PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kızım puntiş kuafördeydi.... :))

WiSTaRiA
11/08/2011, 00:38
Bugün puntişimi kuaföre götürdüm ve bir güzel parlattırdım... İçini dışını motorunu sıfır arabadan daha güzel parlattılar... Kızım ve bende bu parlaklıktan çok hoşnutuz... Bu parlatma ve pasta cila işinde emeği geçen boya koruma ustam Emrah arkadaşıma çok teşekkür ederim... Emrah ustalığını birkez daha gösterdi... Ellerine sağlık dostum... Çorlu Haliç Oto gene klasını göstermiş oluyorki heryönüyle mükemmel bir servis anlayışı var herkonuda...... Burdan servis müdürü arkadaşım Ercan Beyede çok teşekkür ederim...

Kızımın resimlerinide sizinle paylaşayım... Bakın bakalım... Gelinlik Kızım nasıl olmuş :D:D:D

WiSTaRiA
11/08/2011, 00:40
DeVaMı...

Birkan61
11/08/2011, 00:43
Mükemmel olmuş Orçun abi :) O kadar kusur kız çocuğunda da olur derler ama bu kusursuz hakkatten :D

Mümkünse içinide görmek isteriz :D

onn.off
11/08/2011, 00:44
Müsaadenizle bir dilim alabilirmiyim bu pastadan :)
Nazarsız problemsiz kazasız sürüşler allah sizi ayırmasın kızınızdan

Backer
11/08/2011, 00:45
Hayyy maşallahhh :) Bunu benim oğlana isteyelim babası :) Allah nazarlardan saklasın abicim.. Ağzının tadıyla bin inşallah...

StrawBeeRy
11/08/2011, 00:47
çok fena olmuş abi ellerine sağlık hakkını vermişler..Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin

izoci
11/08/2011, 00:49
felaaket abi :O

omer06
11/08/2011, 00:55
Bencede Mert hakkını vermişler.Spot ışığın altında bakmak lazım ama ordaki ışıklardan gördüğüm kadarıyla cok iyi işçilik çıkarmışlar . dairesellerin gitmiş gibi gözüküyo :)
makine makita ürünler meguiars olunca ama en önemlisi işçilik güzel olmuş Orçun abim :)
Nazarlık takmayı unutma abi :)kontağı çevirmeden bi Ayet-el kürsi oku abi :)
Allah güle güle iyi günlerde binmeyi nasip etsin :)

WiSTaRiA
11/08/2011, 01:12
Çok teşekkürler arkadaşlar... Gayet güzel işçilik çıkardı herzamanki gibi emrah arkadaşım bugünde... Eeee usta kişinin hali başka oluyor... İç ve motor resimlerinide yarın ekliyeceğim... Kokpit bölümü ve yan panzotlar bir parlatılmışki aman allahım diyorum başka bişeyde demiyorum :D

ultraslan33
11/08/2011, 01:12
orçun üstat aracın çılgın bişi olmuş bu kız evde durmaz kaçar bak:Dallah kaza bela vermesin:))

lastride99
11/08/2011, 01:13
Çok fena :D.Kazasız belasız kirlenmesi nasip olsun Orçun abicim.

WiSTaRiA
11/08/2011, 01:15
Sağol Tolgacım... Darısı seninkinin başına... Tolga kardeşimde Cuma günü puntişini Haliç Oto'nun Usta eli Emrah arkadaşıma aracını teslim edecek... Çorlu sokaklarında şıkır şıkır parlıyan 2 tane egzotik kırmızı görebilirsiniz millet :D:D

ultraslan33
11/08/2011, 01:17
orçun abi bizde el salladık ama teşekkür yok mu:DD

lastride99
11/08/2011, 01:17
Parlayacakta abi sanki bu temizlik işi hastalığa doğru ilerlemeye başladı bende sürekli yıkayıp cila atasım vaR:D

FeyyazYavuz
11/08/2011, 01:35
maaşallah on numara olmuş

WiSTaRiA
11/08/2011, 01:44
Parlayacakta abi sanki bu temizlik işi hastalığa doğru ilerlemeye başladı bende sürekli yıkayıp cila atasım vaR:D

Eee hastalık bu... Yapacak bişey yok...

Ziyaretci046
11/08/2011, 02:07
olmadı bi tek kapı kırmızımız beeee yanıyoooo ;) orçun abi satmazda izmire gelirsen trigeri ben değiştricem yalnızzzz

takres
11/08/2011, 02:17
oof of of deditiyor valla...hay maaşallah :)

WiSTaRiA
11/08/2011, 02:22
olmadı bi tek kapı kırmızımız beeee yanıyoooo ;) orçun abi satmazda izmire gelirsen trigeri ben değiştricem yalnızzzz

40.000 ağır bakımını geçen ay yaptırdım çım... Triger mriger tüm kayışlar vsler ıvırlar zıvırları balatalar malatalar hepsini değiştirttim... Kızım fabrikadan çıkmış gibi şuanda... :D:D

StrawBeeRy
11/08/2011, 02:23
sırf bunun için izmire giderdim :D :D :D

Ziyaretci046
11/08/2011, 02:25
sırf bunun için izmire giderdim :D :D :D

starjetin trigeri değişim için istanbuldan ertan abi geldi bana :) değiştrdim gitti o da 50,000 km de falan

gokhan5142
11/08/2011, 02:26
maşallah diyelimde nazarımız deymesin

StrawBeeRy
11/08/2011, 02:26
starjetin trigeri değişim için istanbuldan ertan abi geldi bana :) değiştrdim gitti o da 50,000 km de falan
bende geleyimmi ama trigerle yırtamassın ona göre motoru indiririz aşağı :D

WiSTaRiA
11/08/2011, 02:29

Benimde niyetim sana gelmekti hatta triger değişimi bahaneydi... İzmirli dostlarımla vakit geçirmek ve sanada trigeri değiştirtmekti canım ama zamanı gelmişti trigerimin yolda bişey olur falan diye korkudan burada değiştirdim... Gönüller bir olsun kardeşim...

Ziyaretci046
11/08/2011, 02:32
Benimde niyetim sana gelmekti hatta triger değişimi bahaneydi... İzmirli dostlarımla vakit geçirmek ve sanada trigeri değiştirtmekti canım ama zamanı gelmişti trigerimin yolda bişey olur falan diye korkudan burada değiştirdim... Gönüller bir olsun kardeşim...

ayıp ediyon abi her zaman çık gel valla misafirimiz ol ;) starjet alamadık gitti zaten haziranda alcaktık ama forumdan bi abimiz yan çizdi 17 getir ertesi gün noter dedi kaporayı verdik almadı 6 taka taka gitcektik

WiSTaRiA
11/08/2011, 02:40
olur canım olur... 18.500 e multijet var arkadaşımın... niyetine girersen sorunsuz araç

Ziyaretci046
11/08/2011, 02:43
olur canım olur... 18.500 e multijet var arkadaşımın... niyetine girersen sorunsuz araç

evt active araba abi yaaa:X şu an piyasa yüksek dizek dynamic tek kapı çok güzelse 18500 19000 tl arası veririm 75 lik 5 ileri bilinen bi gerçek tek kapı arabayı hastası alır herkes almaz bi tane buldum izmirden boyasız büyük ihtimal alıcaz nasip

WiSTaRiA
11/08/2011, 02:49
Hayırlısı cnm...

asil
11/08/2011, 03:00
maşallah allah nazardan kazadan beladan saklasın.

xnode
11/08/2011, 03:01
Harika iş çıkarmışlar, araç da çok güzel. Tekirdağ Tarsal önünde ayna gibi parlar bu araç :) Kazasız belasız, selamlar..

WiSTaRiA
11/08/2011, 03:12
Sağolun arkadaşlar... Haklısın cemcim tarsal önünde iyi parlar :D:D

sedini
11/08/2011, 03:45
10 numara.. efsane olmuş.. kazasız belasız.. şıkır şıkır vallahi..

Scottie
11/08/2011, 07:54
Masallah diyelim de... nazar dehmesin... yaniyor yaniuor...

PLaTiNuN
11/08/2011, 09:49
Hay maşallah otur izle bunu artık Orçun abi :D

Engin_T
11/08/2011, 09:58
Maşallah Orçun abi çok güzel parlamış :) güle güle kirlet :) abi snn araçta da yay yokmuyudu ben mi yanlış hatırlıorum ?

asukasan
11/08/2011, 09:59
güle güle kullan kardeşim, şahane olmuş, Allah kaza bela vermesin. Benim oğlan görmesin :)

egzo-evo
11/08/2011, 10:02
sayfayı açmadan önce güneş gözlüğümü taksaydım iyi olacakmış gözlerim hala kamaşıyor :sapsal:

hay maşallah. nazar değmesin. iyi günlerde kullanın.

eğer zamanınız olursa size bir kaç sorum olacak. yaptırdığınız yer yetkili servis sanırım ve meguiars ürünleri kullanılıyor. yapılan işlemler ve sakıncası yoksa maliyetiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

arabamı satın aldığım izmir birmot 450 tl ye 3m boya koruma alt izolasyon ses izolayonu ve vinil koruma teklif etmişti ama ben sıfır arabaya yaptırmak doğru olmayacak diye düşündüğümden yaptırmamıştım. şimdi garanti sonax kampanyasından 150 tl lik ve 6 aylık standart uygulama yerine fiyat farkını vererek 250 tl ye 1 yıllık nano boya koruma uygulamasını yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım. aracım 25 mayıs da trafiğe çıktı ve daha 3000 km de. yeni sıfır arabaya yaptırmak ne kadar doğru olacak bilemiyorum. kullanılan malzememi önemli yetkili servisdemi yaptırmalı kararsızlık hat safhada. tecrübelerinizi ve fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.

birde ön disk fren balatanız ve arka kampanalar kırmızı renk. bunları sonradan mı yaptırdınız. aracınızdaki diğer çıkartmalarla çok şık duruyor. :)

cute.poison
11/08/2011, 10:15
Tek kelime ile şahhane...Sıfır bu kadar göz alıcı olamaz...Allah kazasız belasız nice 40bin kmlere inşaallah...Wallaha gıpta ettim...1 sene oldu bende boya koruma ve cila yaptıralı...Bende dün yıkattım falan parlıyodu hoşuma gidiyodu...Sizinkini görünce ı ıh artık :) Sorması ayıp kaça maloldu iç dış komple???

ozdem
11/08/2011, 12:03
Orçun şıkıırr şıkıırr olmuş, 41 kere maşallah... :)
Kazasız belasız güle güle kullan...

whitegold
11/08/2011, 12:42
orcunum yapan arkadasın ellerıne saglık cok basarılı olmus kırmızıyı sırf buy yuzden cok sevıyorum parlaklık cok yakısıyor , gule gule kırlet arkadasım:)

StrawBeeRy
11/08/2011, 13:15
sayfayı açmadan önce güneş gözlüğümü taksaydım iyi olacakmış gözlerim hala kamaşıyor :sapsal:

eğer zamanınız olursa size bir kaç sorum olacak. yaptırdığınız yer yetkili servis sanırım ve meguiars ürünleri kullanılıyor. yapılan işlemler ve sakıncası yoksa maliyetiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

arabamı satın aldığım izmir birmot 450 tl ye 3m boya koruma alt izolasyon ses izolayonu ve vinil koruma teklif etmişti ama ben sıfır arabaya yaptırmak doğru olmayacak diye düşündüğümden yaptırmamıştım. şimdi garanti sonax kampanyasından 150 tl lik ve 6 aylık standart uygulama yerine fiyat farkını vererek 250 tl ye 1 yıllık nano boya koruma uygulamasını yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım. aracım 25 mayıs da trafiğe çıktı ve daha 3000 km de. yeni sıfır arabaya yaptırmak ne kadar doğru olacak bilemiyorum. kullanılan malzememi önemli yetkili servisdemi yaptırmalı kararsızlık hat safhada. tecrübelerinizi ve fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.

birde ön disk fren balatanız ve arka kampanalar kırmızı renk. bunları sonradan mı yaptırdınız. aracınızdaki diğer çıkartmalarla çok şık duruyor. :)

sıfır arabaya pasta yapılmaz boya koruma yapılır boya koruma çok ayrı bir olaydır sıfır arabada daha sağlıklı olur.

FPT
11/08/2011, 13:44
Mert yaptırmayacaktım bende boya koruma hani boya 1 sene geçirip nefes alsın bi yaşasın diye ama baktım daha 54kmdeki aracın arka çamurluğu çizilmiş 10cmlik çizik hatrına gaza geldim arabayı komple Sonax'a soktuk :D Zaten garantinin kampanyasıyla 150ye geldi yoksa hayatta yaptırmam çok para :D

egzo-evo
11/08/2011, 13:49
Mert yaptırmayacaktım bende boya koruma hani boya 1 sene geçirip nefes alsın bi yaşasın diye ama baktım daha 54kmdeki aracın arka çamurluğu çizilmiş 10cmlik çizik hatrına gaza geldim arabayı komple Sonax'a soktuk :D Zaten garantinin kampanyasıyla 150ye geldi yoksa hayatta yaptırmam çok para :D

sonax ın hangi bayisine yaptırdınız acaba? memnun kaldınız mı?

MURAT34
11/08/2011, 14:05
Maşallah abi süper olmuş...

WiSTaRiA
11/08/2011, 17:36
Maşallah Orçun abi çok güzel parlamış :) güle güle kirlet :) abi snn araçta da yay yokmuyudu ben mi yanlış hatırlıorum ?

Sağol kardeşim... Bende yay yok ama niyetim var :D:D

Çok teşekkür ederim... Evet Fiatın yetkili servisi Çorlu Haliç Otoda yapıldı işlem... Ücreti 150 TL tüm yapılan işlemler... 150 TL yi taksitte ödeme imkanıda var arkadaşlar... Birde mertinde dediği gibi sıfır arabaya pasta cila yapılmaz... Sadece boya koruma yapmanız daha mantıklı....

Tek kelime ile şahhane...Sıfır bu kadar göz alıcı olamaz...Allah kazasız belasız nice 40bin kmlere inşaallah...Wallaha gıpta ettim...1 sene oldu bende boya koruma ve cila yaptıralı...Bende dün yıkattım falan parlıyodu hoşuma gidiyodu...Sizinkini görünce ı ıh artık :) Sorması ayıp kaça maloldu iç dış komple???

150 TL tüm işlemler... 6 Taksit imkanıyla... ;)

orcunum yapan arkadasın ellerıne saglık cok basarılı olmus kırmızıyı sırf buy yuzden cok sevıyorum parlaklık cok yakısıyor , gule gule kırlet arkadasım:)

Kirlendi zaten ne şans var bende yaa... Yağmur yağdı burda ve çamurlandı kızımın etekleri ve ayakkabıları :D:D

Ardevo
11/08/2011, 17:48
Çok güzel olmuş, maşallah..

cnc
11/08/2011, 18:05
abi masallah araban yakiyor dun aksam serv ten cikarken gordum cok guzel olmus hangi islemleri yaptirdin bu paraya ben de bugunlere 20bin bakima gidicem yaptira bilirim

egzo-evo
11/08/2011, 18:07
nano boya temizleme parlatma ve koruma

1-SONAX CAR WASH uygulaması ile otomobilin dış temizliği sağlanır.
2-Otomobil yüzeyi SONAX CLAY ile endüstriyel ve kimyasal tozlardan arındırılır.
3-Otomobil yüzeyinde bulunan reçineler SONAX REÇİNE TEMZİLEYİCİ ile, ziftler SONAX ZİFT-KATRAN TEMİZLEYİCİ ile temizlenir.
4-SONAX NANO ÇİZİK GİDERİCİ ile otomobil yüzeyinde bulunan tüm kılcal çizikler ortadan kaldırılır.
5-SONAX NANO POLISH ile otomobil yüzeyindeki tüm hologramlar (hareler) giderilir. SONAX HOLOGRAM SPREY ile hologramlar kontrol edilir, gerekirse işlem tekrarlanır.
6-SONAX NANO POLISH WAX İle otomobil yüzeyi parlatılır.
7-SONAX NANO GUARD ile otomobil yüzeyine koruma işlemi uygulanır. NANO GUARD uygulaması ile otomobil yüzeyinde uzun süreli bir koruma sağlanır.
8-SONAX NANO GUARD uygulaması sonrasında otomobil 2 saat bekletilerek otomobil üzerine etkisi sağlanır.
9-SONAX NANO GUARD uygulaması sonrasında otomobil yüzeyindeki korumayı artıracak ve parlaklığı sağlayacak SONAX HART WAX uygulaması yapılır.
10-Otomobil 30 dakika beklemeye bırakılır, cilanın boyaya nüfuz etmesi sağlanır.
11-SONAX MIKROFIBER HAVLU ile araç yüzeyi silinir, parlatılır.
12-Check işlemi ile uygulama sonlandırılır.

sonax da yaptırmayı düşündüğüm işlemler uygulamalar ve kullanılacak malzemeler yukarıdaki şekilde. sıfır arabaya pasta cila yapılmaz sadece boya koruma yeterli diyorsunuz ya. bu yukarıdakilerin içinde pasta cila tarzı sıfır arabaya yapılmaması gereken işlem ve malzeme var mı acaba?

WiSTaRiA
11/08/2011, 18:21
abi masallah araban yakiyor dun aksam serv ten cikarken gordum cok guzel olmus hangi islemleri yaptirdin bu paraya ben de bugunlere 20bin bakima gidicem yaptira bilirim

Kornaya falan bassaydın ya oturur muhabbet ederdik... Görmedim inanki seni.. 150 TL ye pasta cila boya koruma torpido koruma ve diğerleri motor yıkanıyor ve motor koruma... Gittiğinde benim ismimi ve forumdan geldiğini söyle danışmadaki nefise hanıma ve boya koruma ustasına gereken yardımı gösterirler...

3-Otomobil yüzeyinde bulunan reçineler SONAX REÇİNE TEMZİLEYİCİ ile, ziftler SONAX ZİFT-KATRAN TEMİZLEYİCİ ile temizlenir.
4-SONAX NANO ÇİZİK GİDERİCİ ile otomobil yüzeyinde bulunan tüm kılcal çizikler ortadan kaldırılır.
5-SONAX NANO POLISH ile otomobil yüzeyindeki tüm hologramlar (hareler) giderilir. SONAX HOLOGRAM SPREY ile hologramlar kontrol edilir, gerekirse işlem tekrarlanır.
7-SONAX NANO GUARD ile otomobil yüzeyine koruma işlemi uygulanır. NANO GUARD uygulaması ile otomobil yüzeyinde uzun süreli bir koruma sağlanır.
8-SONAX NANO GUARD uygulaması sonrasında otomobil 2 saat bekletilerek otomobil üzerine etkisi sağlanır.
9-SONAX NANO GUARD uygulaması sonrasında otomobil yüzeyindeki korumayı artıracak ve parlaklığı sağlayacak SONAX HART WAX uygulaması yapılır.
10-Otomobil 30 dakika beklemeye bırakılır, cilanın boyaya nüfuz etmesi sağlanır.

sonax da yaptırmayı düşündüğüm işlemler uygulamalar ve kullanılacak malzemeler yukarıdaki şekilde. sıfır arabaya pasta cila yapılmaz sadece boya koruma yeterli diyorsunuz ya. bu yukarıdakilerin içinde pasta cila tarzı sıfır arabaya yapılmaması gereken işlem ve malzeme var mı acaba?

Bunlar çok teferruat ve fazlalık bence... Benim gördüğüm kadarıyla ağır pasta cila işlemi yok gibi yukarıdaki maddelerde... Sadece kılcal cizikler için kimyasalla cila var...

StrawBeeRy
11/08/2011, 20:13

amma alangirli şeyler yazmışlar yahu göz boyamaktan başka birşey yapmamışlar MB bezle silmeyi bile fazla gözüksün diye eklemişler zaten onları yazmasına gerek yok mecbur yapıcak

thekafkef
12/08/2011, 01:06
:oops0000: Dedirtiyor maşallah :D
Eğer beyaz almasaydım kesin kırmızı alırdım favori rengim , Güle güle kullanın.
Bişey sorucam Bu boya korumanın görüntüden başka ne avantajları var bende yaptırmayı düşünüyorum da.

WiSTaRiA
12/08/2011, 01:16
Boya korumanın görüntüden başka ne faydası var kaput üzerindeki ölü boya temizlenip kendi rengi ortaya çıkarılıyor... Hem boyaya yararı var hemde bakım olarak verniğine... Yanlışsam düzeltin arkadaşlar...

omer06
12/08/2011, 01:31
Boya korumanın görüntüden başka ne faydası var kaput üzerindeki ölü boya temizlenip kendi rengi ortaya çıkarılıyor... Hem boyaya yararı var hemde bakım olarak verniğine... Yanlışsam düzeltin arkadaşlar...
boya üstünde oluşan dairesel çizikler,oksidasyon, kireç, zift felan filan ölü katmak kaldırılıp yeni katman ortaya cıkartılır ve koruma altına alınır

WiSTaRiA
12/08/2011, 01:43
Aynennn

tmac_fuat
12/08/2011, 12:17
Maşallah abi, çok güzel olmuş :)

ED235
12/08/2011, 12:33
maşallahhhhhhh,beğenmemek imkansızz :)Allah nazardan korusun bu forumda herkesin puntişi var nazar değmez ama dışarda dikkatli olun puntişi olmayanların kesin gözü kalır :)

Phaser
12/08/2011, 13:15
Maşallah Allah nazardan saklasın yeni gibi olmuş güle güle kullan.

Mr.Freeze
12/08/2011, 18:52
Maşallah
https://img.donanimhaber.com/upfiles/220284/1957A24E78DF4416866A26A8E81C6216.jpg

WiSTaRiA
12/08/2011, 19:00
Çok sağolun arkadaşlar.... Kunt abi teşekkür ederim nazar boncuğu için :D

Mr.Freeze
12/08/2011, 19:01
Rica ederim ne demek

WiSTaRiA
12/08/2011, 19:05
eyvallah abi...

ibrahim06
12/08/2011, 19:13
10 numara olmuş

WiSTaRiA
12/08/2011, 19:15
Sağol ibrahim hocam... :)

magic
13/08/2011, 00:38
Vay vay vay vay...... Yanıyor, yanıyor maşallah. Kazasız belasız binmek nasip etsin Allah Orçun kardeşim... Çok güzel olmuş...

WiSTaRiA
13/08/2011, 02:03
Amin cümlemize inşallah...

ademc
13/08/2011, 06:47
Kızı benim mavişe istiyorum :p

Saka bir yana nazar değmesin çok guzel olmuş.

WiSTaRiA
13/08/2011, 14:42
Başlık parasında anlaşırsak tabiki... :D:D

krm1983
13/08/2011, 22:28
Canavar olmuş :)

asukasan
15/08/2011, 13:06
ee kızı isteyeceğiz ya, bende oğlana randevu aldım, yarın erhanın ellerine bırakacağız, işi bitsin kızı istemeye geliriz :D bu arada hafta sonu arabayı gördüm, 10 numara olmuş yanıyor maaşallah.

can-asan
15/08/2011, 14:34
maşallah kızın çok güzel olmuş Orçun abi :)

AYTEK AYDIN
15/08/2011, 15:45
Bakımlı araba her yerde dikkat çekiyor.Emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.Kazasız nazarsız sürüşler dilerim.

GpMania
15/08/2011, 21:45
süper ötesi olmuş..benım aracın tamponları renk ayırıyo pasta sorunu giderirmi acaba?