Orijinalini görmek için tıklayınız : Vodafone'da 3G Görüntülü Konuşma Ücretli mi?
ibrahim06
06/08/2011, 00:56
Turkcellde 3G ile görüntülü konuşma ücretsiz. Acaba vodafoneda nasıl ücretlimi? Sitesine baktım pek bişey bulamadım
bahadir77
06/08/2011, 12:14
vodafone da calsıtıgım ıcın sorunuzu cevaplıyorum.
tarıfenız uzerınden ucretlendırılırsınız. yanı ucretsız gorusme dakıkalarınız varsa onları kullanarak ucretsız konusurusunuz. sıstemde 3g ıle yada normal konusmayı ayırt eden bır uygulama yok.
saygılar.
ibrahim06
06/08/2011, 14:22
vodafone da calsıtıgım ıcın sorunuzu cevaplıyorum.
tarıfenız uzerınden ucretlendırılırsınız. yanı ucretsız gorusme dakıkalarınız varsa onları kullanarak ucretsız konusurusunuz. sıstemde 3g ıle yada normal konusmayı ayırt eden bır uygulama yok.
saygılar.
Çok teşekkür ederim.soruyu yanlış sormuşum. Turkcell kamuluyum ve 3G ile görüntülü konuşurken kamu tarifesindeki dakikalardan harcıyor. Ekstra ücret yok. Benim sormak istediğim vodafone kamu tarifesinde görüntülü konuşursak tarifedeki süreden mi yoksa ekstra ücretlendirme ile görüşüyoruz idi. Ama siz benim ne demek istediğimi anlayıp aradığım cevabı vermişsiniz. Tekrar teşekkürler.
bahadir77
06/08/2011, 20:47
rica ederim . azda olsa yardımcı olduysak ne mutlu bıze.
yalız sunuda belırteyım hattınız 3G ye acık oldugu ıcın otomatık olarak da ınternete acık olur. eger samsung gıbı ıphone yada nokıa nın ınternetı de destekleyen modellerını kullanıyorsanız tek tusla ınternete gırıldıgı ıcın dırek nete baglanıp geresız ucretler odemek zornda kalmayın. o yuzden dıkkat etmenız gerekır. 3g ye actırdıgınızda nete de acılım olacagı ıcın faturanızda gprs kullanımı kısmında ucretler gorebılırsınız.