Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto 1.3 Multijet simota filtre+mazot filtresi
Simota kutu içi hava filtresi sadece 6.000 km. kullanılmıştır ve bir kez temizlenmiştir kutusu dahi durmaktadır Aracımı sattığımdan satıyorum. Fiyatı 65 TL. Ayrıca oto ünlüden alınmış orjinal mazot filtresinide satıyorum fiyatı 45 TL. Tel. 0533 474 42 88 iyi günler dilerim.
gemlikli_55
20/08/2011, 18:34
mazot filitresi 90 lıiçin midir 1.3 multıjet 90 lık için midir
evet arkadaşım 90 Hp lik için
gemlikli_55
20/08/2011, 23:16
filitrenın özelliği nedir bilmediğim için soruyorum
StrawBeeRy
21/08/2011, 20:57
90lıklar ile 75 liklerin hortum girişleri ve çıkışları farklıdır.
hayırlı satışlar
gemlikli_55
21/08/2011, 23:28
aynen
Sağol mert teşekkürler. Arkadaşlar mazot fitresi satıldı. Hava filtresi pırıl pırıl sadece 6.000 km. kullanıldı.
hayırlı satışlar,ilan güncel mi temizleme kiti var mı o da satlık mı????
Adnan arkadaşım kusura bakma epeydir foruma girememiştim cevabım geç oldu kusura bakma ilan günceldir temizleme kiti yoktur. fiyata gelince elimden çıksın diye son 65 TL. dir kargo size ait olmak üzere filtre gerçekten denildiği gibi tertemizdir. sadece 6.000 Km kullanılmıştır yenisine 120-140 TL vermeye gerek yoktur. iyi günler.
Arkadaşlar simota kutu içi filtremi son 60 TL. ye vereceğim. İhtiyacı olan kaçırmasın fiyat çok uygundur. Aracımı sattığım için satılıktır pırıl pırıl orjinal kutusunda durmaktadır.
Arkadaşlar ilan günceldir
Adnan arkadaşım kusura bakma epeydir foruma girememiştim cevabım geç oldu kusura bakma ilan günceldir temizleme kiti yoktur. fiyata gelince elimden çıksın diye son 65 TL. dir kargo size ait olmak üzere filtre gerçekten denildiği gibi tertemizdir. sadece 6.000 Km kullanılmıştır yenisine 120-140 TL vermeye gerek yoktur. iyi günler.
tşk...bende aldım başka bir arkadaştan oda 5000km civarı kullanmış,hayırlı satışlar
sağol Adnan arkadaşım iyi yapmışsın çok faydalı bir ürün iyi günlerde kullan. İnsan malı olunca çokda faydalı iyi diyemiyor senin adına sevindim iyi karar vermişsin.
İlan günceldir. Özellikle Ankaradaki arkadaşların görmesinde fayda var. Pırıl pırıl filtre yarı fiyatından daha düşüktür. Teşekkürler.
Arkadaşlar ilanımı pazar akşamı kaldıracağım ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum.
Bilmediğimden soruyorum, bu hava fltresinin özelliği nedir ? servisin taktığı normal hava filtresinden ne farkı var ?
Kullanırken yakıt tüketimindeki belirgin yakıt azalmasının rakamları nedir ?
sebasti arkadadaşım normal hava filtresinden farkı sadece motorun daha rahat hava almasını sağlaması buda aracın gaza basıldığında daha sorunsuz tepki vermesine sağlıyor ayrıca enaz 100.000 km. hava filtresine ekbir ücret ödemiyorsun. Yakıt tüketiminde çok ciddi bir tasarruf sağladığını düşünmüyorum ancak çok küçük bir yüzdedir oda % 5 i bence geçmez. Ancak aracınızı kullanırken daha keyifli ve rahat olduğunu göreceksiniz.
Ankaradaki arkadaşlar aracımı sattığım için 50 tl ye vereceğim inanın pırıl pırıl gelin görün
75 lige uyarsa ben talibim hocam ôm attin
Mustafa arkadaşım özel mesaj yazmayı beceremedim tel. 05334744288 arayabilirsin yada tel bildirirsen ben ararım
skystar37
18/04/2012, 01:01
Filtre tarafımdan alınmıştır ve kullanılmaya başlandı. Motor sesi çok tatlı oldu araç içindeki ses daha tok geliyor ve aracın gaza tepkisi biraz daha iyi gibi geldi bana. Sorunsuz ve hızlı alışveriş için Erdem beye teşekkürler.
Bende size teşekkür ederim iyi günlerde kullanmanızı dilerim ramazan bey.