nedeni daha az sarjlari gidiyor .. İlknsarjda az gitmesi normal olabilir sonra rayina oturuyor .. Hayirli olsun ;)

şarj sana çok gidiyor mehmet.. sürekli telefondan bağlanıyorsun..

femoli
21/08/2011, 01:20
:) yok aksam telefon la baglaniyorum bu arada .. Evdeki neti iptal ettim vodafone nun 7.95 lik sinirsin cep net paketine uye oldum , telefonuda laptopa bagliyor canavar gibi istedigim yerde sinirsiz internet ne ugrasacam ttnet biri lerle :)

ZAK1980
21/08/2011, 01:22
Beyler yenı nesıl telefonların sarjının az gıtmesı oldukca doğal nedenı ıse telefonun acık kalması durumunda arka planda sızın fark edebılecegınız veya edemeyecegını dunya kadar seyın calsımasıdır

femoli
21/08/2011, 01:26
Htc lerde daha dogrusu android isletim sistemlerinde killer diye bir program var onu telefonuna kur cunku senin far etmedigin ve arka planda sarjini yiyen bir dunya programi ayni anda kapamada yardimci oluyor ..

Scottie
21/08/2011, 01:27
zeynel haklı telefonda pil kullanımı diye bir yer .. ona girip bakıyorum en az 10 program çalışıyor...

@ mehmet : bir ben beceremedim şu laptopu telefona bağlamayı..

kolombo
21/08/2011, 01:53
Htc lerde daha dogrusu android isletim sistemlerinde killer diye bir program var onu telefonuna kur cunku senin far etmedigin ve arka planda sarjini yiyen bir dunya programi ayni anda kapamada yardimci oluyor ..
Mehmet abi bu killer dediğin programı nasıl telefona kuruyoruz. Ve hangi siteden. yardımcı olabilirmisin..

EvoKoray
21/08/2011, 01:54
Android telefonların ayarları birbirine benzer önce görev yöneticisinden kaç program açık ona bakın açık varsa kapatın , ekran parlaklığını düşürün yüksekse

3G si açıksa onu 2G ye düşürün bende galaxy ace (android 2.2 froyo) aldım 3G si açıkmış 8 saat zor dayanıyordu olduğu yerde bitiyordu bataryası , ayarlar kısmı birbirine benziyor galiba ben yaptığım işlemi yazayım.. "ayarlar" dan "kablosuz ve ağ ayarları" sonra "mobil ağlar" ordan 2G olanı seçtim (sadece internet ve telefon görüşmeleri) 1 günden fazla gidiyor şimdi :)

kolombo
21/08/2011, 02:20
Android telefonların ayarları birbirine benzer önce görev yöneticisinden kaç program açık ona bakın açık varsa kapatın , ekran parlaklığını düşürün yüksekse

3G si açıksa onu 2G ye düşürün bende galaxy ace (android 2.2 froyo) aldım 3G si açıkmış 8 saat zor dayanıyordu olduğu yerde bitiyordu bataryası , ayarlar kısmı birbirine benziyor galiba ben yaptığım işlemi yazayım.. "ayarlar" dan "kablosuz ve ağ ayarları" sonra "mobil ağlar" ordan 2G olanı seçtim (sadece internet ve telefon görüşmeleri) 1 günden fazla gidiyor şimdi :)
Telefonum şimdi yanımda değil evde şarjdaydı. bu dediklerini uygulucam. Ayrıca bu bekleme süresi yazan olay nedir. niye 360 saat yazmışlar oraya..Bu nasıl hesap anlamadım.

ntcn 17
21/08/2011, 02:50
iphone 3g S SÜREKLİ wifi+mesaj+konuşma+oyun doğal olarak her akşam şarz :)

femoli
21/08/2011, 02:57
Mehmet abi bu killer dediğin programı nasıl telefona kuruyoruz. Ve hangi siteden. yardımcı olabilirmisin..

buradan inceleyebilirsin..

Uygulama İncelemeleri – Automatic Task Killer | Android Türkiye (https://www.androidturkiye.net/2010/05/07/uygulama-incelemeleri-automatic-task-killer/)

Automatic Task Killer | Android Türkiye (https://www.androidturkiye.net/tag/automatic-task-killer/)

zeynel haklı telefonda pil kullanımı diye bir yer .. ona girip bakıyorum en az 10 program çalışıyor...

@ mehmet : bir ben beceremedim şu laptopu telefona bağlamayı..

telefonun markamodel ve işletim sistemini yaz anlatayım ..

WiSTaRiA
21/08/2011, 03:27
Size bir tüyo vereyim şarjınızın uzun gitmesi için... İnternete girmiyeceğiniz zaman telinizden 3Gyi aktif dışı bırakın ozaman uzun şarj gider... Ben interneti kullanmadığımda iphone 4 ün içinden 3G yi kapatıyorum şarjım fazla gidiyor... nete gireceğim zaman açıyorum... Günde 2 kere şarja taktığım oluyor... Sürekli msn+face ve forumda olduğumdan şarj mafiş :D :D

bahadir77
21/08/2011, 06:10
:) yok aksam telefon la baglaniyorum bu arada .. Evdeki neti iptal ettim vodafone nun 7.95 lik sinirsin cep net paketine uye oldum , telefonuda laptopa bagliyor canavar gibi istedigim yerde sinirsiz internet ne ugrasacam ttnet biri lerle :)

o baglandıgınız cep net opsiyonu 100 mb a kadar 3G hızındadır. 100 mb dan sonra 2G ye duser hızı yaklasık 10 kat azalır. ayrıca cep netı eger telefonunuzdan bilgisayarınıza baglarsanız ücret yazma durumu olusabilir. adı ustunde paketın cep net.....

benden soylemesı.

bır vodafone calısanı olarak.

kolombo
21/08/2011, 07:33
o baglandıgınız cep net opsiyonu 100 mb a kadar 3G hızındadır. 100 mb dan sonra 2G ye duser hızı yaklasık 10 kat azalır. ayrıca cep netı eger telefonunuzdan bilgisayarınıza baglarsanız ücret yazma durumu olusabilir. adı ustunde paketın cep net.....

benden soylemesı.

bır vodafone calısanı olarak. Bahadır, bu tlf.teknik özelliklerinde yazan Bekleme Süresi 360 saate kadar (2G) 270 saate kadar (3G)
Konuşma Süresi 7 saat 10 dakika (2G) 5 saat 50 dakika (3G) 360 saat bekleme süresi nasıl oluyorda bu kadar çok olabiliyor. 360/24: 15 günmü gidiyor normalde bu telefon. Bana bunu açıklarmısınız.

cemal arslan
21/08/2011, 11:52
bu tarz telefonlar gerçekten çok güzel...iphone4 ve samsung galaxy s2 kullandım
ancak şarj süreleri beni deli etti..

iphone 1-2 gün giderken samsung 2-3 gün dayanıyordu

bt,wf,3g...bunların açık olması pili daha kısa sürede bitiriyor

ayrıca ekran parlaklığı , tuş sesi , titreşim , hareketli ekran koruyucular ve arka planda çalışan program gibi etkenler de pil süresini etkiliyor...

Scottie
21/08/2011, 12:18
telefonun markamodel ve işletim sistemini yaz anlatayım ..

android işlemcili samsung galaksi s 2 kullanıyorum

sonytech
21/08/2011, 13:37
Bahadır, bu tlf.teknik özelliklerinde yazan Bekleme Süresi 360 saate kadar (2G) 270 saate kadar (3G)
Konuşma Süresi 7 saat 10 dakika (2G) 5 saat 50 dakika (3G) 360 saat bekleme süresi nasıl oluyorda bu kadar çok olabiliyor. 360/24: 15 günmü gidiyor normalde bu telefon. Bana bunu açıklarmısınız.

Hocam dediğin gibi bu fabrika verileri telefonun tam şarjlı iken koydun masanın üstüne hiçbir çağrı falan gelmedi hiçbir uygulama çalıştırmadın 360 saat durur sonra kapanır.Konuşma süreside aynen aradın birini 430 dk görüşme yaptıktan sonra şarjın biter.

Tabii bu değerler gerçek hayatta biraz zor görülür.Çünkü bu veriler özel labaratuarlarda yapılan testlerle ölçülür.

alperyonar
21/08/2011, 15:49
Bende bu kampanyadan yararlanıp htc wildfire s almayı düşünüyorum ama bi vodafone çalışanından duydum sıkıntılı bir telefon dedi. kendini devamlı resetliyor aşırı derecede ısınıyor dedi bilmiyorum ne kadar doğru. Sizce 24 ay bağlamaya değermi??

femoli
21/08/2011, 16:05

benden soylemesı.

bır vodafone calısanı olarak.

yaklaşık 4yada 5 aydır kullanıyorum ve evde olduğum müddetce hep laptop a bağlarım şimdidye kadar 7,95 tl den fazla verdiğim görülmemiştir :)

hız olarakta bişi indirmediğim müddetce işyerimdeki 8 mps aratmıyor forumları resimleri face twiter harika hızı var. yani keşke cep net ilk başladıgında geçseymiştim ..

turkcell bu zman kadar çok sömürmüş beni 250 mb 15 tl ödüyordum ve sadece 10 gün gidiyordu .. kesinlikle herkese öneririm ..

eser ağ bağlantılarımdan çevirmeli ağ ve oradan samsung seçip tama de dierk bağlan . yada konuda anlatılan işlemleri gerçekleştir..

Galaxy si Usb modem olarak Pcye Bağlamak (https://www.googleandroid.gen.tr/Thread-galaxy-si-usb-modem-olarak-pcye-baglamak)

bahadir77
21/08/2011, 16:24
Bahadır, bu tlf.teknik özelliklerinde yazan Bekleme Süresi 360 saate kadar (2G) 270 saate kadar (3G)

bu fabrıka degerlı hep boyledır.cıhazın hıcbır ozellıgının kullanılmadıgı sadece ve sadece makıne acıkken alınan degerlerdır. tıpkı bızım araclarımızın yakıt degerlerı gıbı. hıc fabrıka verılerıne ulasabılen oldumu. o yuzden boyle ustun ozellıklı makınelerın sarjının sabahtan aksama kadar gıtmesı kadar dogal bısey yok. bız makıneyı kullandıkca arka tarafta bır suru program calısıyor.ondan oturu gun asırı sarj edıyorsanız yeterlıdır.

saygılar.

Fuzuli
21/08/2011, 16:25
AYnı telefon bende var..
Bir kaç deneme sonucu deneyimlerim;

1 gün sabahtan akşama sadece telefon görüşmesi yapıp kısa mesaj attım.. Ne gps ne oyun ne wifi ne 3g... Sonuç; 10 saatlik bir sürede pil sadece %2 düştü...

Başka bir gün %90 dolu batarya ile android markete girip gezindim wifi üzerinden sonuç 1.5 saatte harcanan %63 pil :)

Gps,wifi,3g inanılmaz pil harcıyor.. Hepsini kapatın standby da 1 haftadan fazla durur telefon..

bahadir77
21/08/2011, 16:29
AYnı telefon bende var..
Bir kaç deneme sonucu deneyimlerim;

1 gün sabahtan akşama sadece telefon görüşmesi yapıp kısa mesaj attım.. Ne gps ne oyun ne wifi ne 3g... Sonuç; 10 saatlik bir sürede pil sadece %2 düştü...

Başka bir gün %90 dolu batarya ile android markete girip gezindim wifi üzerinden sonuç 1.5 saatte harcanan %63 pil :)

Gps,wifi,3g inanılmaz pil harcıyor.. Hepsini kapatın standby da 1 haftadan fazla durur telefon..

saydıgınız opsiyonları kullanılmayacaksa bu telefonu almanın mantıgı yok dıye dusunuyorum.
bırakın sarjı cabuk bıtsın telefonun zaten 2-3 ayda bır yenı model cıkıyor. ınsanın bır yenısını alası gelıyor sureklı.
dusunun htc turkıyeye cep telefonu olarak gırelı 1-2 sene olmadan nerdeyse bırbırıne muadıl 20 ye yakın model telefon cıkardı.oyuzden kullanın efendım telefonların her ozellıgını..

yaklaşık 4yada 5 aydır kullanıyorum ve evde olduğum müddetce hep laptop a bağlarım şimdidye kadar 7,95 tl den fazla verdiğim görülmemiştir :)

hız olarakta bişi indirmediğim müddetce işyerimdeki 8 mps aratmıyor forumları resimleri face twiter harika hızı var. yani keşke cep net ilk başladıgında geçseymiştim ..

turkcell bu zman kadar çok sömürmüş beni 250 mb 15 tl ödüyordum ve sadece 10 gün gidiyordu .. kesinlikle herkese öneririm ..

kullanım esnasında aldıgınız hız sızı tatmın edıyorsa problem yok demektır.
fatura konusunda da benden soylemesı. surprız fatura ıle karsılasırsanız sasırmayın derım. (ınsallah da extra ucret gelmez.)

bu arada hat tarıfesı de ne kullanıyorsunuz merak ettım acıkcası.cunkı artık fıyatı yuksek olan ust tarıfelerde extra olarak ınternet opsıyonu verılmekte. belkıde bu yuzden hız konusunda sıkıntı yasamıyorsunuz.

femoli
21/08/2011, 17:18
ben interneti faturalı tarifemde kullanmıyorum faturalı tarifem cep avantaj 750 ama interneti ön ödemeli hattımdan kullanıyorum her ay belli bir günü 7,95 kesiliyor , yani işin süprizi yok ;)

24 saat msn açık face açık twiter açık hiç bir sorunum yok ..ilk defa operatörlerin yaptığı bir kampanyadan bu kadar mutluyum :) umarım kısa sürmez..

bahadir77
21/08/2011, 17:21
ben interneti faturalı tarifemde kullanmıyorum faturalı tarifem cep avantaj 750 ama interneti ön ödemeli hattımdan kullanıyorum her ay belli bir günü 7,95 kesiliyor , yani işin süprizi yok ;)

24 saat msn açık face açık twiter açık hiç bir sorunum yok ..ilk defa operatörlerin yaptığı bir kampanyadan bu kadar mutluyum :) umarım kısa sürmez..

iyi süper ozaman..
vodafone un yaptıgı ıyı seylerı duymak guzel oluyor...

Fuzuli
21/08/2011, 22:38
kullanım esnasında aldıgınız hız sızı tatmın edıyorsa problem yok demektır.
fatura konusunda da benden soylemesı. surprız fatura ıle karsılasırsanız sasırmayın derım. (ınsallah da extra ucret gelmez.)

bu arada hat tarıfesı de ne kullanıyorsunuz merak ettım acıkcası.cunkı artık fıyatı yuksek olan ust tarıfelerde extra olarak ınternet opsıyonu verılmekte. belkıde bu yuzden hız konusunda sıkıntı yasamıyorsunuz.

Kullanıyorum zaten :)
Ben sadece pil harcaması konusunda yaptığım denemeyi yazdım..
Zaten bu saatten sonra elimde telefon tiineyçler gibi dolaşıyorum.. En çok da eşim gülüyor bu duruma :)

kolombo
23/08/2011, 12:14
Arkadaşlar wifi. bluetooth..internet..3g...artık her ne varsa kapattım ve şarj 24 saat olmasına rağmen % 30 azaldı. Kullanacağım zaman açıcam artık kapattıklarımı... ilk gün inanın 6.30 saatte bitmişti şarj. Moralim azda olsa yerine geldi. :)

Misafir047
23/08/2011, 12:24
Arkadaşlar vodafoneden 24 ay taahhütle htc wildfire s cep telefonu aldım. Teknik özelliklerinde
Konuşma süresi:

WCDMA için 350 dakikaya kadar
GSM için 430 dakikaya kadar
Bekleme süresi3:

WCDMA için 570 saat
GSM için 360 saat
yazmasına rağmen ben ilk 15 saat (kapalı birşekilde) şarjdan sonra tlf.açtım ve toplamda 10 dk bir görüşme yaptım ve normal incelemek için ARada bir ayarlarına filan baktım. foto çektim. ve telefonun şarjı 6,30 saatte tamamen bitti. Ben şaşırdım kaldım. Bu tarz telefonların şarjının az gittiğini biliyordum ama bu kadarda beklemiyordum.

Bu teknik özelliklerde yazan WCDMA VE GSM İÇİN YAZAN SAATLERİ 24 SAATE BÖLDÜĞÜMÜZDE ÖRN. 360/24 saat: 15 gün gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Yani bu tlf. hiç ellemesem 15 gün şarjımı gidecek anlamında. Bu konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirse çok sevinicem.

bende vodafone kampanyasından yararlanmayı düşünüyorum memnunmusun

kolombo
23/08/2011, 12:32
bende vodafone kampanyasından yararlanmayı düşünüyorum memnunmusun
Arkadaşım ilk gün 6,30 saatte bitince çok şaşırdım.. daha sonra forumdan arkadaşların tavsiyeleriyle.. bazı uygulamaları kapatınca .. şu an itibaren 25 saattir açık tlf.. % 30 azalmış durumda.. Artık kullanacağım zaman açıcam o kapattığım uygulamaları.. Bence eksisi..sesi az çıkıyor.. dokunmatik olduğundan çok hassas..parmağın başka bir yere dokununca hemen bulunduğun yerden çıkabiliyorsun. o sinir ediyor biraz.ama alışmaya bağlı...Genel anlamda güzel bir tlf...şimdilik tavsiye edebilirim. Ama şimdilik..ilerde ne olur bilinmez. :)