Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo bagaj acma

engincantan33
08/08/2011, 03:58
Arkadaslar daha once puntom varken ve active olmasına rağmen içerden bagaj açma tuşu vardı şimdi evi dinamic te bulamadm bu tusu saniri
Ben bulamadim yokes cruise control bilE varken böyle basit birseyin olmaması çok saçma

Phaser
08/08/2011, 08:52
Selam Dostum Ya kumanda Üzerinden açacaksın yada bagajda bulunan fiat logosuna basılı tutacaksın bu şekilde açılıyor. içeriden açma butonunu kaldırdılar.

edelsang
08/08/2011, 08:58
banada olmaması çok saçma geldi hatta bayağı sinir olmuştum grandede olupta evo da neden olmadığı için.

bahadir77
08/08/2011, 09:37
bence dısarda olması ıcerde olmasından daha ıyıdır. hatta kullanım acısından kolaylık sagladıgına ınanıyorum.
saygılar.

shellcininabisi
08/08/2011, 11:01
araç çalışır durumdayken (ya da anahtar kontağa takılıyken) anahtardaki açma tuşuna bassak açarmı acep? deneyen var mı böyle bir fikir geldi aklıma.

alibozpinar
08/08/2011, 11:01
Arkadaslar daha once puntom varken ve active olmasına rağmen içerden bagaj açma tuşu vardı şimdi evi dinamic te bulamadm bu tusu saniri
Ben bulamadim yokes cruise control bilE varken böyle basit birseyin olmaması çok saçma

aslında bu tuş vardı . ama nasıl olmussa en son gelen arabalarında yok. yine 2011 oolarak uretilen active ve ocakta alınan active araçlarda icerde tus var dısarda yok. ve artı olarak sizinkinde yanlısbılmıyorsam 2 hava yastığı var . ocak activlerinde 3.

Ziyaretci037
08/08/2011, 12:10
araç çalışır durumdayken (ya da anahtar kontağa takılıyken) anahtardaki açma tuşuna bassak açarmı acep? deneyen var mı böyle bir fikir geldi aklıma.

yok ya bende denedim ama anahtarın tuşları kontağa takılıyken çalışmıyor malesef :)