Orijinalini görmek için tıklayınız : orucunuz nasıl gidiyor:))
Misafir047
01/08/2011, 13:28
arkadaşlar ben sahura kalktım mutfakta yarım bardak su vardı tam içtim ezan okunuyor anlayacağınız hiç birsey yiyemedik açız :) ama yıne iyi gidiyor allaha şükür
sizlerde durum nasıl:)
Bursa'da hava bugün kapalı ve aşırı sıcak yok.Şimdilik iyi gidiyor ama bakalım son saatlerde ne yapacağız?Allah herkese kolaylık versin.
ilk başladığımdan beri oruç tutmaya hep sahura kalkmadan tutmuşumdur...
uykumu bölemiyorum :)
Misafir047
01/08/2011, 13:54
ama 13 saat suruyor inşallah dayanırsın :)
Gözlerimi açmadan su içip uyuyorum tekrar :)
bende hiç sahur yapmıyorum, yoksa uyku bölününce
vs. daha bir etkiliyor insanı...
Şükür şu anda bir sıkıntı yok ama ne su, ne yemek, ne sigara,
en çok çaysızlık etkliyor beni...
Allah herkese kolaylık versin, orucunu kabul etsin...
Misafir047
01/08/2011, 14:22
son bir nefes çeksem:D
Ben sahura sünnetide yerine getirmek için kalkıyorum :) üç beş bişiler atıştırıp öyle yatıyorum sabahları zorluyor ama onada alışıyoruz ...
Susuzluğa dayanamayan arkadaşlar gece mutlaka karpuz yiyin , zaten yemek yemeyen ben çok rahatım sadece ufak bir susuzluk aşaması var oda bir saate kadar körelir :D
özlem tatil sonrası oruç nasıl bir etki yarattı :D
özlem tatil sonrası oruç nasıl bir etki yarattı :D
sürekli unutuyorum desem yeridir, habire içecek bir şey almak
için mutfağa doğru yol alıyorum sonra gerisin geri dönüyorum... :D :D
tatil sonrası herşey bir tuhaf geliyor zaten...
ben kimim, nerdeyim, deniz nasıl, bugün nerede kalacaktık gibi bir sürü karışık duygular içerisindeyim...
çok zor çoook, bildiğin gibi değil... :D :D
ben kimim, nerdeyim, deniz nasıl, bugün nerede kalacaktık gibi bir sürü karışık duygular içerisindeyim...
Tatil sonrası normal hayat bile zor geliyor insana birde oruç!Sana kolay gelsin.
Misafir047
01/08/2011, 14:54
neyse ramazandan sonra 9 günlük tatille başa çıkarız:)
niyet ettiysen Allah sabrını verir merak etme..
Ahh sakalım yokki tam ramazan öncesi tatilmi yapılır arkadaşım :D neyse allahtan ben hemen kısa kestim biraz adapte olabildim , bu arada izmir haberlerinizide aldım ve kıskandım bizim kadar gezemesenizde güzel yerlere gitmişsiniz.. inşallah seneye ..;)
ykaya1983
01/08/2011, 17:25
Valla sahursuz oruç tutan arkadaşlara bravo diyorum.Benim bünye malesef o kadar kaldırmıyor.Güzdüz acıkmayım diye sahurda ne bulursam yiyorum.
Ahh sakalım yokki tam ramazan öncesi tatilmi yapılır arkadaşım :D neyse allahtan ben hemen kısa kestim biraz adapte olabildim , bu arada izmir haberlerinizide aldım ve kıskandım bizim kadar gezemesenizde güzel yerlere gitmişsiniz.. inşallah seneye ..;)
Evet,sağolsun İzmir'li arkadaşlar sayesinde oldukça keyifli geçti.
İnşallah bir dahakine aynı zamana denk getirir, hep beraber eğleniriz... :)
cemal arslan
01/08/2011, 17:47
maşallah...allah sizlere sabırlar versin oruçlarınızı kabul etsin...
ben maalesef diabetim...tutmak isterdim...ancak elimde değil...diğer taraftan bir böbreğim var...susuzluk beni öldürüyor...yemek sorun değilde...su var ya su....dayanamıyom...susuzluğa...
ben maalesef diabetim...tutmak isterdim...ancak elimde değil...diğer taraftan bir böbreğim var...susuzluk beni öldürüyor...yemek sorun değilde...su var ya su....dayanamıyom...susuzluğa...
Geçmiş olsun abim...
asukasan
01/08/2011, 18:21
sünneti yerine getirmek için bende mutlaka sahura kalkarak oruç tutuyorum, bu gün iş yoğunluğundanmıdır nedir, zaman nasıl geçti anlamadım. şimdilik iyi şükür... hepinizin ramazanı hayırlı oruçlarıda kabul olsun...
Allah herkesin orucunu kabul etsin; Amin..
Ben uzun süredir bu kadar susamamıştım.. İftar vakti yemek bile yemeden direkt 1.5 litre IceTea ile açtım ve tamamını bitirdim sonra yemeğe başladım..
Misafir047
02/08/2011, 10:03
çok geçmiş olsun önemli olan niyettir
bu arada yırrtın:D
ibrahim06
02/08/2011, 13:28
Ben doğubeyazıttayım şuan. Saat 3te imsak giriyor. Çok erken gözüktüğü için 12 gibi yiyip yatıyorum. İlk gün çok zorlandım susuzluktan. Buranın bir avantajı var . İftar erken. 19.20de iftar. Taa buralara sürülmüşüz o kadarcık bir avantaj olsun diyorum.
Ben doğubeyazıttayım şuan. Saat 3te imsak giriyor. Çok erken gözüktüğü için 12 gibi yiyip yatıyorum. İlk gün çok zorlandım susuzluktan. Buranın bir avantajı var . İftar erken. 19.20de iftar. Taa buralara sürülmüşüz o kadarcık bir avantaj olsun diyorum.
valla hocam benim için önemli olan iftar, bu yüzden şanslısın :)
Sahura kadar oturup sabahta gec kalkınca olay tamamdır :)Ne su ne yemek arıyorum :)
Sahura kadar oturup sabahta gec kalkınca olay tamamdır :)Ne su ne yemek arıyorum :)
öğrencilik yıllarımı özlüyorum... :D
öğrencilik yıllarımı özlüyorum... :D
:D :D 8 ağustosda atamalarım var abi bi bakmışsın ramazanın geri kalanını memur olarak geçirmişiz :)
:D :D 8 ağustosda atamalarım var abi bi bakmışsın ramazanın geri kalanını memur olarak geçirmişiz :)
inşallah gönlünce olur iyi bi yere atanırsın... bölüm neydi senin...
Şuan için iyi gidiyor. Akşama nasıl olur göreceğiz
inşallah gönlünce olur iyi bi yere atanırsın... bölüm neydi senin...
Amin inşallah :) Laborant
Amin inşallah :) Laborant
oo süper işte sağlıkçıysan bu memlekette aç kalmazsın...
oruc nası gitsin bayıldık :/ :)