Orijinalini görmek için tıklayınız : Teyb bağlama !!! Yardımm
seLam arkadaşLar... yurt dısından arkadasm saoLsn challenger ch 8053 marka bi teyb getirmiş ekranLı dvd ozellıgı fLn var peki bn bunu nasıL bagLayacam orjinaL teyb cıkacak o ön göğüs kısmı tamamen değişecekmi ? yardımcı oLursanız sevinirmmm ???? :mellow00: :mellow00:
Baya işlem görmesi gerekiyor. Ön konsola ona uygun cerceve yapılcak. ama bu uygun olurmu bilmiyorum bu işi yapan birisi ile görüş.
seLam arkadaşLar... yurt dısından arkadasm saoLsn challenger ch 8053 marka bi teyb getirmiş ekranLı dvd ozellıgı fLn var peki bn bunu nasıL bagLayacam orjinaL teyb cıkacak o ön göğüs kısmı tamamen değişecekmi ? yardımcı oLursanız sevinirmmm ???? :mellow00: :mellow00:
Peki yurt dışından getirdiğiniz teyp sorunsuz çalışacak mı ? Bir arkadaşım tr de çalışması için bandrollü olması lazım yoksa radyo dinleyemezsin demişti..Aklım karıştı benimde..10 güne kadar tr ye döneceğim almadan dönmek istemiyorum bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
Evet radyolarda sorun oluyor
erosistanbul
08/08/2011, 00:19
challenger ch 8053 single dinn olması lazım. ekstra birşey yapmanıza gerek yok. sadece gp teyp çerçevesi almanız yeterli. bağlantılarını biraz dikkatle kendinizde yapabilirsiniz yada az bi ücretle sanayide de bağlatabilirsiniz.
benzer bi teybi formda bağlayan arkadaşlar da vardı. bazı pioneer ve sony servisleri teyplerde radyo frekans ayarlaması yapıyorlar diye duymuştum.istersen bikaç servisle görüşüp bilgi alabilirsin.
challenger ch 8053 single dinn olması lazım. ekstra birşey yapmanıza gerek yok. sadece gp teyp çerçevesi almanız yeterli. bağlantılarını biraz dikkatle kendinizde yapabilirsiniz yada az bi ücretle sanayide de bağlatabilirsiniz.
benzer bi teybi formda bağlayan arkadaşlar da vardı. bazı pioneer ve sony servisleri teyplerde radyo frekans ayarlaması yapıyorlar diye duymuştum.istersen bikaç servisle görüşüp bilgi alabilirsin.
verdigin bilgiler için tşk ederim yanLıs 2011 model punto evo için uygun cerceve yok dıe duydum canımı skan o oLmstu yarın heryeri gezecem bakaLm dogrumu
istanbuLdan uygyn cerceve buLdm yarın gonderecekler 45 tL istiyoLar ins madur oLmadan takabiLiriz teybi..
erosistanbul
08/08/2011, 20:30
hadi inşallah