PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorine Yeni ZAM!!!

samoslu
18/08/2011, 18:29
Evet arkadaşlar. Geçen hafta forumumuzda motorin fiyatı düştüğüne dair bir konu açılmıştı ve orada ben dahil bir çok arkadaş bir-iki hafta içinde kesin yükselir gibi yorumlarda bulunmuştuk. Nitekim öyle de oldu. Gece 00.00 dan itibaren geçerli olacak tarifeye göre motorine 7 kuruş zam gelecek.

Yakınlarda bir yerlere gidecek veya depoları doldurmak isteyenlere duyrulur. Hemen gidip doldurun.

Ziyaretçi049
18/08/2011, 18:31
Alıştık artık :/

asil
18/08/2011, 18:38
allah kabul etsin bu ne ya sabah gözümüzü açmaya korkuyoz artık

takres
18/08/2011, 18:52
dün kalkan jetlerin benzin parası için sanırım...
operasyona sevinirken arada dayadılar zammı...

seawarrior
18/08/2011, 21:11
bune ya bi indiriyolar bi çıkarıyolar?

krm1983
18/08/2011, 21:11
Az zam gelmiş daha da gelsin.

yklklc
18/08/2011, 21:12
Benzin 4 lira olacak diye millet neler diyordu aldı başını gitti ses yok :D Bizim milletimiz herşeye çok çabuk alışıyor buna da alışırız :) Şimdi motorinde sıra 4lira oluyor.

xnode
18/08/2011, 21:46
Toplu olarak bir eylem organizasyonu yapmak lazım. Türkiye'de herkes 1 gün kontak kapatırsa akaryakıt fiyatları minimum %10 indirilir.

Ziyaretçi034
18/08/2011, 21:50
Toplu olarak bir eylem organizasyonu yapmak lazım. Türkiye'de herkes 1 gün kontak kapatırsa akaryakıt fiyatları minimum %10 indirilir.

boş hayal bence, akaryakıt alanların %75'i şirkete masraf gösterip vergiden düşüyordur. devlet vergi alamayınca benzine bindirir, vergi kaçıran işletmeler akaryakıtı vergiden düşer, bu böyle devam eder. olan arada bireysel kullanıcılara olur

ZAK1980
19/08/2011, 00:33
Tayyıbınde cokta tınındaydı mıllet eylem yapmıs asıl eylemı sandıkta yapacaktı bu mıllet aldılar oyları arta arta sımdıde arta arta zam yapıyorlar bu mılletten bısey cıkmaz eylem meylem bos ısler kafa yormaya gerek yok.Gereksız herseye arac kullanmayıp kendı tasarrufumuzu yapsak yeterlı olur bence

StrawBeeRy
19/08/2011, 00:37
Tayyibine oy verirken düşünücektin herşeye kafan çalışıyorda bunamı çalışmıyor :@ sana çok uyuz oluyorum sakın bir daha birşey yazma az önce mesajlarını okudum şuan saygımdan dolayı kendimi zor tutuyorum :@

ErdmG
19/08/2011, 00:42
neye zam gelmiyo ki anasını satayım

jreet
19/08/2011, 00:43
ampül kafalı insanlar oldukca biz daha cok çekeriz bunalrdan

izoci
19/08/2011, 00:48
sen akpye oyu ver 1 önceki konuda onu savun gel bide zamlardan dert yan :@

byspayn
19/08/2011, 00:54
ben var ya hükümeti de bu zihniyetide... akpye oy verenler otursunlar yerinde. başbakana alkış tutarken düşüncektiniz.. başbakanım derken!

ZAK1980
19/08/2011, 00:55
Tayyibine oy verirken düşünücektin herşeye kafan çalışıyorda bunamı çalışmıyor :@ sana çok uyuz oluyorum sakın bir daha birşey yazma az önce mesajlarını okudum şuan saygımdan dolayı kendimi zor tutuyorum :@
Kımse sızlanmasın herkes hak ettıgını alıyor ıstersenız 1 ay kontak kapatın deyın durun bu mıllet kapatmaz ınsanlar TUPRAS ın satısına her gosrusten karsıydı bır cok ınsan ve ya solcu oldular,ya komınıst oldular yada akılsız oldular ama kım olduklarından cok dogru soyledıklerı onemlıydı yattınız kalktınız bunlardan ıyımı bılıyorsunuz dedınız,yattınız kalktınız Tayyıp yaparsa dogrudur dedınız ama sunu dedınızmı kardesım ulkemde % 100 kar eden ve petrol urunlerını satan TUPRAS gavura satılırsa bu gavur ıstedıgı gıbı fıyatı arttırır dedınızmı hayır veya dedelerımızın kan ıle yunandan aldıgı vatan malını nıye satıyorsun yabancıya dedınızmı demedınız ama tek dedıgınız su oldu Tayyıp ne yaparsa en guzelını yapar dedınız durdunuz vatan malının cogu satıldı bızım malımızdı dedemın sehıt oldugu topragın malıydı sattılar sattıkları gıbı gıttınız kat kat oy verdınız demedınızkı lan nıye satıyorsun benım malımı yabancıya ,kurdıstan kuruldu seyyar mahkeme gıttı terorıstın ayagına ,pısmanmısın yok salın denıldı ,hergun sehıt verıyoruz adam cıkmıs halen ramazan mubarek ay operasyon yapmayız dedı halen alkıs alkıs cok yasa cok yasa oturup sıkayet edecegınıze oturup ders verınız sızı yonetenlere her kım olursa yanlısa yanlıs deyınız sızın dusuncenızden dıye yanlısa alkıs tutmayınız onlar ıkı gun sonra kacar gıder yabancı devlete paralarıda cok nede olsa herkes kabul eder ya sızı kabül ederlermı ???

aslanerh
19/08/2011, 01:02
eylem yapalım, akaryakıt fiyatlarını protesto edelim. bence de şu ana kadar ifade ettiği tek mantıklı söz oldu. ama akaryakıt fiyatlarını kime karşı protesto edeceğiz? soyguncu petrol şirketlerine karşı mı? yoksa vergi ile soyanlara karşı mı? vergi ile soyanları da protesto edersek sen kızmayacak mısın? siyaset yapmayın demeyecek misin? sonuç olarak öyle birşey yapsak -ki bence kurumsal bir organizasyonla yapılmalıdır- ilk başta sen KATILMAZSIN!

böyle 10 kişi protesto için trafiğe çıksak birkaç ay önceki olay gibi polis hemen alır plakayı!

xnode
19/08/2011, 01:07

Sen benim kime oy verdiğimi nereden biliyorsun ki müneccim misin ?
Uyuz oluyorsan doktora görün uyuz tedavisine başla. Ayrıca tabii ki Seve Seve saygılı olacaksın. Aferim.

aslanerh
19/08/2011, 01:07
1 ay kontak kapatsa insanlar işine, okuluna balonla mı gidecekler; sonuçta yine otobüs, minibüs, servis kullanmak zorunda kalacaklar. tek fark ne olacak; affınıza sığınarak; daha hayvani bir biçimde toplu taşımacılık -artık daha hayvanisi nasıl olursa-. trafik var diye işe araçla gitmeyen insanlar da bu sefer yol daha boş diye araçla çıkmak isteyecek; sonuç; aynı

Kımse sızlanmasın herkes hak ettıgını alıyor ıstersenız 1 ay kontak kapatın deyın durun bu mıllet kapatmaz ınsanlar TUPRAS ın satısına her gosrusten karsıydı bır cok ınsan ve ya solcu oldular,ya komınıst oldular yada akılsız oldular ama kım olduklarından cok dogru soyledıklerı onemlıydı yattınız kalktınız bunlardan ıyımı bılıyorsunuz dedınız,yattınız kalktınız Tayyıp yaparsa dogrudur dedınız ama sunu dedınızmı kardesım ulkemde % 100 kar eden ve petrol urunlerını satan TUPRAS gavura satılırsa bu gavur ıstedıgı gıbı fıyatı arttırır dedınızmı hayır veya dedelerımızın kan ıle yunandan aldıgı vatan malını nıye satıyorsun yabancıya dedınızmı demedınız ama tek dedıgınız su oldu Tayyıp ne yaparsa en guzelını yapar dedınız durdunuz vatan malının cogu satıldı bızım malımızdı dedemın sehıt oldugu topragın malıydı sattılar sattıkları gıbı gıttınız kat kat oy verdınız demedınızkı lan nıye satıyorsun benım malımı yabancıya ,kurdıstan kuruldu seyyar mahkeme gıttı terorıstın ayagına ,pısmanmısın yok salın denıldı ,hergun sehıt verıyoruz adam cıkmıs halen ramazan mubarek ay operasyon yapmayız dedı halen alkıs alkıs cok yasa cok yasa oturup sıkayet edecegınıze oturup ders verınız sızı yonetenlere her kım olursa yanlısa yanlıs deyınız sızın dusuncenızden dıye yanlısa alkıs tutmayınız onlar ıkı gun sonra kacar gıder yabancı devlete paralarıda cok nede olsa herkes kabul eder ya sızı kabül ederlermı ???

StrawBeeRy
19/08/2011, 01:09
Kımse sızlanmasın herkes hak ettıgını alıyor ıstersenız 1 ay kontak kapatın deyın durun bu mıllet kapatmaz ınsanlar TUPRAS ın satısına her gosrusten karsıydı bır cok ınsan ve ya solcu oldular,ya komınıst oldular yada akılsız oldular ama kım olduklarından cok dogru soyledıklerı onemlıydı yattınız kalktınız bunlardan ıyımı bılıyorsunuz dedınız,yattınız kalktınız Tayyıp yaparsa dogrudur dedınız ama sunu dedınızmı kardesım ulkemde % 100 kar eden ve petrol urunlerını satan TUPRAS gavura satılırsa bu gavur ıstedıgı gıbı fıyatı arttırır dedınızmı hayır veya dedelerımızın kan ıle yunandan aldıgı vatan malını nıye satıyorsun yabancıya dedınızmı demedınız ama tek dedıgınız su oldu Tayyıp ne yaparsa en guzelını yapar dedınız durdunuz vatan malının cogu satıldı bızım malımızdı dedemın sehıt oldugu topragın malıydı sattılar sattıkları gıbı gıttınız kat kat oy verdınız demedınızkı lan nıye satıyorsun benım malımı yabancıya ,kurdıstan kuruldu iseyyar mahkeme gıttı terorıstın ayagına ,pısmanmısın yok salın denıldı ,hergun sehıt verıyoruz adam cıkmıs halen ramazan mubarek ay operasyon yapmayız dedı halen alkıs alkıs cok yasa cok yasa oturup sıkayet edecegınıze oturup ders verınız sızı yonetenlere her kım olursa yanlısa yanlıs deyınız sızın dusuncenızden dıye yanlısa alkıs tutmayınız onlar ıkı gun sonra kacar gıder yabancı devlete paralarıda cok nede olsa herkes kabul eder ya sızı kabül ederlermı ???

kabullenmezler anca biz burda konuştuğumuzla onların seviyesine indiğimizle kalırız başka birşey olmaz.ne oldu %50 lik kısım alayı gitti destekledi son 3 günde gelen şehit haberlerinden sonra herkes ayaklandı bir şeye karar vermeden önce illa burnumuzun sürtülmesimi gerekiyor.ne oldu benzine mazota zam geliyor geldikçe eylemler protestolar yapılıyor hani geçen bu adamı sen seçmedinmi? niye örgütlenip karşı çıkıyorsun hani düne kadar o adamın yanındaydın al işte örneği burda az önceki kilitlenen konuda yukarıdaki kişi ne diyordu bu konuya ne yazmış bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.Allahtan geri kalan %50 lik kısımdayım en azından içim rahat vicdanım rahat ama böyle haberleri gördükçe okudukça o %50 lik kısma ağzıma geleni sayıyorum verirken düşünücektiniz artık iş işten geçti size müstahak olsun Allah daha beter etsin diyeceğim ama kurunun yanında yaşta yanıyor :@ :@ :@ :@ (Zeynel abi bu yazdıklarım sana değil)

aslanerh
19/08/2011, 01:11
Ben bir tahminde bulunayım, AKP'li görünümlü BDP'li.

Tanıdığım bir sürü yakın AKP'li arkadaşım var ama hiçbirinin seviyesi bu kadar düşük değil en azından kendi görüşlerini biraz savunsalar da haksız oldukları şeyleri itiraf edebiliyorlar

senin "insan yerine koymuyorum" dediğin arkadaş güzel yorumu ile benim başımın tacıdır.

Sen benim kime oy verdiğimi nereden biliyorsun ? . Ben sana sinir bile olmuyorum, çünkü insan yerine koymuyorum....

xnode
19/08/2011, 01:13
Ben bir tahminde bulunayım, AKP'li görünümlü BDP'li.

Tanıdığım bir sürü yakın AKP'li arkadaşım var ama hiçbirinin seviyesi bu kadar düşük değil en azından kendi görüşlerini biraz savunsalar da haksız oldukları şeyleri itiraf edebiliyorlar

senin adam yerine koymadığın arkadaş benim başımın tacıdır.

Dağdaki mağara adamı yaşayan deniz kenarında yaşayana göre tabii ki seviyesinin yukarıda olduğunu zanneder. Medenileşeceksiniz, öyle veya böyle..

Tencere yuvarlanır kapağını bulur derler. Hiç şaşırmadım :D :D

izoci
19/08/2011, 01:16
Sen benim kime oy verdiğimi nereden biliyorsun ki müneccim misin ?
Uyuz oluyorsan doktora görün uyuz tedavisine başla. Ayrıca tabii ki Seve Seve saygılı olacaksın. Aferim.
1 konu önce yazdığını hatırlamadığından belli ne olduğun :@

ZAK1980
19/08/2011, 01:18
1 ay kontak kapatsa insanlar işine, okuluna balonla mı gidecekler; sonuçta yine otobüs, minibüs, servis kullanmak zorunda kalacaklar. tek fark ne olacak; affınıza sığınarak; daha hayvani bir biçimde toplu taşımacılık -artık daha hayvanisi nasıl olursa-. trafik var diye işe araçla gitmeyen insanlar da bu sefer yol daha boş diye araçla çıkmak isteyecek; sonuç; aynı
Erhan bey bu zıhnıyetle bu dusunce ıle nesen yol alırsın ne ben fransada her aılenın ortalama 2 otomobılı vardır ınsanlar genelde toplu tasım aracını kullanır kendılerıne aıt araclarıda hafta sonlarında tatıle,pıknıge gezıye cıkmak ıcın kullanır bunun altında yatan bır nedende az arac kullanarak cevreye salınan gaz mıktarının dusurulerek cevreyı korumaktır.
Benım ulkemdekı gıbı 100 m dekı camıye,bakkala,gazetecıye araclarını kullanarak gıtmezler veya en azından tek kısı olarak gıdılmez yollarda dıkkatlı bakarsanız neredeyse 1 kısı var otomobıllerde acaba neden.
işine gucune balonla gıtmeyecekler ama en azından toplumsal bır tepkı olusturacaklar araclarını kullanmayarak benım ulkemde herhafta zam gelır akaryakıta mıllet koyun gıbı halen hukumetle alakası yok der,batıda zam gelır ınsanlar otoyollarda eylem yapar,araclarını kullanmaz toplu tasıma yonelır ya o zam gerı cekılır yada bırsonrakı zam bır sonrakı hafta 7-8-9 kurus gıbı kazık bır rakamla yapılmaz.Eskıden hagtada 1-2 kurus zam gelırdı sımdı 7 kurus ve ustund ezam gelıyor acaba neden kı.......

xnode
19/08/2011, 01:21
Ben söyleyeceğim söyledim, böyle oturur kalırsın işte :)
Hadi geçmiş olsun :D

xnode
19/08/2011, 01:22
Özür dileriz xnode adlı arkadaş. sen deniz seviyesinde matriks izleyerek olayı zaten aşmışsın, senin seviyene nasıl ulaşalım biz

İzmir in neresinden? deniz kenarında senin gibiler gezemiyor, seviyesi yetmiyor diycem ama yine kızarsın

neyse yine kitliycez bu konuyu da sonunda! bu xnode bilerek yapıyor sanki kapanmasını istediği konularda insanları tahrik ederek amacına ulaşıyor sana cevap yok bu konuda bundan sonra

Özrünü kabul ediyorum. Bir daha dikkat et üslubuna. İnsan gibi konuşursan insan gibi cevap alırsın..

StrawBeeRy
19/08/2011, 01:29
İnsan tanımı sana kaldıysa vay bu insanlığın haline :D :D :D

aynen bana kaldı varmı itirazın?

ZAK1980
19/08/2011, 01:34
Mert bazı ınsanlar vardır koyun akıllıdırlar bunların onunde coban olur ona gore gıderler coban dagın tepesınden atar kendını koyun surusude atar kendısınıde bu ınsanlara bırseylerı anlatmak sadece zaman ve senın nefes kaybından baska bırsey degıldır.
Örnek vereyım sana.
1-Bır arkadas ODTU IKTISATTA okuyor bu kız kendısı ıle ulkenın dıs borcunun (1928-2001) de 5 tl oldugunu (2002-2011) ıse 5tl oldugunu ve 73 yılda yapılan dıs borsun 9 yılda yapılması konustum bunlar bukadar ıyıde nasıl oluyor dedım en sonunda abı sen haklısın bunlar gercek ozaman nıye oy verdın dedım bızım goruslerımız farklı dedı
2.Bır arkadas yıne tayyıbın acılımından 4 gun once aynı sozlerı soyleyen baska partı baskanına duz gıderken 4 gun sonra tayyıbın acılımını destekledı agzım acık kaldı sadece kendısıne sunu soyledım 380 derece donmek boyle bır sey olsa gerek
Bazı ınsanlar sıyası bır partıye gonul verır benımser ama eger bu sıyası partının yanlıs yaptıgını gore gore halen desteklerse bu ınsan sadece KOYUNDUR .
Bızım mahallede kopekler var 6 adet 6 aydır beledıyeye emaıl ıle sıkayette bulunuyorum en son maılımi beledıye baskanı okumus ve calısma baslattık temmuz ayının 6 sında dıye cevep vermıs 19 agustostayız halen elle tutulur bır sey yok bende beledıye baskanına bundan sonrakı secımde alırsınız benden oyu bekleyın yazdım bu ınsanla sıyası dusuncelerımız aynı ama benı madur edıyorsa ve ben bunu bıle bıle halen sadece dusunce ıcın oy verıyorsam KOYUNUMDUR yada akıl saglımda sıkıntı vardır bazı recepcıler aynen koyun gıbıdırler onlara ne anlatsan ne soylesen bostur.Bu arada bazı recepcılerde akıl sahıbıdırler yanlısı elestırırler bunlarada saygım sonsuz lafım bunlara degıl

xnode
19/08/2011, 01:37
Söylediğin şeyler CHP'liler ve MHP'liler için de geçerli Zeynel Abidin.

ibrahim06
19/08/2011, 01:38
Dostlar sakin olun. Vallahi üzüyorsunuz. Son günlerdeki ülke gündemi hepimizi geriyor. Olan oluyor. Zam da oluyor. her bişey oluyor. Yapmayın böyle

xnode
19/08/2011, 01:48
Korktum birader, özür dilerim. Sen haklısın...

StrawBeeRy
19/08/2011, 01:49
Korktum birader, özür dilerim. Sen haklısın...
eyw

ZAK1980
19/08/2011, 01:50
Söylediğin şeyler CHP'liler ve MHP'liler için de geçerli Zeynel Abidin.
Aynen Chp lı ve Mhp lıler ıcın de gecerlı ama akp lılerin eline kımse su dokemıyor bu konuda Cem

vek66
19/08/2011, 01:57
zam haberini iftar saatinde sizler aracılığıyla öğrendim ve saat 10 gibi yakıt alıp depomu fulledim. malum yarın uzun yola gıdeceğim:)

ZAK1980
19/08/2011, 02:02
zam haberini iftar saatinde sizler aracılığıyla öğrendim ve saat 10 gibi yakıt alıp depomu fulledim. malum yarın uzun yola gıdeceğim:)
Velı bız bırbırımızı yıyoruz burada en akıllı davranıs senden geldı en karlıda sen cıktın sana kocaman bır alkıs

E_N_D_E_R_
19/08/2011, 02:07
Hükümet zam yapar bizde millet olarak biraz dert yanarız...hep böyleydi değişen bişi yok....hep de böyle kalmamalı....

ZAK1980
19/08/2011, 02:08
Bu arada fullden mesaj gelıyor zam var dıye bende ondan haber alıyorum adamlardan aylardır benzın almıyorum cebe sms cekıyorlar sıze ozel % 3 ındırımımız daha var dıye

İbrahım abi bır sen etkılenmıyorsun bızım kadar zamdan galıba sınırı gec doldur gel :)
yada kacak doldur gel :)

ibrahim06
19/08/2011, 02:10
bu gidişle beni kaçak benzine başlatacaklar.

GP COSKUN
19/08/2011, 02:11

orda olupta başlamaman hata
nimetlerden yararlan abi :weight1:

StrawBeeRy
19/08/2011, 02:13
abi sen ordan doldur getir burada satıcak adam çok :D

ZAK1980
19/08/2011, 02:16
İbrahim abı en yakın ıstasyon hangı ulkede ve kac tl lıtresı

ben zaten yakında hızlı oflekıdekı gıbı akaryakıt tırlarının ne zaman calınıp haberlere konu olacagını beklıyorum

ibrahim06
19/08/2011, 02:21
orda olupta başlamaman hata
nimetlerden yararlan abi :weight1:

Depo zaten ışığı yaktı yakacak. muhtemelen önümüzdeki günlerde burdakilerin deyimiyle bir çanta (20 litre) alırım. Haftaya kısmetse bayrama ankaraya geleceğim ve arabayı artık orda bırakacağım. aslında şimdiye kadar almadığım hata.

ZAK1980
19/08/2011, 02:23
Depo zaten ışığı yaktı yakacak. muhtemelen önümüzdeki günlerde burdakilerin deyimiyle bir çanta (20 litre) alırım. Haftaya kısmetse bayrama ankaraya geleceğim ve arabayı artık orda bırakacağım. aslında şimdiye kadar almadığım hata.
abı sen sımdı 9 gunluk baylam tatılınde Ankarada olmayı ip cekmeyı bırak halatla cekıyorsundur vallahı

ibrahim06
19/08/2011, 02:23
İbrahim abı en yakın ıstasyon hangı ulkede ve kac tl lıtresı

En yakını Türkiyede 200 metre ilerde evime. En uzağı 20 km ilerde İranda :)
200 metre ilerdekinde benzin 3.5 TL, mazot 3 TL. İranı bilmiyorum

ZAK1980
19/08/2011, 02:25
En yakını Türkiyede 200 metre ilerde evime. En uzağı 20 km ilerde İranda :)
200 metre ilerdekinde benzin 3.5 TL, mazot 3 TL. İranı bilmiyorum
oyyy abım iranı merak ettık zaten

ibrahim06
19/08/2011, 02:27
abı sen sımdı 9 gunluk baylam tatılınde Ankarada olmayı ip cekmeyı bırak halatla cekıyorsundur vallahı

Aynen. tek Ankarada olayım da benzinlikten benzin alayım yav. Sıkıntıdan çatladım. Tek eğlencem internet ve filmciden aldığım saçma sapan filmleri izlemek:) Ramazan da cabası. oruçlu oruçlu nereyi gezeceksin? Ramazan olmasa arada bir Iğdıra kaçıyorduk. Şimdi o da yok. neyse sabır..

oyyy abım iranı merak ettık zaten

buralı olmayıp iran benzini kullananlar, bu benzinin bizimkinden kaliteli olduğunu söylüyorlar. bakalım bari ankaraya gelmeden bir depo alayım.

ZAK1980
19/08/2011, 02:30
Aynen. tek Ankarada olayım da benzinlikten benzin alayım yav. Sıkıntıdan çatladım. Tek eğlencem internet ve filmciden aldığım saçma sapan filmleri izlemek:) Ramazan da cabası. oruçlu oruçlu nereyi gezeceksin? Ramazan olmasa arada bir Iğdıra kaçıyorduk. Şimdi o da yok. neyse sabır..
Fılımcıden fılımmı almak abı cok garıpsedım sımdı ben netten ındırıyorum habıre sınema yuzude gormuyorum artık gecen gun sınemaya gıttık arkadasla bende aynen su ızlendı ,izlendi,izlendi,indi ama ızlemedım ben bunlara gırmem :) ızledıklerımı ve ındırdıgıme paramı verecem bırde sımdı dıyorum

buralı olmayıp iran benzini kullananlar, bu benzinin bizimkinden kaliteli olduğunu söylüyorlar. bakalım bari ankaraya gelmeden bir depo alayım.
abı sehırler arası yolcukta sakat degılmı dahı sıkıntı cıkarsa yolda bırde bunun cılesını cekme derım sen bence yavas yavas al bayrama kadar bır ba nasılmıs dıye

ibrahim06
19/08/2011, 02:33
Fılımcıden fılımmı almak abı cok garıpsedım sımdı ben netten ındırıyorum habıre sınema yuzude gormuyorum artık gecen gun sınemaya gıttık arkadasla bende aynen su ızlendı ,izlendi,izlendi,indi ama ızlemedım ben bunlara gırmem :) ızledıklerımı ve ındırdıgıme paramı verecem bırde sımdı dıyorum

ilk başta bana da garip geldi ama naparsın internetim burda sınırsız değil. Aveanın 4gblik jetiyle bağlanıyorum.
en son 7-8 yıl önce filmciden film alırdım maltepe pazarından. şimdi ankarada filmciden film alsam bana gülerler ama bura böyle.

ZAK1980
19/08/2011, 02:35
ilk başta bana da garip geldi ama naparsın internetim burda sınırsız değil. Aveanın 4gblik jetiyle bağlanıyorum.
en son 7-8 yıl önce filmciden film alırdım maltepe pazarından. şimdi ankarada filmciden film alsam bana gülerler ama bura böyle.
avea jet oalyını hıc dusunemedım abı ttnet falan geldı aklıma

ibrahim06
19/08/2011, 02:36
abı sehırler arası yolcukta sakat degılmı dahı sıkıntı cıkarsa yolda bırde bunun cılesını cekme derım sen bence yavas yavas al bayrama kadar bır ba nasılmıs dıye

Yok yav burda kartaş plakalığı taşıyan ankara plakalı puntocu bir doktor arkadaş var. 6 aydır burda. geldim geleli kullanıyorum diyor. çok methediyor. sanki 100 oktan bu benzin diyor. irana bildiğim kadarıyla benzini total satıyor.

avea jet oalyını hıc dusunemedım abı ttnet falan geldı aklıma

mümkün olduğunca ttnet kullanmamaya çalışıyorum. İnsanı keriz yerine koyuyorlar. ankaradaki hattımı iptal ettirdiğimde benden kullanmadığım bir ayın parasını aldılar. vaktim olmadığı için uğraşamadım. döndüğümde tüketici mahkemesiyle çatır çatır alacağım.

aykut_1914
19/08/2011, 02:58
nolmuş la bu forumda böle..
geçen kendi kendime dedim dizel araba aldık mazot ta indirim oldu ne şanslıyım falan,daha deopaya elimizi sürüp fulliyemeden geri geldi ya fiyat :(

tayfux
19/08/2011, 03:34
vallahi bende şok oldum okuyunca hatta silinenlerde var neyse diyelim geçelim huzurumuzu bozmayalım arkadaşlar sakinlikle sükunetle cevaplayalım şuanda ülkemizin içide bulunduğu durum malum lütfen sakin kafa ile konuşalım provakatörlere gelmeyelim..sevgiler saygılar..

Ziyaretçi034
19/08/2011, 03:52
yarım depo vardı, üzerini tamamlayayımda en azından 2 sabah kahvaltı param çıksın dedim :) 3.66'dan aldım opetten, şimdi baktım 3.73 olmuş

ecosi26
19/08/2011, 09:23
tayyıbınde cokta tınındaydı mıllet eylem yapmıs asıl eylemı sandıkta yapacaktı bu mıllet aldılar oyları arta arta sımdıde arta arta zam yapıyorlar bu mılletten bısey cıkmaz eylem meylem bos ısler kafa yormaya gerek yok.gereksız herseye arac kullanmayıp kendı tasarrufumuzu yapsak yeterlı olur bence

+1000

Misafir047
19/08/2011, 10:23
al gülüm ver gülüm:D

akca37
19/08/2011, 10:44
Ya içime doğmuş demekki yoldan gelmiştim depo boşalmıştı, çektim opete fullemiştim, 42 litre 155,02 TL almıştı depo yanılmıyorsam 3,69 dan almıştım

santiago
20/08/2011, 01:43
Hey halkım! Benzin yükselir devletin alehinde iletiler yazarsın,döviz yükselir devlete söylenirsin,sağlık problemi yaşar devlete söylenirsin,elektriğin suyun kesilir devlete söylenirsin,her gün şehit veririz devlete lanet mesajları,iletileri yazarsın...Ama benim anlamadığım o zaman bu adamlara gider niye oy verirsin ?? Hiç tartışmanın lüzumu yok seve seve biniyorsak o arabalara seve seve dolduracaz o depoları.

alfo
20/08/2011, 05:57
Ben artık bu zamlara alıştım. Araca benzin alırken 97 oktan almıyorum ve indirim yapan benzinci var Alpet artık ordan bayağı indirimli 4.09 dan alıyorum...Artık yapacak bir şey yok ...:D

puntocu07
20/08/2011, 09:22
zaman kötü =))

krm1983
20/08/2011, 20:47
%50 halinden memnunmuş çünkü hep 50 liralık alıyormuş.Zam etkilemiyormuş :)

ZAK1980
20/08/2011, 20:51
%50 halinden memnunmuş çünkü hep 50 liralık alıyormuş.Zam etkilemiyormuş :)
+10000000000000000 beyler evdekı wc ye dahi araba ıle gıdecegız bıraz tutumlu olun kısa mesafelerde arac kullanmayınız ve arcınızdakı yolcu saysı 5 kısı olunca gezınız benım gıbı kardeslerınız bızı suraya gotur buraya goturderse dolmus ucretınden (2 tl) az bır rakama goturun (1.75) herkes mutlu olsun :)

ibrahim06
24/08/2011, 22:36
Bugün burda benzinde indirim vardı.
3.50 TLden 3.25 TLye inmişti :)

askin
29/08/2011, 21:43
Bugün burda benzinde indirim vardı.
3.50 TLden 3.25 TLye inmişti :)
:)

tayfux
29/08/2011, 22:09
3,72 di bugün baktım daha.. :S

uzuncocuk
30/08/2011, 01:55
vanda 3.96 motorın......

uzuncocuk
30/08/2011, 01:55
shellde 4.05 motorın

asil
30/08/2011, 02:01
kaçak mazot nekadar
vanda

uzuncocuk
30/08/2011, 02:07
kaçak mazot nekadar
vanda
2.85 --3.00 arası bısey...

asil
30/08/2011, 02:10
2 lira falan olsaydı ticaretini yapardık:D

uzuncocuk
30/08/2011, 02:13
bır tankere bakar:)

asil
30/08/2011, 02:16
bır tankere bakar:)
elimde bir adet mevcut

ibrahim06
30/08/2011, 15:10
shellde 4.05 motorın

doğrumu bu be. internet sitelerinde eski fiyatlar yazıyor. bayram günü gene zammı bu ne arkadaş

tayfux
30/08/2011, 16:54
yok yahu o kadar çıktığını zannetmiyorum 3.7 küsürdü en son..

uzuncocuk
30/08/2011, 17:51
doğrumu bu be. internet sitelerinde eski fiyatlar yazıyor. bayram günü gene zammı bu ne arkadaş
aksama fotoyu koyarım.... van shellde su gtl mıdır nedr 4.05 kurus.....

ZAK1980
17/10/2011, 17:50
Benzine gelen zamların ardından bugün de motorin fiyatları zamlandı. Motorine yüzde 3.98 zam geldi.Zammın ardından motorinin litre fiyatı 3.72 liradan 3.87 liraya yükselecek.

Su an opette 3.72

takres
17/10/2011, 17:58
Motorıne 15 kurus zam bu aksamdan gecerlı 00:00 da 3.87 olacakmıs

deme abi ya...full den mi istihbarat...

Mugen_punto
17/10/2011, 18:00
Yazıklar olsun başkada birşey denmez....

ozay06
17/10/2011, 18:31
Şimdiye kadar bu kadar fahiş zam yapılmamıştı Yanlışım varsa düzeltin Vardır bir bildikleri diyorum Ama şunu unutmayın Başbakanın da yardımcılarının da maliye bakanının da söylediği gibi "BU ZAMLAR ORTA TABAKAYI ETKİLEMEZ"

ugurozer
17/10/2011, 18:32
.

Ziyaretçi034
17/10/2011, 18:35
aa güncelleme :)

microsoft'u geçtiler güncellemede

ozay06
17/10/2011, 18:36
Kol gibi güncelleme

ZAK1980
17/10/2011, 18:38
deme abi ya...full den mi istihbarat...
Yok Serhatım hurrıyetten,anlamadıgım zam geldımı bugecemı gelecek o benzın zammında anında opetın web sayfasında guncellemıstı sımdı eskı fıyat bundan dolayı galıba bugece 0000 dıye dusunuyorum
nce benzine imdi de motorine zam - Hrriyet EKONOM (https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19009588.asp)

rodopian16
17/10/2011, 18:40
sanki petrol 150$ $ 2 lira olmuş...bu nedir ya 15 kuruş...soygun düpedüz...

ozay06
17/10/2011, 18:41
Multijetliler deponuzu fulleyin 16 kuruş az değil

hayalci79
17/10/2011, 18:42
100 liraya alabildiğim mazotu artık 104 liraya ancak alabileceğiz..

100 TL'te 26,88 litre mazot alınabilirken bundan sonra 25,83 litre alınabilecek. Bir litre kayıptayız..

Bu güncelleme hep upgrade şeklinde mi olacak, hiç downgrade göremeyecek miyiz??

ERDEM1907
17/10/2011, 18:43
arabaya ne gerek var yürüyün olmadı bisiklete binin diyecek yakında bileri anladınız siz onu:)

ZAK1980
17/10/2011, 18:47
arabaya ne gerek var yürüyün olmadı bisiklete binin diyecek yakında bileri anladınız siz onu:)
Benım anlamadıgım olay su Ankara-İstanbul mınıbusculer odaları habıre sıkayet edıyor zamlardan bıze özel ındırım saglayın dıyor ama hıcbırıde kontak kapatmıyor en azından sabah kontak kapat 3 saatlıne oda yeter

ozay06
17/10/2011, 18:52
Benım anlamadıgım olay su Ankara-İstanbul mınıbusculer odaları habıre sıkayet edıyor zamlardan bıze özel ındırım saglayın dıyor ama hıcbırıde kontak kapatmıyor en azından sabah kontak kapat 3 saatlıne oda yeter

Birkaç ay önce eylem yaptılar ve ayakta yolcu alma cezalarını günde 1 kezden fazla olamaz şekilde değiştirttiler Olaya bak günde 1 kez ceza yaz ama kanunsuz bir şekilde yolcu hayatlarını hiçe sayarak istediğin kadar taşıma yap

ZAK1980
17/10/2011, 18:54
Birkaç ay önce eylem yaptılar ve ayakta yolcu alma cezalarını günde 1 kezden fazla olamaz şekilde değiştirttiler Olaya bak günde 1 kez ceza yaz ama kanunsuz bir şekilde yolcu hayatlarını hiçe sayarak istediğin kadar taşıma yap
Kızılayadad yaptılar ucretlerı dusuruldu dıye 2 gunde yargı öyle hızlı calıstıkı kararı bozdu dolmuscuların ıstedıgı oldu

flood01
17/10/2011, 19:18
vay arkadaş ne hale geldik dizel kullanan arkadaşlara haber verdim fulleyin deponuzu diye güncellemeye devam...

ibrahim06
17/10/2011, 23:35
Fiat arabalarımızla başbakanlığın önüne gidelim.Nasıl arabalarımızı beğendiniz mi diye sorarız.

ibrahim06
17/10/2011, 23:40
bunu dinleyin iyi gelir. çocukken dinlerdim. şimdide kafayı yedikçe dinliyorum. biii bab bab barob bob. enerji bakanına hediyem olsun

Dailymotion - Scatman John - Scatman - une vidéo Müzik (https://www.dailymotion.com/video/x1mj57_scatman-john-scatman_music)

sedini
18/10/2011, 01:45
geçen yıl 24 kasımda 3.08 miş motorin şimdi 3.86 işçiye memura bu kadar zam yapmıyorlar..

USTA
18/10/2011, 18:27
Son zamlara kesin çözümü buldum...
Sigaraya zam geldi içmeyelim,mazota zam geldi arabalara binmeyelim,doğalgaza zam geldi kombileri yakmayıverelim,elektriğe zam geldi AMPULÜ SÖNDÜRELİM...
*USTA

aykut_1914
18/10/2011, 19:45
hala vericek mi bu millet bunlara oy kafayı kırıcağım artık??
lan tamam yaptın hadi zammı artık öle hale geldik ki kabullenebiliyoruz,yaptıgın zamlardan azcık işçiye,emekliye verde millet az da olsa rahatlasıın.
bugün yeni bir şey ögrendim (kullanmıyorum gerçi) marlboro nun 7.98 tl lik kısmı devlete gidiyomuş vergi diye,yazıklar olsun,tobaccoya giden parayı siz hesapşayın bide bunlara sakal olan parayı

ZAK1980
18/10/2011, 20:17
hala vericek mi bu millet bunlara oy kafayı kırıcağım artık??
lan tamam yaptın hadi zammı artık öle hale geldik ki kabullenebiliyoruz,yaptıgın zamlardan azcık işçiye,emekliye verde millet az da olsa rahatlasıın.
bugün yeni bir şey ögrendim (kullanmıyorum gerçi) marlboro nun 7.98 tl lik kısmı devlete gidiyomuş vergi diye,yazıklar olsun,tobaccoya giden parayı siz hesapşayın bide bunlara sakal olan parayı
Aykut Ankara'nın sogugunda bukadar zamma ragmen halen bazı beyınsızler gecenın bır yarısı yolun ortasında recebı karsılamak ıcın saatlerce sogukta bekleyenler oldukca o oy alır vatandas zam alır

mix
18/10/2011, 20:26
Senin o %50 dediğin mhp-chp ve bdp den oluşuyor.Üçünü de toplasan bir parti etmez.Forumda hükümeti eleştirenlere bizim için bir alternatif iktidar söyle dediğimde ben tarafsızım deyip işin içinden çıkıyor.Tarafsızızım diyenin oyu da yok hibirşeye etkisi de yok kendi kendine gelin güvey olmaktan başka yaptığı da yoktur.

forum kurallarını biliyorum amacım kesinliklede tartışma yaratmak değil tek söyleyeceğim bu zam mı babamın partisi yapsa eleştiririm.. bi akaryakıttan elbet vergi alınır ama belli oranda alınır nerdeyse %70 oranında değil evet dediğiniz gibi muhalefet partileri işini doğru yapmıyor diyelim ama bu iktidarında kötü yönlerini görmeyiverelim demek değildir tabikide burada yada başka forumlarda sitelerde yazacaz tepki gösterecez ya napalım sokağa çıkıp başkasının arabasınımı taşlayalım

USTA
18/10/2011, 21:46
Bu koyunların cinsi ne merak ettim...?

https://www.salgit.com/resimler/koyun.jpg

aykut_1914
18/10/2011, 23:45
kaz koy bence abi,yolunacak tüyü kalmadı halkın artık

fawori
19/10/2011, 03:12
bunların paniği aralık sonunda bütçe açıklanacak ve devasa bir açık olduğu besbelli tutuşmuşlar zam fırtınasını hatta kasırgasını bastılar. Ben arabamı geçen sene kasım başında aldım mazot 3.06 TL idi şimdi 4 TL oldu pisikolojik seviye geçti önümüzdeki sene bu zamanlar benzin 95 oktan benzin 6.80 TL. - mazotta (Eurodiesel) 5.20 TL. olmazzsa buradan bana yazın ahada şuraya yazıyorum aynı gün seneye bu fiyatlar olacak. 1 senedeki artış % 30 dolaylarında bu bir tüm zamanların kırılamaz dünya rekorudur bravo Türkiyem bu gidişle 2014 ylında benzin lt. 'de 10 TL.'yi bulur bizede yeni rekorların peşine düşmek kalır. Bu şekilde zam zam zam zam ...... bütçe açığını yama Mustafa Abimizin resimdeki koyunlardan da hükümet kursan daha kötü bu ülke yönetilemezdi.Daha diğer konulardan bahsetmeyim adamı şeker hastası yaparlar.

aykut_1914
19/10/2011, 12:53
zam yapıcağınıza şu teröre çare bulun,hepsine yazıklar olsun.
26 şehidimiz var,başımız sağolsun :( :(

Solitude
19/10/2011, 14:24
mazot 10 lira olsun yeterki şu terörü bitirecek dirayetli, devlet adamı vasfı taşıyan, vatanını milletini ülkesini seven ve uğrunda dünya şartlarına bakmadan büyük kararlar alabilecek kararlı insanlar olsun. Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır.

ZAK1980
15/11/2011, 20:50
Cemaat recep beyın keyfı kederden , sırf kendı karısı,kızı daha luks ıcerısnde gezıp tozması halıhazırda var olan 5 adet jet ile yetınmeyıp , gozu dunya malı ıle doymadıgından dolayı almıs oldugu 6.jet uçagının ödemesı ıcın para lazımmıs padısahımızı bıraz daha rahat ettırelım degılmı bundan dolayı BU AKSAM MOTORINE ZAM VAR SAAT 24:00 DA

xarsi
16/11/2011, 01:37
teyit edilmiştir az önce istasyonda. şu an itibariyle pompaya 8 kuruş zam gelmiştir..

tmac_fuat
16/11/2011, 01:43
Yarım saat önce gittim, doldurdum depomu, sağol Zeynel abi :)

omer06
16/11/2011, 02:03
doldurmuyorum arkadas :D

acRep
16/11/2011, 02:36
Bende dolduramıyorum :D

SRDR KRKC
16/11/2011, 02:39
Doldursan Ne Fayda Sanki Bitmeyecek :) Her Daim 40 TL Zamsıııızz :))))

cihankardes
17/11/2011, 14:41
buyurun yeni güncellemeler :D

Yeniden değerleme oranı yenilendi - En Son Makro Ekonomi Haberleri - HTEkonomi (https://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/688774-yeniden-degerleme-orani-yenilendi)

Misafir047
17/11/2011, 14:55
kahretsin bu ne yaa dunyanın hiç bir yerinde motorin ile benzin arasında bu kadar az fark yok haa benzin ha motorin olmaz boyle sey yaaa

blackhawk
17/11/2011, 19:31
Arkadaşlar burdan ne kadar bağırsanızda forumdakilerden başka kimse duymuyor. Bizler ki elimizde ne var ne yok verip bir dünya da borca girip araç sahibi olduk. Yakıt parası ,kdv.ötv, mtv.araç bakım ücretleri derken ağız tadıyla araçlarımıza binemez olduk. sabahları Nihat Sırdar ile sesimizi duyuruyorduk onuda Rtük yasakladı. Yaratıcı bir şekilde sesimizi duyurmazsak bu zamlar artarak devam edecek. Biz da ya yu dediğimizle kalıcaz.

ZAK1980
17/11/2011, 20:46
arkadaşlar burdan ne kadar bağırsanızda forumdakilerden başka kimse duymuyor. Bizler ki elimizde ne var ne yok verip bir dünya da borca girip araç sahibi olduk. Yakıt parası ,kdv.ötv, mtv.araç bakım ücretleri derken ağız tadıyla araçlarımıza binemez olduk. Sabahları nihat sırdar ile sesimizi duyuruyorduk onuda rtük yasakladı. Yaratıcı bir şekilde sesimizi duyurmazsak bu zamlar artarak devam edecek. Biz da ya yu dediğimizle kalıcaz.
irfan senı benı yonetenleriN cokta umrundaydı zamlar ,maliye bakanı mehmet şimşekin inligiz vatandaşı olduğu ve ingiliz kraliyetine namusum ve şerefim üzerine yemin ederım ingiliz çıkarlarını koruyup ve ingiliz çıkarları için calısacagım dıye yemın eden bırını senı benı bu ulke vatandaslarını neden dusunsunkı adam ingiliz vatandası acaba turk vatandaslıgımı agır basar yoksa ıngılız kralına yemınımı ?
Hayaldı buda gercek oldu

blackhawk
18/11/2011, 15:31
Bizler koyun olduğumuz sürece güdülmekten kurtulamayız.Ses çıkmadığı zamanda bu insanlar istediği gibi at koşturur. Şu adamın g..... giren benzin tabancası resmini bulsam arka cama yapıştıracam hemen. Bir şekilde tepkimi göstermiş olucam.

SKELETER
18/11/2011, 16:05
Bence benzin 10 Lira olsun, Mazotta 7,5 Lira. Belki o zaman bizim halk sesini çıkarır.

clubber_style
18/11/2011, 16:09
sesini cıkarsa ne olacakkı.hersey yine onların istedigi gibi ilerlemeyecekmı.?