PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : navitech navigasyon

gvz
01/08/2011, 16:01
Navitech, QX-B512 Primo, 5" Yeni Nesil Navigasyon ne düşünürsünüz arkadaşlar? kullanan varmı yorum yaparsanız sevinirim.şimdiden teşekürler

ZAK1980
01/08/2011, 17:37
Arkadasım bende navıgasyon cıhazı dusunuyordum ama cep telefonunun GPS ı varmıs dahılı Garmın navıgasyon yukledım harıtasıda guncel Navıgasyona para vermekten vazgectım elbette sadece navıgasyon ıcınse ceptelefonu ıs goruyor ama yok ben fılım ızleyeyım,ve gorsellık se onu bılmem

askin
01/08/2011, 20:06
Navitech, QX-B512 Primo, 5" Yeni Nesil Navigasyon ne düşünürsünüz arkadaşlar? kullanan varmı yorum yaparsanız sevinirim.şimdiden teşekürler

ben kullanıyorum.. çok araştırdım ve sonunda 512ye karar kılmıştım. 2 haftada 2500 km yaptım. istanbul, bolu, tekirdağ,çanakkale içinde ve şehirler arası yolda çok faydasını gördüm. şarjıda 4 saat gidiyor. hiçbir olumsuzluğunu görmedim.tavsiye ederim. kullanmayı öğrenene kadar(ki daha önce tomtom kullandığımdan) biraz zorlanıyorsunuz o kadar.

efe mert
02/08/2011, 02:25
ben de bu akşam sipariş verdim aynısından.genelde yorumlar iyi. kullanınca anlıycam artık...

efe mert
03/08/2011, 18:14
Az önce cihaz elime ulaştı. bu cihazlarda çakmaklık şarjı dışında prizden şarj cihazı olmuyo mu? kablosu çıktı ama şarj cihazı yok. belki de olmuyordur ben bilmiyorum.Bende mp3 cihazından kalma priz şarj cihazı var bağlarsam bozulur mu? Bir de bunda ev adresini nasıl kayıtlıyoruz.bir yere gittikten sonra eve dönüş için tekrar adres mi yazmak lazım. Teknolojiye meraklı olmamak böyle zamanlarda can sıkıyor:( bluetooth eşleşmesini yaptım kontrol ettim düzgün çalışıyo. fm transmitted denemedim daha. Bir de sesli uyarı seçeneklerinde tüm ülkelerinde seslendirmeleri için bir bayan bir erkek sesi mevcutken sadece ülkemizin seçeneği 2 bayan sesi:) böylesi Türkiye de daha makbul diye öyle yapmışlar sanırım:)atasözzümüz bile var..

askin
03/08/2011, 23:59
Az önce cihaz elime ulaştı. bu cihazlarda çakmaklık şarjı dışında prizden şarj cihazı olmuyo mu? kablosu çıktı ama şarj cihazı yok. belki de olmuyordur ben bilmiyorum.Bende mp3 cihazından kalma priz şarj cihazı var bağlarsam bozulur mu? Bir de bunda ev adresini nasıl kayıtlıyoruz.bir yere gittikten sonra eve dönüş için tekrar adres mi yazmak lazım. Teknolojiye meraklı olmamak böyle zamanlarda can sıkıyor:( bluetooth eşleşmesini yaptım kontrol ettim düzgün çalışıyo. fm transmitted denemedim daha. Bir de sesli uyarı seçeneklerinde tüm ülkelerinde seslendirmeleri için bir bayan bir erkek sesi mevcutken sadece ülkemizin seçeneği 2 bayan sesi:) böylesi Türkiye de daha makbul diye öyle yapmışlar sanırım:)atasözzümüz bile var..

usb şarjı var, bilgisayardan yada araçtan şarj ediyorsun. prizden yok... banada saçma gelmişti ilk önce ama kullanımında bir zorluğu olmuyor.

erosistanbul
04/08/2011, 00:12
bende de navitechin bir başka modeli var.kesinlikle tavsiye ederim. çok kullanışlı.hele bide teybinde aux kablosu takılıysa mp3 leri kulaklık çıkışından bağlayabiliyorsun.

gerçi navigasyonlar insanı tembelleştiriyormuş. yolları öğrenemiyormuşsun derler. yalanda değil.ama olsun onlarsız da yapamıyoruz.hele bide benim gibi yön özürlü iseniz. :)

efe mert
04/08/2011, 02:47
valla bende de yön kavramı sıfır. çok kısa sürede parasını çıkarırım ben zaten. bıkmıştım kaybolmaktan:)

askin
04/08/2011, 03:34
bende de navitechin bir başka modeli var.kesinlikle tavsiye ederim. çok kullanışlı.hele bide teybinde aux kablosu takılıysa mp3 leri kulaklık çıkışından bağlayabiliyorsun.

gerçi navigasyonlar insanı tembelleştiriyormuş. yolları öğrenemiyormuşsun derler. yalanda değil.ama olsun onlarsız da yapamıyoruz.hele bide benim gibi yön özürlü iseniz. :)

aynen katılıyorum :) yön kavramım çok zayıf benimde. eşimin 'yine yanlış yola girdin ' demesini ve bana yön bulma zayıflığım hakkında şakalar yapmasını engellemek için aldım ... iyikide almışım, gayet iyi oldu.. :)

since1453
27/12/2011, 13:19
boşuboşuna markalara para vermeyin çin navigayonlarından alın :)
içindeki yazılımı sildim primo yükledim haritada başarsoftun en günceli fistik gibi formlardan da güncellendilçe ücretsiz haritaları alırsınız ama yok arjinal olsun diyorsanız pianha markayı tavsiye ederim hem fiyatı uygun hem basarsoftun haritasını kullanıyor(kesinlikle en iyi harita) hemde ömür boyu ücretsiz güncelleme

levan34
27/12/2011, 14:18
https://img404.imageshack.us/img404/2929/route66n.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/404/route66n.jpg/)

arkadaşlar Route 66 dan şaşmayın,tüm dünya bunu kullanıyor...bu sistem Navking navigasyonlarda yüklü...ben dün haritasını da güncellettim,1 senedir kullanıyorum...tavsiye ederim...servisi de var,götürüyorsunuz 5 dk. da ücretsiz haritayı güncelliyorlar (istanbul)

modeller: https://www.navking.com

https://img716.imageshack.us/img716/3659/route662.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/716/route662.jpg/)

cihankardes
27/12/2011, 14:35
Navigasyon aleti istiyorsanız Garmin'den şaşmayın.

krm1983
27/12/2011, 17:32
Garmin'den hiç memnun değil güncellemeye bile para istiyorlar.

since1453
27/12/2011, 17:46
Navigasyon aleti istiyorsanız Garmin'den şaşmayın.

arkadaşim 5inch garmin 400 tl den fazla çin naviler 130-140 tl garminde harita güncellemsi pahalı çin mallarında istediğin forumdan güncelle ne garmini ????

deor
27/12/2011, 17:47
Bende navitech qx-b512 var çok memnunum.

cihankardes
27/12/2011, 17:52
Garmin'den hiç memnun değil güncellemeye bile para istiyorlar.

Nasıl olur? benim bildiğim tam olarak sadece garmin'de var ücretsiz güncelleme

cihankardes
27/12/2011, 17:56
arkadaşim 5inch garmin 400 tl den fazla çin naviler 130-140 tl garminde ahrita güncellemsi pahalı çin mallarında istediğin dorumdan güncelle ne garmini ????

Pahalı olduğu doğrudur ama güncellemesi ücretsiz. Navitech de 200-300 arasında değişiyor. 4.7 inçlik blutoothlu garminler 250-300 arasında değişiyor. Ben naçizane tavsiyem garmin'dir. Adamlar yıllardır sadece gps işindeler, 20 küsür yıldır.

since1453
27/12/2011, 18:20
garmin hangi harita firmasıyla çalişiyor size sadece şunu diyim piyasada bir basarsoft var birde diğerleri...nasıl bukdar kesin konuştun derseniz nerdeyse bütün haritaları navigasyonumda denedim işte çin malının güzelliği sınırsız güncelleme ve değişiklik.makinayı ilk aldiğimda igo 8 yazılımı yüklüydü yanılmıyorsam 8,3 versiyonunu yükledim sonra primo v1 ardından primonun son versiyonunu bunu ne garminde nede diğer markalarda yapamazsınız lisans izin vermiyor :)

krm1983
27/12/2011, 19:20
Nasıl olur? benim bildiğim tam olarak sadece garmin'de var ücretsiz güncelleme
Aktivasyon kodu var onu da almak için kredi kartından tahsilat yapıyorlar.
Makinemde 1.5 senelik Electroworld çıkışlı cihaz.Daha güncelleme yapamadım.
Bir daha asla almam Garmin.
Bu arada harita Başarsoft

cihankardes
27/12/2011, 22:28
Aktivasyon kodu var onu da almak için kredi kartından tahsilat yapıyorlar.
Makinemde 1.5 senelik Electroworld çıkışlı cihaz.Daha güncelleme yapamadım.
Bir daha asla almam Garmin.
Bu arada harita Başarsoft

Geçen hafta kuzene ankara electroworld'den nüvi 1310 aldık. Direk güncelledi ve para falan vermedi.

krm1983
27/12/2011, 22:31
Olmuyor teknik servisle de görüştüm.

motor delisi
27/12/2011, 22:36
B512 Primo 5" alcaktım bende sonrasında elime alıp baktımki ekranı çok soluk ve güneş olunca ekran bembeyaz oluyor B513 Primo 5" aldım çok memnunum güneşten etkilenmıyor ışığı ve kararıyor otomatik ayınlatması var çok karanlıkta gözünüzü almıyor ayrıca blutoothla telefon eşleştirmesi yapabiliyorsunuz kimin aradığını söyluyor ve açıp konuşabiliyorsunuz direksiyona doğru 13 tavsiye ederim ben

cihankardes
27/12/2011, 22:42
Olmuyor teknik servisle de görüştüm.

Makina eski diye sanırım. Bilgilendirme için teşekkürler

zaferkaplan
27/12/2011, 23:22
Garmin nuvi 1410 var bende 1-1,5 ay kadar oldu alalı ömür boyu ücretsiz güncelleme var.. 5" 350 tl ye aldım