Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekrar fiatta dönücem ama bi sorum var

punto35
04/08/2011, 12:57
Arkadaşlar aracımı sattım ve yeni araç arayışına girdim bu aralar aklımda hiç bi model marka yok fakat zamanla olmaya başladı neyse beğendiklerime baktım bi 10 araç bakmışımdır hepsi farklı marka ama hepside turşu çıktı fiyat olarakta çok yüksek istiyolar bi araç buldum benim için fiyatı ideal alıpta üstüne bi kaç ekleme yapıcam şimdiki sorum bu aracın yaydı oydu buydu yedek parçasında sorun sıkıntı yaşarmıyım aracı kullanlar varsa yorumları bildikleri bişey varsa bana sölerlerse çok sevinirim sağolun şimdiden beğendiğim araç bu yorumlar için şimdiden sağolun

(https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-temiz-sunroof-ve-lpg-li-53271728/detay/)

GPS2
05/08/2011, 02:35
Bu diri duruyor arkadaşım...yakından bi bakmak lazım...boyandığını belirtmiş vatandaş...olabilir...önemli olan şase*de problem olmasın teknik olarak motor şanzıman fren düzgün çalışsın...fiyat olarakta fena değil gibi...hayırlısı olsun...ha birde İzmir*li arkadaşımız Murat Değirmenci*ye bi göster aracı derim...bu forumun*da üyesidir...

punto35
05/08/2011, 11:31
Yorum için teşekkür ederim abi sağolasın aracı araştırtık ilanı baltalamak gibi olmasın içime sinmedi diyim:)tekrar sağolun