Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni T-Shirt Tasarımı
Slm arkadaşlarım.
Spike dostumuz yeni basılacak t-shirtler için yeni tasarım yapacak.
tasarımı burada önerilerinize sunmak istiyoruz.
sizlerin görüş ve önerileri doğrultusunda üzerinde değişiklikler yapılarak baskıya
girecek son şeklini oluşturacağız.
bilginize.
şu yaz bitmeden halletseydik şu işi :)
arkadaşlar slms önceki t shirt tasarımı aceleye gelmişti tasarım olarak bu sefer bol bol vaktimiz olduğu için istekleriniz doğrultusunda bir şeyler çıkartmak istiyorum (tabii tasarım kurallarına ve görünüşe özen gösteererek)
yani yapmaya çalıştığım tasarım crazy ninin tişörtlerine yakın bişi olcak.
ben ilk etapta arkaya bi punto düşündüm ama karara veremedim nasıl olacağına normal bi punto mu olsin modifiyelimi abarth mı yoksa radicale mi
abarth bence de. :D
yanlız çok abarthmayalım değil mi :D:D:D:D:D
ıyyyyy çok iğrenç espri kırığı oldu bu yaaa :D
yalnız abarth koyursak akrebide koymak lzm
ona göre
gerçi abarth benimde işime gelir büyük fotoları bulunuyo
amam yinede siz fikrinizi söyleyin
modifiyeli bir GP olabilir mesala
bülentin aracı olur kapılar şöleee havada yan çapraz profilden
altında site adresi
öndede tam ortada bir akrep sağ kolda büyük bir GP yazısı,sol kolda varsa sponsorun küçüçük :) adı
bülent abinin arabası d olabilir amam olaya bireysel yaklaşmış gibi olmazmıyız ayrıca kollara bişi düşünmedim ama olabilir
tarzımızı crazy tarzında yapalım bence ön taraf sade olabilir arkada kocaman bi resim yada tam tersi
arkadaşlar bu sefer daha iyi bi iş çıkacak standart bi çalışma yapılmayacak her bedene göre ayrı çalışma yapılacak daha özenli olcaz:)
https://img201.imageshack.us/img201/7239/resim1al7.png (https://imageshack.us)
beden resimleri ve ölçüleri bunlar arkadaşlar.
bunlar üzerinde hemfikir olmamız lazım.
yorumlarınızı bekliyoruz lütfen. ;)
cahilliğimi mazur gör kardeşim ama crazy tarzı nasıl oluyor
bileyimde ona göre yardımcı olmaya çalışayım :)
ati rugerm
25/05/2007, 12:38
gp nin standartlarının dısına cıkılmasa bence ıyı olur cünki GPorjınal
al arkadaşım crazy dediğim tarz bu ama puntolu versiyon olcak tbii aynısı diiil deişik varyasyonlarda olabilir. ne bilim sol çaprasda punto arkadaalevler fln yada geri planda dev bi takometre gibi bişi bilmiyom daha şekillenmedi kafamda yardımlarınızla yapçaz inş.
https://urun.gittigidiyor.com/Crazy-den-MODIFIYELER-EVO-9-M_W0QQidZZ4638447
al arkadaşım crazy dediğim tarz bu ama puntolu versiyon olcak tbii aynısı diiil deişik varyasyonlarda olabilir. ne bilim sol çaprasda punto arkadaalevler fln yada geri planda dev bi takometre gibi bişi bilmiyom daha şekillenmedi kafamda yardımlarınızla yapçaz inş.
https://urun.gittigidiyor.com/Crazy-den-MODIFIYELER-EVO-9-M_W0QQidZZ4638447
teşekkür ederim duygu bilgi için ne yapalım cahiliz bu konularda
ama al arkadaşım hitabı pek hoş kaçmadı
yinede sağol elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)
https://img201.imageshack.us/img201/7239/resim1al7.png (https://imageshack.us)
bunlar zaten standartlar değilmi?
standartlar ozanım.
ama geçen seferkiler t-shirt sandık ama bady çıktı biliyorsun.
biz ihtimal dahilinde hesabımızı sağlam yapalım istedik.
sağolsun polata bir iş yaptırdık.
adam o işi yapana kadar forumda yazıp duruyordu.
şimdi ne sesi çıkıyor ne soluğu.
bu kez işimizi sağlama alacağız. ;)
Yıldıray, standart ölçüler bunlarsa tamamdır abi! ;)
Muratım, standart ölçüler bunlar.
bunlar üzerinde hemfikir olalım.
geçenki faciayı yaşamak istemeyiz hiçbirimiz.
bu kez t-shirtlerin dikimini de baskısını da sağlam bir yere yaptıracağız.
öyle abidik gubidik iş olmayacak ;)
teşekkür ederim duygu bilgi için ne yapalım cahiliz bu konularda
ama al arkadaşım hitabı pek hoş kaçmadı
yinede sağol elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)
ya arkadaşım takma kafayı bölee şayleri :D
ajansdayım acele acele yazıyom her yerimden ter çıkıyo dikkat etmiyos ne yazdığımıza fazla ama yanlış anlaşılmak istememe kardeşim ayıpsın özür dilerim:D
[QUOTE=spike;77081]ya arkadaşım takma kafayı bölee şayleri :D
ajansdayım acele acele yazıyom her yerimden ter çıkıyo dikkat etmiyos ne yazdığımıza fazla ama yanlış anlaşılmak istememe kardeşim ayıpsın özür dilerim:D[/QUOT
peki öyle diyorsan öyledir
genede teşekkür ederim:)
t-shirt içinse mesela normal bir GP olsa arka yüzde ama bir engebeli yoldan çıkarken bir teker havada hemen altında şimşek şeklinde GP yazsa ama G ve P nin alt uçları yere düşen şimşek şeklinde önde olmazsa olmaz bir akrep büyükçe ama tam ortada, etrafında site adresi akrebin üstünde soldan sağa oval biçimde...
amam öle bi punto yapmak için fotoğrafını bulmak lzm amam dersinizki abarth ı yapalım o zmn ralli versiyonlarına bakarız ayrıca bu seferki çalışma daha ayrıntılı bişi olacağı için bulacağımız fotoların da büyük olması gerekiyo
fiat in sayfasında buyuk formatta resımler vardı oradan alınabılır...
ok vadi peki radicale i yapsak abartımı durur yoksa abarth yada normal mi kullanalım buna karar vermemiz lzm çükü yaptıktan sonra değişiklik yapması zahmetli oluyo:)
o arabayı yaparsanız ben o tısortu gıymem bu kadar ıgrenc bı arac daha gormedım hayatımda bulentın araba olur o olmaz bence abarth s2000 en guzelı... bide arkada siluet olarak isimler felan yazzsa ufak ufak guzel olabılır... sımdıden ellerıne saglık
ya vadi eklemeye çaalıştım msn ye ekleyemedim seni
eklesene beni bi ordan dvm edelm
spikeengin@hotmail.com
TEZEL PUNTO 45
26/05/2007, 00:29
valla bulen abının gp nın resmını on tarafa koyarak cok manyak olur nıde abarth logosu akrep manyak olur cok guzel :)
Misafir2
26/05/2007, 01:39
aaa busefer benı unutmayın arkadaşalar lütfen bakın tehdıt gıbı olmasın ama bugun bayiiden kıbrıt aldım çok konu var, emek var diye düşünmem yakarım bu siteyı haberınız olsun:santa2::destere::muha::muha:
o arabayı yaparsanız ben o tısortu gıymem bu kadar ıgrenc bı arac daha gormedım hayatımda bulentın araba olur o olmaz bence abarth s2000 en guzelı... bide arkada siluet olarak isimler felan yazzsa ufak ufak guzel olabılır... sımdıden ellerıne saglık
isimlerin yazılması güzel bi fikir..
+10
isimlerin yazılması derken
herkesin isimlerimi yazcak yoksa herkese ayrımı tasarlancak
Herkesin ismi yazarsa bir t-shirtte çok emek gerekir ama güzel olabilir bir ara Bjk'nın 100.yıl formalarında olduğu gibi.Herkese ayrı olursada maliyet artar kanımca.
blackpunto35
26/05/2007, 12:32
ismin yazılması için bir boşluk bırakılır ismini yazdırmak isteyen heryerde yaptırabilir.
akadaşlar bana fark etmez bana bi leste verilir ben herkesin tshirtini ayrı kaydederim emeği biraz fazla ama olsun
Duygu eminim güzel birşey ortaya çıkacak. Ya bu brunch için yaptığını çok beğendim hakkaten süper olmuş, maşallah ne yetenek var sende de :) Genç yetenek dedikleri bu olsa gerek ;)
reca ederim ne dmk siz istediğiniz sürece her şeyi yaparım ben sorun olmaz :)