Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben de yayladım çok iyi oldu çokta güzelde oldu
arabayı aldım alalı yapmak istediğim kayda değer değişimdi yay takmak. sonunda taktırdım tam istediğim gibi düştü. artık bende yollarda hop hop hopluyor zıp zıp zıplıyorum :) yaylar eibach 50 mm. izmirden bi arkadaştan aldım ikinci el. benzinli yayımı dizel yayımı bilmiyorum, güzel düştü ya arıza çıkarmadığı sürece gerisi ilgilendirmez :cool: ilk fotolar önceki ikinci fotolarda sonraki hali
StrawBeeRy
02/08/2011, 22:32
fazla hoplama dingili kırarsın :D :D maşallah çok güzel olmuş gayette güzel indirmiş güle güle kullan
sağolasın mertim ankaranın yolları bu belli olmaz parça parça arabayı bırakabiliriz yolda :D:D
güzel olmuş güle güle kullan..
StrawBeeRy
02/08/2011, 23:08
sol ön lastikte neden 3 tane bijon var 1 tanesini çalmışlarmı :D
olm manyakmısın o na nasıl dikkat ettin :D istanbuldayken bi balans ayarı yaptırdık ondada eleman tam sıkmamış biri düştü biride gevşek gevşek gelmişiz 140-150 yle. ankaraya gelince farkettim. ah şu insanlar az daha özenli çalışsalarda bizimde yaşamımızı tehlikeye atmasalar :@
Benim araçla kıyaslayınca 5 cm le 3,5 arasında pek bi fark yok gibi duruyo..
Ama güzel olmuşş göze bi başka güzel geliyo yaylı araç :)
StrawBeeRy
02/08/2011, 23:18
olm manyakmısın o na nasıl dikkat ettin :D istanbuldayken bi balans ayarı yaptırdık ondada eleman tam sıkmamış biri düştü biride gevşek gevşek gelmişiz 140-150 yle. ankaraya gelince farkettim. ah şu insanlar az daha özenli çalışsalarda bizimde yaşamımızı tehlikeye atmasalar :@
dikkat edilmeyecek gibimi :D nasıl gevşek bırakabiliyor neden oluyor biliyormusun? bijonları sıkarken makinayla sıktı değilmi? makinayla sıkarken dişliler hep sardı veya tutmadı oda yalama yaptı uzun yolda fırladı.ahh şu lastikçiler yokmu anahtarla sıkmaya üşeniyorlar allah korumuş vallahi.herkes okusun makinayla sıktırmayın dişlileri yalama yaparsınız,dişler sıyırır tutmayabilir hayatınızı boş yere riske atmayın
Benim araçla kıyaslayınca 5 cm le 3,5 arasında pek bi fark yok gibi duruyo..
Ama güzel olmuşş göze bi başka güzel geliyo yaylı araç :)
3 5 farketmez hocam dediğin gibi göze güzel görünsünde :)
dikkat edilmeyecek gibimi :D nasıl gevşek bırakabiliyor neden oluyor biliyormusun? bijonları sıkarken makinayla sıktı değilmi? makinayla sıkarken dişliler hep sardı veya tutmadı oda yalama yaptı uzun yolda fırladı.ahh şu lastikçiler yokmu anahtarla sıkmaya üşeniyorlar allah korumuş vallahi.herkes okusun makinayla sıktırmayın dişlileri yalama yaparsınız,dişler sıyırır tutmayabilir hayatınızı boş yere riske atmayın
evet evet makinayla sıktı ya hatta babam gelirkende dedi bi anahtarlada sıktırsaydık keşke diye. ee şimdi diğer bijonlarında zarar görme ihtimali var mı? değiştirmek gerekirmi?
StrawBeeRy
02/08/2011, 23:24
evet evet makinayla sıktı ya hatta babam gelirkende dedi bi anahtarlada sıktırsaydık keşke diye. ee şimdi diğer bijonlarında zarar görme ihtimali var mı? değiştirmek gerekirmi?
inşallah sarmamıştır.eğer sardıysa tornalık işi var bijonu takııp sık bakalım sıkıcakmı diğerlerindede normal sıkıyorsa bir sorun yoktur.
can-asan
02/08/2011, 23:25
hayırlı olsun güzel inmiş :) zıplamak iyidir iyi :D
inşallah sarmamıştır.eğer sardıysa tornalık işi var bijonu takııp sık bakalım sıkıcakmı diğerlerindede normal sıkıyorsa bir sorun yoktur.
tamamdır bi baktırayım ona. sakata gelmeyelim sonra.
hayırlı olsun güzel inmiş :) zıplamak iyidir iyi :D
sağolasın :) çok iyi hemde çok :D düz yolda direksiyonu sağa sola kırıp duruyorum yatmadığını görmek için :D
eexelanss
02/08/2011, 23:33
Hayırlı olsun. Güzel olmuş. İyi zıplamalar:)
Hayırlı olsun. Güzel olmuş. İyi zıplamalar:)
sağol abi :) dün senin bravonun fotosunu görünce daha bi isteyerek yaptırdım :)
can-asan
02/08/2011, 23:42
sağolasın :) çok iyi hemde çok :D düz yolda direksiyonu sağa sola kırıp duruyorum yatmadığını görmek için :D
bendede yay var birtek ben seviyorum binen herkes şikayetçi özellikle arkaya oturanlar, söylenenin çok olur :)
virajlara daha rahat girmenin tadıda ayrı :)
StrawBeeRy
02/08/2011, 23:42
bendede yay var birtek ben seviyorum binen herkes şikayetçi özellikle arkaya oturanlar, söylenenin çok olur :)
birşey olmaz konuşur konuşur susarlar :D:D
o zaman kafalıkların arkasına sus diyen bi hemşire fotosu koyalım :p ya ben normalde çok kişi almam arabaya hayvan gibi bindikleri için :D şimdi yay var sürtüyo diyerek kimseyi almam bahanem olcak yaylarda :)
can-asan
02/08/2011, 23:45
birşey olmaz konuşur konuşur susarlar :D:D
haklılar ama ya, bigün anlamak için arkaya oturdum arkadaş kullandı hak verdim konuşanlara :D
eexelanss
02/08/2011, 23:48
sağol abi :) dün senin bravonun fotosunu görünce daha bi isteyerek yaptırdım :)
Görüntü gerçekten şahane oluyor değil mi? Zıplamaya değer bence :D
Bugün gölbaşındaki tuvtürke muayeneye gittim orda beklerken Arabanın başına toplandılar merakla arabayı inceliyorlar.. ee tabi böyle olunca bende aracıma birkez daha aşık oluyorum.. Allah nazarlardan korusun çok şık maşallah araçlarımız..
can-asan
02/08/2011, 23:52
o zaman kafalıkların arkasına sus diyen bi hemşire fotosu koyalım :p ya ben normalde çok kişi almam arabaya hayvan gibi bindikleri için :D şimdi yay var sürtüyo diyerek kimseyi almam bahanem olcak yaylarda :)
hemşire iyi fikir:D bahanenide hazırlamışsında 6 kişi bile bindik hiçbirşey olmuyo :)
Görüntü gerçekten şahane oluyor değil mi? Zıplamaya değer bence :D
Bugün gölbaşındaki tuvtürke muayeneye gittim orda beklerken Arabanın başına toplandılar merakla arabayı inceliyorlar.. ee tabi böyle olunca bende aracıma birkez daha aşık oluyorum.. Allah nazarlardan korusun çok şık maşallah araçlarımız..
değmez mi yaa çok güzel oluyor valla :D yaylı arabada görünmeyen bi güzellik, bi çekicilik oluyor. dediğin gibi öyle oluncada insan daha bi severek biniyor. hepimiz için kazasız belasız sürüşler inş
StrawBeeRy
02/08/2011, 23:57
arabanıza hiçbirşey yapmayın arabanız yerde süründüğü sürece hep dikkatler sizin üzerinizde olucaktır emin olun :)
hemşire iyi fikir:D bahanenide hazırlamışsında 6 kişi bile bindik hiçbirşey olmuyo :)
çaktırma devam et :D :D
mert_all
03/08/2011, 00:32
Sonuç olarak ;) :) yaylar şahane gerisi bahane ;) 3 e 5 bakma insin yeter ki :)
Sonuç olarak ;) :) yaylar şahane gerisi bahane ;) 3 e 5 bakma insin yeter ki :)
aynen yeter ki insin :) hele seninki için sürünsün :D
mert_all
03/08/2011, 00:50
Bugun dedım kı emre arka tarafı da nasıl ındırırm dıye dusundum ve karar aldım arka yayı azıcık kestırsem hıcde fena olmayacak fıkrıne vardım :) inelim asagı 3 kişi ile kasısde kalalım
;)
Bugun dedım kı emre arka tarafı da nasıl ındırırm dıye dusundum ve karar aldım arka yayı azıcık kestırsem hıcde fena olmayacak fıkrıne vardım :) inelim asagı 3 kişi ile kasısde kalalım
;)
fena fikir değil aslında :) kestirme değilde başka alternatif bulabilirsin ya vardır illa ki çözümü. en ufak kasiste yoldan geri döndüğünü düşünsene ne zevkli bi rezillik olur :D
mert_all
03/08/2011, 01:30
olmuyo mu suan burada yuksek yaklaşık 10 cm kasıs var bır kere askıda kaldı namussuz :D:D:D ama sımdı kacıyorum
eger bılmedıgım sehıre asla gp le gıtmıyorum :D
güzel olmuş emre güle güle kullan ;)
Hayırlı olsun güle güle kullan bende en yakın zamanda yaylanıcam inş :)
Very Nice, keyfini sürmen dileğiyle...
Görüntü gayet iyi olmuş emre hayırlı olsun...
Fearless
01/09/2011, 01:30
çok güzel olmuş hayırlı olsun 5cm yay taktığın anda +amortisörü değiştirmen gerekti mi bende bugünlerde yapıcam ama gittiğim bir yer kafamı karıştırdı 3.5luk takarsan bi sıkıntı olmaz ama 5lik takarsan amortisörüde değiştirmen lazım gibi bi laf etti :/ bide ben 5lik takıp 17' jant almayı düşünüyorum acaba o yüzden mi amortisörü değiştirmen lazım dedi
arkadaşlar geç oldu kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.
@Fearless amortisörü değiştirmedim sadece yayları değiştirip direk bindim. arabayı tek başıma kullandığım için çok yük binmiyor. hatta okuldakileri bile ''yay var arkası sürtüyor'' diyerek bindirmiyorum, halbu ki sürtmüyor :) çok şükür bu güne kadarda altını hiç biyere sürtmedim vurmadım. birde şunu belirteyim istediğim ölçüde düştü ancak insan zamanla az daha düşse iyi olur diye düşünüyor. o yüzden bana sorarsan h&r 5cm al derim.. bundan biraz daha düşüceğini söylüyorlar
Fearless
02/09/2011, 00:13
tamamdır o zaman h&r 5cm yay en doğrusu olucak okuldakilerede senin taktığı uygularım sorun olmaz :) teşekkürler
Budweiser
05/09/2011, 17:56
Hayırlı olsun benim alacağım yayları almışsın :) yabancıya gitmemiş. Ucuza denk geldi tekrar hayırlı olsun :)
rockforever
05/09/2011, 22:19
benimde yaylanma sıram geldi galiba:)
Hayırlı olsun benim alacağım yayları almışsın :) yabancıya gitmemiş. Ucuza denk geldi tekrar hayırlı olsun :)
bende başka yaylara niyetlendiğimde başkasına kaptırmıştım sonra bunları buldum, kader kısmet diyelim :) sağolasın darısı sana :)
benimde yaylanma sıram geldi galiba:)
yayın sırasımı olur hocam arabayı alır almaz takmak lazım bu mereti görüntüyü fena değiştiriyor :)
bizim araçların süspansiyonu çook sert zaten yayla nasıl oldu denemek isterdimm
fazla sertleşti bazen sokak aralarında sinirlendirsede insanı görüntüsüne değişmem. hele ön taraf teker sağa sola dönerken çok tatlı görünüyor. işte o zamanda sertlik fln unutuluyor.bi buluşmada denersiniz :)
Fearless
26/11/2011, 18:26
fiatsa kaldır suya a
Fearless
26/11/2011, 18:27
fiatsa kaldır suya at.....