Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Yeni aracımız Chewrolet Cruze :)
TEZEL PUNTO 45
04/08/2011, 17:00
Merhaba Abilerim tam puntoyu satmaya niyetlenmiştikti babam kendine yeni araç almayı seçti chewrolet cruze aldık birkaç foto ekleyebildim şimdilik geniş bir araç güzel donanımıda çok güzel yeni meleğim yani :)
hayırlı olsun kazasız belasız meleğiniz sizleri kanatlanıp istediğiniz yerlere ulaştırsın :)
TEZEL PUNTO 45
04/08/2011, 17:06
amin inş allah kaza bela vermesin cümlemize abilerim saolun :)
Murat 1979
04/08/2011, 17:09
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
TEZEL PUNTO 45
04/08/2011, 17:12
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
amin cümlemize murat abi
iyi iyi puntoyu kurtarmışsın :D
hayırlı olsun aracınız, cruze için cok yakıyo demişlerdi.
Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.. :)
hayırlı uğurlu olsun... allah kaza bela vermesin...
onur2901
04/08/2011, 18:50
hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlı olsun alacagım sedan araçlardan ilki Honda civic 2.de Cruze'dir..
Allah kaza, bela vermesin, güle güle kullan...
Ayrıca yakıt için de sabırlar diliyorum... :)
sakinkaradas
04/08/2011, 19:27
ben bu araçları çok begeniyorum.ama bildigim kadarı ile dizel versiyonu mevcut degil.
Hayırlı olsun.Kazasız belasız.
StrawBeeRy
04/08/2011, 20:38
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun Tezel, artık arada sırada değiştirirsin araçları ;)
Kazasız sürüşler...
Hayırlı olsun :) Dizeli olsa alacağım tek araba diyebilirim. Hatta bugün arkas ford a gittim yanda opelde var orada yeni Cruze Hb i gördüm erkenden gelmiş :) İkiside çok hoş ve tarz araçlar. 1.3 dte ecoflex 95lik motor gelecek ;)
muratx41
04/08/2011, 23:08
hayırlı olsun fena yakıyor yalnız
Araç biraz ağırkanlı. Alt devirler zayıf diye sabırla beklemek yerine genelde pedala sert darbeler atılınca tüketim yüksek geziyor :) yoksa ekonomik bir motor
TEZEL PUNTO 45
08/08/2011, 10:24
iyi iyi puntoyu kurtarmışsın :D
evet oğuz abi puntomu değişmem 2 kere direkten söndürdüm satıyodu annem artık satırmam :)
TEZEL PUNTO 45
08/08/2011, 10:26
Hayırlı olsun Tezel, artık arada sırada değiştirirsin araçları ;)
Kazasız sürüşler...
saol arda abi babam seferhisarda ayda bir geliyo o zaman değişirz artık :)
TEZEL PUNTO 45
08/08/2011, 10:28
aşırı çok yakıyo yakıtı lpg taktıralım dedik GM garantisi sona erer dedi taktıramadık gp dede lpg yok ıkısıde çok yakıyo abilerim
Misafir047
08/08/2011, 10:41
hayırlı olsun çok fena yakıyor ama
seysey37
08/08/2011, 20:51
Hayırlı olsun :) Dizeli olsa alacağım tek araba diyebilirim. Hatta bugün arkas ford a gittim yanda opelde var orada yeni Cruze Hb i gördüm erkenden gelmiş :) İkiside çok hoş ve tarz araçlar. 1.3 dte ecoflex 95lik motor gelecek ;)
bende 4 gözle dizel hb olanı bekliyorum :D
cute.poison
08/08/2011, 22:18
Hayırlı olsun kazasız belasız ...Çok hoşuma giden bir araç kısmet olur ilerde bizede inşaallah...
hayırlı olsun kazasız belasız
içinden de bir iki resim koysaydın keşke.
hayırlı uğurlu olsun.
hayırlı olsun,güle güle kullan.dizeli olsa alınacaklar listesine kesin girer
aşırı çok yakıyo yakıtı lpg taktıralım dedik GM garantisi sona erer dedi taktıramadık gp dede lpg yok ıkısıde çok yakıyo abilerim
Öncelikle hayırlı olsun.Kazasız belasız inş. Güzel bir tercih bence.
Kardesm benm babamdada Cruze var.Design Edition Plus aldı.Bizde İzmirden aldk hatta.Cruzelere servis, garantisi bozulmadan LPG takıyor.Biz taktırmıstk alırken.Chevrolet bayisine soylerseniz garanti kalkmadan LPG takıyorlar.Hatta bizim bu Cruzeden önceki aracımızda Chevrolet idi.Onada serviste garantisi kalkmadan LPG taktrmıştk.Bayi ile konusursanız yardımcı olurlar kesin ;)
Yakması konusunda ise benzindeyken zaten malum.LPGdede brz yakıyor ama benzine göre tabiiki daha iyi :)
TEZEL PUNTO 45
10/08/2011, 12:19
Öncelikle hayırlı olsun.Kazasız belasız inş. Güzel bir tercih bence.
Kardesm benm babamdada Cruze var.Design Edition Plus aldı.Bizde İzmirden aldk hatta.Cruzelere servis, garantisi bozulmadan LPG takıyor.Biz taktırmıstk alırken.Chevrolet bayisine soylerseniz garanti kalkmadan LPG takıyorlar.Hatta bizim bu Cruzeden önceki aracımızda Chevrolet idi.Onada serviste garantisi kalkmadan LPG taktrmıştk.Bayi ile konusursanız yardımcı olurlar kesin ;)
Yakması konusunda ise benzindeyken zaten malum.LPGdede brz yakıyor ama benzine göre tabiiki daha iyi :)
Biz sorduk garanti dışına çıkar dediler tekrar bi görüşeyim abi babama sölüyeyim bilgin için tesekkur ederım
Hayırlı olsun, bugüne kadar Cruze sahibi olup da LPG taktırmayan hemen hemen görmedim desem yeridir. Gerçekten donanımı güzel bir araç. Ben de almayı düşündüm ancak yakıt ve vergi dezavantajı yüzünden vazgeçtim. Güle güle kullanınız.
Biz sorduk garanti dışına çıkar dediler tekrar bi görüşeyim abi babama sölüyeyim bilgin için tesekkur ederım
bisey diil.biz izmir egem'den aldık.Garantisi bozulmadan servis LPG taktı.Dediğim gibi önceki aracımızdada vardı. ;)
Zaten egemde alıyor dışarda yaptırıyor bu işlemi :) Tekrardan hayırlı olsun diyeyim bende yeni bir araca "focuslandım" yakında paylaşımı yapacağım ;)
Zaten egemde alıyor dışarda yaptırıyor bu işlemi :) Tekrardan hayırlı olsun diyeyim bende yeni bir araca "focuslandım" yakında paylaşımı yapacağım ;)
Ankaradan aldığımız aracıda servis takmıstı LPG'yi.Nerde yaptrdıklarını bilemem ama BRC taktklarını ve garantinin bozulmadığını biliyorum. Ki bana göre LPG markaları içinde en iyisi BRC :)
Bazı servislerin içinde LPG departmanıda olabiliyor. Ama çoook az var. Onun haricinde BRC distribütörü 2a mühendislik ile anlaşmalı bayiiler oralarda takılıyor lpg kitleri. Bence BRC iyi ürün ancak en iyisi değil :) enjektör sesleri tav ediyor beni tırtırtırr
TEZEL PUNTO 45
11/08/2011, 10:04
Daha dün aradım egem i kavuklar ı ve chewroletın kendı musterı hızmetlerını aradım sordum aracınız kesınlıkle chewrolet garantısınden cıkacaktır dedı egemde ole dedı garantı kapsamından cıkar dedı :S
Buda yeni moda herhalde. Egemi Kavuklar satın aldı zaten aynılar yani mercanları veya surtaşı arayın. Gerçi surtaşı hiç tavsiye etmiyorum
Daha dün aradım egem i kavuklar ı ve chewroletın kendı musterı hızmetlerını aradım sordum aracınız kesınlıkle chewrolet garantısınden cıkacaktır dedı egemde ole dedı garantı kapsamından cıkar dedı :S
Walla anlamadm bende kardesm. :noexpression: Biz taktrdk egemde.Garantisindede problem yok.Aldığınız yere sorarsanz daha iyi olabilir.
whitegold
11/08/2011, 18:34
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın.