Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto'dan bir tebessüm
Arkadaşlar aklıma böyle birşey geldi sizlerle paylaşmak istedim önce biraz çizim yaptım acemice bir çizim ama proje belli.sizce nasıl duruyor acaba yapsam hoş olurmu?
sisler varken aynı çizimde nasıl görünüyor?
güzel duruyor da sislerle daha güzel durabilir..
Dj Locness
09/08/2011, 00:45
sislerde siyah tabanlı olmalı çok tatlı durur gbime geldi
FeyyazYavuz
09/08/2011, 01:13
yeni kasa polodan esinlenerek mi yaptınız çok benzemiş tampon
WiSTaRiA
09/08/2011, 01:19
Gayet güzel olmuş... Orjinal bir spor araba gibi duruyor... Biliyorsunuzki spor arabaların çoğunda sis farı yok...
Dj Locness
09/08/2011, 02:18
Gayet güzel olmuş... Orjinal bir spor araba gibi duruyor... Biliyorsunuzki spor arabaların çoğunda sis farı yok...
neden yokkki:D merak :D
başka bir modelden esinlenmedim ön tarafa bir şekil düşünüyordum aklıma geldi çizince sanki tebessüm ediyormuş gibi oldu.sizce hangisi daha hoş duruyor?
Dj Locness
09/08/2011, 21:51
sissiz daha güzel . sizin arac gbi benmkide titanyum bence yakısr bize :D
sissiz daha güzel . sizin arac gbi benmkide titanyum bence yakısr bize :D
evet titanium gri de daha güzel olur doğru söylüyorsun.Ama bir ayrıntıya takıldım acaba boyamı yaptırsam? yoksa karbonmu yaptırsam?
boya üzerine yapılan boya zamanla atarmı acaba.
Dj Locness
10/08/2011, 15:34
atarmı atmazmı onu bilmıorum ama mat siyah folyo daha ii olur orjinallık bozulmaz istenldıgı zaman cıkar. uygulama yaparsanız fotograf ekleyin :D bende yapıım :D
Ziyaretçi049
10/08/2011, 15:49
Komple o bölüm'ü kestirip parça oturtarak yapılırsa daha orjinal olur, sis farı yerine'de o parçayı delip led ampul takılır off off :)
atarmı atmazmı onu bilmıorum ama mat siyah folyo daha ii olur orjinallık bozulmaz istenldıgı zaman cıkar. uygulama yaparsanız fotograf ekleyin :D bende yapıım :D
evet dediğin gibi parça eklenirse daha güzel orjinal olur biraz daha zahmetli ama değer
düşünülebilir... güzel duruyor....