Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizim oğlanıda Kuaföre götürdük :)
asukasan
17/08/2011, 16:38
Orçun kardeşimin tavsiyesi üzerine, Oğlumuz Puntişi Boya koruma işlemi için Çorlu Haliç otoya götürdüm. Gerçekten işin ehli olan Erhan süper bir iş çıkarttı. Boya koruma ve parlatma, Torpido - kapı döşemelerinin temizliği ve koruması, Jant temizlik, koruma ve parlatma, Motor Temizleme, koruma ve parlatma işlemleri için 150 TL gibi çok uygun bir fiyat ödedim. Üstelik kredi kartınada taksit avantajıda var. Araç sanki showroomdan yeni çıkmış gibi oldu. Tavanından tabanına kadar kullanılan tüm ürünler Meguiar's. İşte resimler.
asukasan
17/08/2011, 16:38
devamı
Misafir047
17/08/2011, 16:41
çok kıskandım ya ankarada nerde var
bu arada harika duruyor 0 araba gibi olmuş resmen
çok kıskandım ya ankarada nerde var
bu arada harika duruyor 0 araba gibi olmuş resmen
kavaklıdere fiat servisinde :) ankarada
Misafir047
17/08/2011, 16:44
kavaklıdere fiat servisinde :) ankarada
aynen böyle oluyormu çok titizim ben kaça mal olur
WiSTaRiA
17/08/2011, 17:32
Col seker olmus hasancim... Gule gule kullan... Emrah gayet guzel is cikariyor...
asukasan
17/08/2011, 17:39
Col seker olmus hasancim... Gule gule kullan... Emrah gayet guzel is cikariyor...
orçunum sayende ufkumuz genişliyor, sen bize yol açıyorsun bize izinden gidiyoruz :) tavsiyen için çok teşekkürler. senin arabanı görene kadar gereksiz gördüğüm bir işlemdi boya koruma (arabanın sürekli kapalı garajda olması sebebiyle), ancak şimdi anlıyorum nasıl birşeymiş.
StrawBeeRy
17/08/2011, 20:52
şuranın adresini alabilirmiyim acaba :D maşallah çok iyi işçilik çıkartıyorlar ellerine sağlık çok güzel olmuş
şuranın adresini alabilirmiyim acaba :D maşallah çok iyi işçilik çıkartıyorlar ellerine sağlık çok güzel olmuş
bi bak işçiliğine sen oke dersen yok artık lebron james dicem bu fiyata :D
maşallah kazasız belasız
WiSTaRiA
18/08/2011, 00:13
orçunum sayende ufkumuz genişliyor, sen bize yol açıyorsun bize izinden gidiyoruz :) tavsiyen için çok teşekkürler. senin arabanı görene kadar gereksiz gördüğüm bir işlemdi boya koruma (arabanın sürekli kapalı garajda olması sebebiyle), ancak şimdi anlıyorum nasıl birşeymiş.
Nedemek hasancim... Paylasimlar herzaman guzeldir...
lastride99
18/08/2011, 01:57
Öncelikle yine Emrah abi yine parlak bir punto :D Hayırlı olsun Hasan abi.İşin esas zor kısmı şimdi başlıyor,insanın içi gidiyor birisi arabaya dokunacak diye :D (parmak izi görünce mesela ben çok fena ayar oluyorum özellikle şu bagajı açarken oluşanlar veya şu ufak çocukların arabanın yanından geçerken parmağını boydan boya araba üzerine sürmesi:D:D:D)
WiSTaRiA
18/08/2011, 02:55
okadar takmayın kafanızı her sene yaptırın... Sakınan göze çöp batar bunuda unutmayın... ;)
asukasan
18/08/2011, 09:52
Öncelikle yine Emrah abi yine parlak bir punto :D Hayırlı olsun Hasan abi.İşin esas zor kısmı şimdi başlıyor,insanın içi gidiyor birisi arabaya dokunacak diye :D (parmak izi görünce mesela ben çok fena ayar oluyorum özellikle şu bagajı açarken oluşanlar veya şu ufak çocukların arabanın yanından geçerken parmağını boydan boya araba üzerine sürmesi:D:D:D)
Sağolasın Tolga kardeşim, evet koruması bundan sonra daha önemli, en önemliside yıkama, kostik oranı yüksek köpüklü yıkamalardan kaçınılması gerekiyormuş, birde meguiar's ın bir ürününü gösterdi Emrah 2 - 3 yıkama sonrası sprey şeklinde olan bu ürünü sıkıp onunla kuruluyorsun, boya korumanın ömrünü oldukça uzatıyormuş, ürün adı tam olarak aklımda değil, öğrenip yazacağım buraya.
taipen71
18/08/2011, 10:19
aynen böyle oluyormu çok titizim ben kaça mal olur
300 e mal olur 2hafta önce yaptırdım kavaklıdere servis Meguiar's gören arkadaşlarım inanamadılar showroomdan çıkan araçtan daha temiz ve parlaktı
skystar37
18/08/2011, 10:20
Meguiar's ürünleri cidden kaliteli ve güzel ürünler tabi usta ellerinde maharetini unutmamak lazım. Araç çok güzel görünüyor güle güle binin.
Bahsettiğiniz ürün quik wax olması lazım birde aslında nxt generetain diye bir ürün var krem ürün 3 yıkamada bir araca bunu uygularsanız çok daha uzun süreli koruma parlaklık kazanırsınız.
skystar37
18/08/2011, 10:22
300 e mal olur 2hafta önce yaptırdım
İnsan gücü ve işçilik olmasa işin içinde aslında kullanılan malzemelere bir defa o para verilip ortalama 10 defa belki biraz daha fazla kendiniz yapabilirsiniz ama yer ve hepsinden önemlisi tecrübe çok önemli. Yoksa aslında iş hiçte öyle karateci çocuk misali cilala parlat cilala parlat değil... :)
taipen71
18/08/2011, 10:24
İnsan gücü ve işçilik olmasa işin içinde aslında kullanılan malzemelere bir defa o para verilip ortalama 10 defa belki biraz daha fazla kendiniz yapabilirsiniz ama yer ve hepsinden önemlisi tecrübe çok önemli. Yoksa aslında iş hiçte öyle karateci çocuk misali cilala parlat cilala parlat değil... :)
katılıyorum uygun yer malzeme ve en önemlisi tecrübe
asukasan
18/08/2011, 10:27
Meguiar's ürünleri cidden kaliteli ve güzel ürünler tabi usta ellerinde maharetini unutmamak lazım. Araç çok güzel görünüyor güle güle binin.
Bahsettiğiniz ürün quik wax olması lazım birde aslında nxt generetain diye bir ürün var krem ürün 3 yıkamada bir araca bunu uygularsanız çok daha uzun süreli koruma parlaklık kazanırsınız.
evet bahsedilen ürün meguiar's quik wax.
evet bahsedilen ürün meguiar's quik wax.
bu hızlı cila quik wax dediğiniz
quik detailer alsanız daha yararlı olur
üstüne atılan cilanın ömrünü uzatır ve parlıklıkgını arttırır